- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
Bazı ailelerde bu çok önemli. Adanalı bir arkadaşım kemer istemişti misal... Urfalı arkadaşımın fotoğrafını gördüm kuyumcu gibiydi ama bir cogu kiralikmis..ben nisanlanirken kayinvalidem bana bilezik ve altin kemer takmak istedi ben asla istemedim yani onlari takmayi birak birinde gorsem kahkaha atarak kacarim. hicbir sey istemiyorum ben dedim artik.
cikip bana “ne demek bir sey istemiyorum, insanlar sorunca ne diyeceksin, veya ben ne diyecegim geline ne taktiniz dediklerinde” dedi. sen misin bunu diyen o zaman kullanacagim bir sey tak bak x markanin setleri guzel dedim, o alacagi bilezikler ve altin kemerin 2 kati fiyatina set aldi. ben inatlasip yok istemiyorum desem buyuk ihtimalle kendisi de kardesleri de arkamdan konusurlardi hicbir sey istemedi, onemsemiyor, cok hevessiz, boyle gelin olur mu diye. simdi hic sesi cikmiyorbenden boyle bir gol beklemiyordu muhtemelen.
Siz ne tecrübe ettiniz bu konuda acaba? Yaşadığınız belli bi olay var mı?Merhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
bizimkilerde de varmis hic konusmamistik daha once. benim gunluk kullanacagim set aldirdigimi duyunca ailedeki diger kizlar da harekete gecmis artik bize de kemer degil de yassynin istedigi setten alin diyeBazı ailelerde bu çok önemli. Adanalı bir arkadaşım kemer istemişti misal... Urfalı arkadaşımın fotoğrafını gördüm kuyumcu gibiydi ama bir cogu kiralikmis..
Saçma. Kardeşimin eside hiç bişey istemedi uani öyle takı olsun falan sayı belirtmemisti bizim tarafın yüzüne bile bakmıyor gorusmez etmez. Bende sayı belirtmedim durumları yettiği kadar yardımcı oldular ama ben görüşüyorum eşimin ailesi ile öyle üstte altta tuttuğumuz yok birbirimiziMerhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
Eşim trabzonlu bir kac bilezzik takildi, ve kamer ismini bile duymadım... Zaten nikah ile evlenince gelen de olmamıştı çok sade güzel idibizimkilerde de varmis hic konusmamistik daha once. benim gunluk kullanacagim set aldirdigimi duyunca ailedeki diger kizlar da harekete gecmis artik bize de kemer degil de yassynin istedigi setten alin diye
Yaa o kadar komik ki bu muhabbetler. Sana o yapıldı bana bu yapılma o alındı bu alınmadı.ama her zaman bana dediği ortancı eltimin onun düğün zamanı kv de alışverişe gittiklerinde o ne beğense ona göre bişeyler bak arkada filanca oğlumda var dermiş yani eltimin bana dediği ona göre ben son gelinmişim ve bu muhabbet bana yapılmamış.benden sonra başka düğün olmayacağı için.ama bilmiyorli çeyiz zamanı beğendiğim ürünleri kv nin verdiği para yetişmeyince üzerini hep ben kendim tamamladım yüzsüzlük yapıp ona para yetmedi şu kadar daha lazım demedim 12 sene geçti hala kv kendi verdiği parayla herşeyi hallettim sanır bi defa olsun demedim anne senin verdiğin para yetmedide ben kendi cebimden ekledim kadının durumu o kadarmış o kadar vermiş allah razı olsun vermeyede bilirdi sonuçta ama işte herkez herşeyi tam manasıyla bilmediği için ağzı olan konuşuyor.kimseyede bişeyleri kanıtlamak için kendimi yormam ben ne kadar anlatsamda o kafasında kurdugu senaryoya inanır çünkü“Ben size ikişer nevresim alırım, bir daha bu konuyu açmayın” deseydiniz
Çünkü fikirlerini söyleyen kişiler sınırları olanlar daha özgüvenli ve dik durduğu için saygı ve sevgi görüyor bu hayatın her alanında böyle. Siz hiç kaynanasının evini temizleyen gelinin sevildiğini gördünüz mü ? Ben temizleyemem yoruluyorum diyen aman aman canım gelinim derler.Merhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?