Evlenirken hiçbişey istemeyen kız

Ben böyle bir şeye inanmıyorum cepte görmek değersiz olmak vs vs. Bu tamamen iki kişinin ne istediğini bilmesiyle ilgili. Ben eşimin 2. Evliliğiyim. Ilk evliliği gayet her şeye uygun kına gecesi düğünü gelinliği konvoyu bilmem nesi hepsi yapılmış fakat 1 sene bile evli kalamamışlar. Ben evlenirken gervekten hicbir şey istemedim çünkü kocamı çoook seviyorum iki ailemizi de zora sokmadan sade bir nikahla evlendik ve gelinlik bile giymedim güzel bir elbise ile evlendim. Eşya vs ilk etapta hicbir şey almadık benim bekar evimde yaşamaya devam ettik sonra sonra başka eve çıkıp eşyalar almaya başladık ama çok şükür ne eşim ne eşimin ailesi(ki benim de ailemler eşimin ailesi diyip kayıramam) hicbir değersizlik hissetmedim aksine beni sevdiklerine çok eminim. O yüzden en bu konuya katılmıyorum ama genelleme de yapmak istemiyorum çünkü eminim ki dediginiz gibi cepte görüp değersiz hissettiren insan ve aileler vardır. Karakter ve saygı meselesi tamamen.

valla oğlan anasıyım, açık açık şunu bunu istiyorum diye listeyle gelen gelin ve ailesi olursa hadi ordann deyip kovalarım kıymetli vs olmaz kimse
Büyük konuşmamalısın canım.. Oğlun kör kütük aşık olurda gelirse karşına ne yapabilirsin? Ne demiş Atalarımız :Büyük lokma ye büyük konuşma.

Büyük konuşmamalısın canım.. Oğlun kör kütük aşık olurda gelirse karşına ne yapabilirsin? Ne demiş Atalarımız :Büyük lokma ye büyük konuşma.
oğlumun anneme şu kdr altın kız kardeşime şu kdr gram takı vs diyen bir kızla birlikte olmak isteyecek kafada olacağını sanmıyorum, daha doğrusu kültürel olarak anlaşabileceklerini sanmıyorum ama diyelim ki oldu, kendin bu istekleri karşılayabildiğin zaman evlenirsin ancak oğlum derim. ben anca o zaman durumumun elverdiği kadarını yapabilirim, fazlası için veya gösteriş için kendimi dünya borca sokacak halim yok. zaten kendim de eşim de bir ömür boyu çalışmışız amiyane tabirle eşek gibi, evlat büyütmüşüz okutmuşuz daha ne...

Senden Güzel Kaygana olur

valla oğlan anasıyım, açık açık şunu bunu istiyorum diye listeyle gelen gelin ve ailesi olursa hadi ordann deyip kovalarım kıymetli vs olmaz kimse
Oğlan anaları diye bi grup varsa katılırım
Tam benim kafadaymışsın çünkü

Esimin ailesinden bir sey istemedim, isteyemem de zaten,

ama esimle elbette nasil bir dugun istedigimiz, nasil bir ev istedigimiz konularinda konustuk, gucumuzun yettigince kendimizi mutlu edecek tercihler yapmaya calistik, gucumuz yetmedigi yerde de aman bu da kalsin olmayiversin dedik. Bazi seyleri hemen aldik, bazi seyleri aman bunlar acil degil deyip almadik, bazi acil diye dusundugumuz seyler bile olmasa olurmus halbuki, ama o gun oyle dusunduk oyle karar verdik. Genel olarak mutlu huzurlu bir nisanlilik gecirdik.

Ailesi dugun salonunu ustlenmek istedi, tek o konuda sorun yasadik, cunku ustlenmek istediler ama benim tercihlerimi hep yuksek buldular. Halbuki ben onlar dugunu yapsinlar istememistim, ama kendi dugunum icin de beni mutlu etmeyecek bir yeri kabul etmemistim. Esim o donem biraz uzulmustu, ama sonra ailesini devre disi birakip ikimiz karar verip bir yer tuttuk, bir sekilde sorunu cozduk.

es ailesi ile hic bir sekilde para/taki konusmadim, ailem de konusmadi.

+10000
Sadece evlilikte değil her türlü ilişkide geçerli bir şey bu
Kendinden ne kadar taviz verirsen o kadar cepte görünüyorsun.
Bahsedilen şey mal mülk eşya değil

Bugün bir hikaye duydum konuyla alakalı. İki elti sele kapılmış bir gün. Etraftakiler bir tanesini yakalamışlar. Kayınpederi bağırmış onu bırakın diğerini tutun. Ona çok para harcadım kıssadan hisse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…