Evleniyorum ama evlilik teklifi almadim

seninkisi adamin ne kadar yaratici bir zekaya sahip.oldugunu görmek aslında

Evlenmeden sag lobunu kontrol ederim tabi ki.

Saka bi yana ben evlilikten sogudum baya. Evlenmeyi dusunmuyorum cunku ruh esim gelmedi suresi de doldu.

Dangoz erkeklerle karsilastim onun yuzunden. Sunu da anladim erkekler surunmek istiyor, kendilerini surunduren kadinlardan hoslaniyor ama benim yapim bu degil. Ben surundurmeyi seven biri degilim.

Neyse iste bitti artik gelmesin istemiyorum .

Son düzenleme:
:)))) tek derdiniz bu olsun. Bunu gercekten sorun ediyor musunuz? Esim 8 sene once sevgili olmadan ben seninle uzun dusunuyorum evlenicez biz demisti. Evlilik teklifi onu sayıyorum hahaha.

Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
bende almadım sade aldımda o kadarda sade olmasaydı ya saymadım birşey olmaz takma insan iki balon alır nasip.

Ya bu evlilik teklifine bende çok takılıyordum ilk başta sözlüm iki kere kavgalıyken evlenme teklif etti ikisinede çok sinirli Olduğum için evet demedim bide Gümüş bir Yüzük almış o yüzüğümde hala onda

Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
benim sevgilim de bana evlenme teklifi etmemişti. akşama istemeye gelelim mi dedi? bnde önce bi bana sor sonra gelirsiniz dedim. hımmm şu mesele dedi :) cuma akşam evlenme teklifi, cumartesi de isteme oldu. pazar da nişan :) sende çıtlatabilirsin. ne var ki bunda?

Çıtlatmak ne kelime direkt soyledim :))))

Niye hep erkekler soruyor bu soruyu ben de bunu anlamıyorum.
Soruyu duymak isteyen taraf kadın,soran erkek.
Bu kadar önemliyse siz edin teklifi.

Benimde öyle oldu aceleyle söz yaptık eşim şii olduğu için haram aya girmeden yapmalıydık evlenme teklifi almadım üniversiteye gittim 3 yıl güzel bi hatıramiz olur diye bekledim ama yapmadi evlendim çok üzülüyorum cevremdekileri imreniyorum sanki degersizim hak etmedim mi diye düşünüyorum

Cok acayip. Yani kendinizi neden uzuyorsunuz ki haketmedim mi falan? Bu mustakbel eisnizin karakterine bagli. Bence onemli olan karsilikli sevgi saygi ve iyi gecinmek. Ben de almadim teklif ve cok laf da soktum huzursuzluk cikardim baya basta. Birgun esim yeter artik dedi. 'Ben su yasima kadar on defa evlenmistim. Karsima sen gibisi cikmamis ki evlenmemisim. Niye kaliplara sokuyorsun ki bu isi 'deyince aydim. Ve dusundum bana saygili yardimci gozumun icine bakan bi adamla evliyim ve inanin onemli olan seyler bunlar. Yani o facebookta yayinlanan teklifleri ya da cumle aleme ilan edilenleri ben de sevmiyorum itici geliyor.e elmas yuzuk zaten alinir bi esprisi yok( alsaydi da takmazdim zaten, alyansi zor takiyorum hala). E ikimiz basbasayken zaten evlenme karari almamiz disarda aksam yemegi yerken oldu. Dizleri ustune cokmemis ve bana yuzuk vermemis ya da garsonlari maskara etmemis olabilir ama benim icin ( kendisi yillarca arkadasimdi) bildigim tum sevgililerinden evlenmek istiyorlar baski yapiyorlar diye ayrilan bi adamin benimle evlenmeyi isteyip hatta heyecanlk heyecanli plan yapmasi o an yeterli oldu ki ben de inanilmaz sevindim. Sonradan o hissi havayi huzursuzluk cikarark bozdum. Baskalarinin etkisiyle. O yuzden baskalarina ozenmek yersiz. Yani her evlilik birebir ayni adimlari izleyecek diye bisi yok ki?

Reactions: H M
Ne cokmus benim gibi olan :))))
Hiçbir zaman geç değildir mesela ben nikahtan sonra evlilik teklifi aldım

Nikaha kadar hiç aklımıza gelmedi ikimizin de bu teklif meselesi nikah günü gece oturuyorduk kalktı diz çöktü romantik birkaç birşey söyledi benimle evlenir misin dedi bende evet dedim

Canım senin olayın doğmamış çocuğa don biçmenin tam tersi bir terim :) yani çocuk doğmuş büyümüş sen donu daha yeni biçmeye başlamışsın.

Canım nişanlın bunu dusunmeliydi sen değil bu da demek oluyor ki romantik bir insan değil.

Konu sahibi evlenmiştir artık belki Develi sürpriz yaptı son anda canm benm ben de almadımevlilik teklifi hiç bişey olmuyo alsan da almasında bir önemli olan mutluluk huzur saglık gerisi Faso fiso

Ben teklif aldim ama cok ilginc bi teklifti.cafede otururken esim bana donup seni haftaya istemeye geliyoruz dedi.esim sagolsun cok romantiktir

Ne olur ki bu kadar olmazsa olmaz mi?
Hanimlar eslerinizle huzurunuza bakin, en ufak seylere bu kadar takmayin kafanizi. Desem de bos biliyorum ama bu da benim dusuncem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…