siz nasil mutsuz olduklarinizi biliyorsaniz ben de mutlu olduklarini biliyorum diye dusunebilirsiniz . sizce oyle ama 10 yillik arkadasim mutsuzlugunu sakinmaz zaten duygularini saklayabilen bir kiz degilArkadaşınizin ne kadar mutlu olduğunu siz bilemezsiniz ki... Belki size karşı da mutlu rolü yapıyordur. Sürekli fotoğraf paylaşanlar özünde aşırı mutsuz yalnız insanlar bence.
Ilk bende sizin gibi dusunur gorucu usulune karsi gelirdimGorucu usulu zaten aşk evliligi olmuyor bana gore. İki insan evlenme amaciyla bir araya getiriliyor. Kriterler uyuyorsa icin isiniyorsa evleniyorsun.
Karnimda kelebekler uçsun, heyecan yapayim beklentisi olan goruculu tanişma yapar mi bilemedim.
Bu arada sosyal medyaya "aşk" yazip foto atan herkes aşik degil emin olabilirsiniz.
Millete bakarsan herkes cok mutlu ama 2 gun sonra bosaniyolarDaha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
10 yıllık evliyim eşimi, seviyorum ama onsuz da gayet yaşarım. Çok boş geliyor onsuz yaşamayamam muhabbetleri.
Onsuz yapamam falan kafalarına girmemen gayet olgun bir insan olduğunu gösterir. Hayatta ayrılık da var ve o olmadan yapamam kafası zaten olmaması gereken bir şey.Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Bu kadar yalvarmaya ne gerek var bana bir kez bunu yansitsa bir daha foto cekinmem onla bu ne boyle bazi kadinlar cok pispisliyor kocalarini boyle sacma seyler yuzundenWatch this reel by geberik_gelin on Instagram
Aklima bu video geldi o ask dolu paylasimlarin kamera arkasi
Olur mu hic oyle ya hu.. Instagrama atacak altina ask dolu sozler yazacak. Evladimin babasi, evimizin diregiBu kadar yalvarmaya ne gerek var bana bir kez bunu yansitsa bir daha foto cekinmem onla bu ne boyle bazi kadinlar cok pispisliyor kocalarini boyle sacma seyler yuzunden
Bu örnekleri bende çok gördüm maalesefKatılıyorum. Şöyle söyleyeyim daha iki gün önce sosyal medyada kocişkom modunda olan bir tanıdığım şimdi tüm fotoğraflarını silmiş eşiyle olan. Bayağı kavgalı bitmiş gibi duruyor sokulan laflardan anladığım kadarıyla. İlişkiyi gözümüzün önünde yaşayıp gözümüzün önünde ayrılıyorlar gerçekten çok kötü. Bence böyle şeyler biraz özel olmalı ele güne her şeyi dahil etmemek gerekiyor. Yoksa benim gibi herkes arkanızdan sizi örnek vererek konularına malzeme ederler
Manyakca geliyor boyle seyler yaOlur mu hic oyle ya hu.. Instagrama atacak altina ask dolu sozler yazacak. Evladimin babasi, evimizin diregi
Seni verene cok sukur, bin sukur falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?