Allah rahmet eylesin,üzücü.Yıllar evvel eski okulumda bir kadın veli, "kocişkomla aşkla kahve keyfii" temalı fotoğrafının üzerinden 24 saat geçmeden kocişkosu tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştü.
Herkesin ne yaptığıyla ilgilenmeyin. Siz ne hissediyor nasıl gösteriyorsanız ve partnerinizle anlaşabiliyorsanız önemli olan o.
Benim yakın arkadaşımin biosunda tanışma tarihi, evlilik tarihi,çocuğunun doğum tarihi falan yazıyor,bol kalp emojili. Her fırsatta kocasını çocuğunu paylaşir.
Ama kocasından nefret ediyor, adam onun gözünde sıfır yani,kendi değerini kendi kaybetti kötü bir koca olup lohusa ve çalışmadığı zamanlar kizdan yemek bile sakindigi için. Çocuk desen, bin pişman dogurduguna. 'zaten plansız oldu' diyor, yaşına yeni girmis çocuğa bağırdığı falan olmuştur, kocasının da çocuğa şiddet gösterdiği
Böyle bir evlilik düşün.
Storilere baksan maşallah dersin .
O yüzden salla gitsin sosyal medyayı. Millet çok meraklı hayatını güzel gostermeye
Kocamızsız yapamamamız mı gerekiyormuş? Kim demiş onu?Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Arkadaşınizin ne kadar mutlu olduğunu siz bilemezsiniz ki... Belki size karşı da mutlu rolü yapıyordur. Sürekli fotoğraf paylaşanlar özünde aşırı mutsuz yalnız insanlar bence.yani kocasiyla foto paylasan ask bocugu bir tip degilim ama bu konularda hep kotu ornegin gosterilmesi bana sacma geliyor
cok yakin arkadasim tam ask insani surekli kocasini paylasir
ama oyle mutsuz bir evliligi de yok .hatta cok mutlu masallah
bunlar kriter degil yani foto paylasan mutlu insan da cok var mutsuz insan da
Ayol onlar nispet yapıyor boşver onları.Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Katılıyorum. Şöyle söyleyeyim daha iki gün önce sosyal medyada kocişkom modunda olan bir tanıdığım şimdi tüm fotoğraflarını silmiş eşiyle olan. Bayağı kavgalı bitmiş gibi duruyor sokulan laflardan anladığım kadarıyla. İlişkiyi gözümüzün önünde yaşayıp gözümüzün önünde ayrılıyorlar gerçekten çok kötü. Bence böyle şeyler biraz özel olmalı ele güne her şeyi dahil etmemek gerekiyor. Yoksa benim gibi herkes arkanızdan sizi örnek vererek konularına malzeme ederlerBende paylaşım yapmam ama birbirimizi ilk günkü gibi seviyoruz
Paylaşım yapanlar bana pek samimi gelmiyor. Bana ne senin kocanla sevgilinle aranda ki aşktanmodundayım
Yanlış yolda değilsin sadece görgüsüz bir çevren var başkasına ilan edince ne olacak sanki. Sende bir sorun yok yaniDaha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?