Anladığım kadarıyla nişanlınıza aşık olmamışsınız. Ama sevginiz varsa yeterli bence. Aşık olup bir ömür burnunuzdan getirecekse olmayın aşık maşık.Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
İnşallah çok mutlu olursunuz. Eşle olan ilişki diğer insanlarla olan ilişkilerimiz gibi olmuyor. diğer insanlarla aramızda sorun olsa da hayatımızı pek etkilemiyor ama eşle olan muhabbetimiz iyiyse ev adeta bir cennet bahçesine dönüyor kötüyse hayat zindana dönüyor. Birbirinizin kıymetini bilinŞöyle görücü usulu tanısıp direk evlenmedik. Aracılar tanıştırdı konustuk sohbet ettik gezdik yemek yedik bir çok şeyi yaptık yani zamanla aileler tanıştı sonrada nişanlandık:) bu sureçte duygusal bişeyler oldu tabiki olmasa zaten olmazdı.
Sosyal medyada aşk yazınca ne oluyorDaha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Kesinlikle doğru yoldasın öncelikle bundan emin ol.sosyal medyada böyle paylaşım yapanların çogu mutsuz bu yüzden bu tarz paylaşımla kendi mutlu etmeye çalışıyorşar.Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Ya evet tam da söylemek istediklerimi söylemişsiniz...Ya lütfen bu nasıl bir düşünce?? İlla uğruna ölmek mi lazım? sensiz ölürüm diye paylaşım yapmayınca sevmiyor muyum acaba şüphesine düşülür mü?
Zaten bu kadar sevgi gösterilerinin altından başka şeyler çıkıyor, asıl sağlıksız olanı kocisim kocisim diyip hergün paylaşmak.
İnsan mutluysa, seviyorsa bunu sevdiğine göstermek ister. Elaleme değil.
Sürekli paylaşanlarında çok mutlu oldukları için paylaştıklarını düşünmüyorum o platformlar farklı aslında olmayanı bile var gibi gösterebiliyor insanlarDaha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
5 yıllık evliyim ben de hiç öyle paylaşımlar yapmam onsuz da olurum ama onunla daha güzel olurDaha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Yalniz o kavgalar bana inandirici gelmiyorYa evet tam da söylemek istediklerimi söylemişsiniz...
Eşimin ailesinde de var öyle bir karı-koca görseniz instagramda birbirlerine sürekli iltifatli resimler falan paylaşmalar sensiz yapamamlar havalarda uçuyor offf millette cidden inanıp harika yorumlar yapıyorama hep beraber toplandığımızda adam karısına küfür de ediyor insanların içinde bağırıp çağırıyor. Çok tuhaf geliyor bana... Ama aynı günün akşamı hiç birşey olmamış gibi paylaşımlar görünce eşime diyorum "aha seninkiler yine aşka geldi" ben onlardan anladım ki sürekli eşiyle aşk sözcükleri paylaşanları samimi bulmuyorum... Hatta artık şüphe bile duyuyorum...
bu konuda doğru yoldasınız benceDün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok.
Yok bizdekiler farklı bizimkiler yan yana ciddi anlamda kavga ediyorlar ve sürekli benim eşime şikayet ediyor karısını sadece sosyal medyada çok sevgi dolular onları yakından tanıyanlar herşeyi görüyorda uzakta onlara yapıyorlar şovlarını. Sizinki ailesine küsüyormuş bizim ki ailesiyle karısının dedikodusunu yapıyor...Yalniz o kavgalar bana inandirici gelmiyor
Bizde de var benzer model
Kari koca toplulukta hep kavga ederler hatta surekli para yok bilmem ne derler
Birisine bir sey mi satti kadin
Kocasi gider ister parasini hatta kavga eder karisi ile toplumda niye sattin bilmem ne diye
Ustelik adam kendi ailesi ile surekli kuser
Anlasikli dövüşten baska birsey deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?