Büyük konuşmamalısın canım.. Oğlun kör kütük aşık olurda gelirse karşına ne yapabilirsin? Ne demiş Atalarımız :Büyük lokma ye büyük konuşma.valla oğlan anasıyım, açık açık şunu bunu istiyorum diye listeyle gelen gelin ve ailesi olursa hadi ordann deyip kovalarım kıymetli vs olmaz kimse
oğlumun anneme şu kdr altın kız kardeşime şu kdr gram takı vs diyen bir kızla birlikte olmak isteyecek kafada olacağını sanmıyorum, daha doğrusu kültürel olarak anlaşabileceklerini sanmıyorum ama diyelim ki oldu, kendin bu istekleri karşılayabildiğin zaman evlenirsin ancak oğlum derim. ben anca o zaman durumumun elverdiği kadarını yapabilirim, fazlası için veya gösteriş için kendimi dünya borca sokacak halim yok. zaten kendim de eşim de bir ömür boyu çalışmışız amiyane tabirle eşek gibi, evlat büyütmüşüz okutmuşuz daha ne...Büyük konuşmamalısın canım.. Oğlun kör kütük aşık olurda gelirse karşına ne yapabilirsin? Ne demiş Atalarımız :Büyük lokma ye büyük konuşma.
Senden Güzel Kaygana oluroğlumun anneme şu kdr altın kız kardeşime şu kdr gram takı vs diyen bir kızla birlikte olmak isteyecek kafada olacağını sanmıyorum, daha doğrusu kültürel olarak anlaşabileceklerini sanmıyorum ama diyelim ki oldu, kendin bu istekleri karşılayabildiğin zaman evlenirsin ancak oğlum derim. ben anca o zaman durumumun elverdiği kadarını yapabilirim, fazlası için veya gösteriş için kendimi dünya borca sokacak halim yok. zaten kendim de eşim de bir ömür boyu çalışmışız amiyane tabirle eşek gibi, evlat büyütmüşüz okutmuşuz daha ne...
Oğlan anaları diye bi grup varsa katılırımvalla oğlan anasıyım, açık açık şunu bunu istiyorum diye listeyle gelen gelin ve ailesi olursa hadi ordann deyip kovalarım kıymetli vs olmaz kimse
kaygana olduk bile şimdiden baksanaOğlan anaları diye bi grup varsa katılırım
Tam benim kafadaymışsın çünkü
Ben kaynana doğduğumu düşünüyorum zaten hepkaygana olduk bile şimdiden baksana
af buyur o neSenden Güzel Kaygana olur
mantıklı konuşan insanın adı da kaygana olmuş hey gidi...kaygana görmemiş bunlar yaBen kaynana doğduğumu düşünüyorum zaten hep
Dur video atayım güleriz azaf buyur o ne
Ben onu yanlış yazıldı sanmıştımmantıklı konuşan insanın adı da kaygana olmuş hey gidi...kaygana görmemiş bunlar ya
bir muhabbeti var bunun da ama dur bakalım, videosu gelecekmişBen onu yanlış yazıldı sanmıştım
+10000Bu sadece ev eşyası, evlenirken altın olayına indirgenecek bir konu değil. Mesela bu sene tatile gitmesek de olur dersen ve kocan gezmeyi seven biri değilse diğer senelerde tatile gitmek için onu ikna etmek zorunda kalabiliyorsun. Sen idare ederim dedikçe eşin kıçını kaldırmayabiliyor. Standardını yüksek gösterip, reklamcı olanlar gerçekten o seviyeyi buluyor. Mütevazi olanlar vasattan nasihat dinliyor. Ben bunu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?