- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
seninkisi adamin ne kadar yaratici bir zekaya sahip.oldugunu görmek aslında
:) :)Onuda demiyecekti de, ben dedirtmiştim. :)
bende almadım sade aldımda o kadarda sade olmasaydı ya saymadım birşey olmaz takma insan iki balon alır nasip.Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
benim sevgilim de bana evlenme teklifi etmemişti. akşama istemeye gelelim mi dedi? bnde önce bi bana sor sonra gelirsiniz dedim. hımmm şu mesele dedi :) cuma akşam evlenme teklifi, cumartesi de isteme oldu. pazar da nişan :) sende çıtlatabilirsin. ne var ki bunda?Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
Çıtlatmak ne kelime direkt soyledim :))))benim sevgilim de bana evlenme teklifi etmemişti. akşama istemeye gelelim mi dedi? bnde önce bi bana sor sonra gelirsiniz dedim. hımmm şu mesele dedi :) cuma akşam evlenme teklifi, cumartesi de isteme oldu. pazar da nişan :) sende çıtlatabilirsin. ne var ki bunda?
Benimde öyle oldu aceleyle söz yaptık eşim şii olduğu için haram aya girmeden yapmalıydık evlenme teklifi almadım üniversiteye gittim 3 yıl güzel bi hatıramiz olur diye bekledim ama yapmadi evlendim çok üzülüyorum cevremdekileri imreniyorum sanki degersizim hak etmedim mi diye düşünüyorumO zaman niye ailenle tanistirdin diyen arkadaslar
Zaten ilk bastan beri ailelerle tanisiyoruz.ozel bir tanistirma olmadi.
Evlilik teklifi etseydin bari dedigimde zaten basindan beri evlilik niyetiyle birlikteyiz ne onemi var diyo..bu tür seyleri seven biri degil.
Ilk evliligimde de olmayinca icimde heves iste benimkisi
Hiçbir zaman geç değildir mesela ben nikahtan sonra evlilik teklifi aldımNe cokmus benim gibi olan :))))
Canım senin olayın doğmamış çocuğa don biçmenin tam tersi bir terim :) yani çocuk doğmuş büyümüş sen donu daha yeni biçmeye başlamışsın.Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
söyle beklediğini sart kosKizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?