Herkes hayallerinin gerçekleşmesini ister, teklif yapmasını istediğinizi nişanlınız da eminim adı gibi biliyor, ama yapmamış. Kadınları aslında küçük şeyler mutlu eder, eminim size küçücük bi sürpriz bile yapsaydı sizin için dünyanın en gösterişli teklifi olurdu bu. Arkadaşlarımız burada yazmışlar teklif aldıklarını ama almasalar da önemsemiceklerini söylemişler, ama bu yaşanması gereken bi anıdır yaşanmalıdır da, eminim ki içlerinde kalırdı teklif almasalardı.
Ben size hak veriyorum bu konuda teklif etmeliydi, kendisi hoşlanmıyor olabilir ama sizi mutlu etmek için bunu yapmalıydı, bunu sindirememişsiniz çok da haklısınız ben de sindiremezdim böyle bişeyi.
Hayat başkalarının yaşantılarıyla kendinizin yaşantısını karşılaştırıp üzülmek için çok kısa, insanız ne yazık ki elimizde değil imrenmek kıskanmak ama bunu makul düzeye indirmelisiniz çünkü sizin hayatınızı yıpratacak seviyeye gelmiş bu durum, siz hayatınıza bakın, ne güzel ikiniz de çalışıyorsunuz elbet daha çok güzel geçireceğiniz günler olacak istediğinizi yiyip içip geziceksiniz bu sizin elinizde, diceğim şu ki başkalarıyla hayatınızı kıyaslamayın bu sadece üzüntü verir size şeytani bir durumdur bu, siz kendi hayatınıza bakın kendi hayatınızı güzelleştirin ki onlar size baksın sizi konuşsun :)