- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Sosyal medyamız yok. Eşime aşığım. Evlenirken de aşıktım.Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Yıllar evvel eski okulumda bir kadın veli, "kocişkomla aşkla kahve keyfii" temalı fotoğrafının üzerinden 24 saat geçmeden kocişkosu tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştü.
Herkesin ne yaptığıyla ilgilenmeyin. Siz ne hissediyor nasıl gösteriyorsanız ve partnerinizle anlaşabiliyorsanız önemli olan o.
Sosyal medya hesabim yok. Çünkü foto vs paylasmayi sevmem..esimin var ama 1 tane aile fotomuz yok. Koymak istemez. Ola ki foto koymak Isteyen biri olsaydı ben fotomuzu koydurmazdım. Sevmiyorum bu tarz şeyleri. W app profil fotolarimiz da bile sadece kendi fotomuz var, aile cocuk yok. Tarz meselesi..Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Az once arkadasim yildiz tilbe konserin story atmis kocasiyla birbirlerine ask sarkilari soyluyolar once bi biz hic boyle atmiyoruz diye dusundum. Sonra biz oyle oldugumuzda bile paylasmiyoruz ki dedim. Uygun gormuyoruz ne gerek var biz bilmiyomuyuz birbirimizi sevdigimizi soyledigimiz yasadigimiz guzel anlari. Sosyal medya uzerinden iliskinizi sorgulamayin. He aklinizda soru isaretler vardir. Bunlari cozmeden de evlenmemenizi oneririm.Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Hayir senin onlarla farkin: olgunsun. Akli basinda birisin.Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Ben insanların içinde de çok vıcık vıcık olmayı sevmiyorum en fazla el ele tutusuruz. Ama yalnızken sırnasırım. Sanırım yapı meselesı gercekten.Hayir senin onlarla farkin: olgunsun. Akli basinda birisin.
Sosyal medya da mecbur degilsin herseyini paylasmaya. Ergen hareketleri benim gozumde. Bide ben hep derim: eger oyle paylasimlar yapiliyorsa, yani askim canim cicimm zirt pirt, bilki o iliskide catlaklik vardir.
Sen seviyorsun asiksin. Ne guzel
Sosyal medyayi hic takma kafanaa hiccc
Şöyle görücü usulu tanısıp direk evlenmedik. Aracılar tanıştırdı konustuk sohbet ettik gezdik yemek yedik bir çok şeyi yaptık yani zamanla aileler tanıştı sonrada nişanlandık:) bu sureçte duygusal bişeyler oldu tabiki olmasa zaten olmazdı.Görücü usulünden öcü gibi bahsetmek yanlış. Her iki evlilik türünde de tanışıp zaman geçirip aşık olabilirsin. Sadece birinde de evlenmeden önce aşık olunurken diğerinde evlendikten sonra aşık oluyorsun. Bu bağlamda evlilik sonrası aşkın daha sağlam olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü evlendikten sonra aşık olabilmişsen bingo! Doğru insanı bulmuşsun demektir. Onun karakterine aşık olmuşsundur çünkü
Allah hepimizin yuvasını hayırlara çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?