- 6 Nisan 2013
- 183
- 114
- 103
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Bence istemeleri çok mantıklı. Hayat zor ve erkeklerin üzerinde evin bankası gibi bir yük var. Madem eşitlikten bahsediyoruz, onların üstündeki bu baskı neden? Kadın da çalışıp el ele mücadele verilmeli. Kadının evde ne işi var.
Şuanda da istemiyorum. Bakın düşünceleri haksız Nasıl bana çalış der vs demiyorum. Neden şimdi? O kısmını anlayamıyorum. Tanıştığımızda ben öğrenciydim, biliyordu. Her iki durumu da düşünüp ona göre hareket etmeliydi.Sen memur olsaydın onunla evlenir miydin? Evlenmezdin... Bu sebeple kızmayacaksın, onun bu şekilde söylemesi hoş olmamış fakat realitede durum bu... Şu devirde para kazanan aklı başında bir erkek çok para kazanmadığı sürece çalışmayan bayan tercih etmez. Özel sektörde de durumlar malum, belli başlı şirketlerde çalışmayanlar dışında diğerleri sürünüyor. İşten gelince hal kalmıyor, çocuk olacak nasıl bakacak, evliliği nasıl sürdürüp bir şeyler paylaşacaksın vs. vs. Çalış kazan KPSS 11 gün kaldı bak...
aynen yeni konuştuk. Sonuç bu oldu işteiki yildr bunu yenimi konusdunuz
gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ?Tüm gücünle çabalaman için seni motive etmiş işte
Send onu terk etmişsin
Geçmiş olsun
Üzgünüm ama evetgerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ?
Canım emin ol bulamazdı, kızlar bu çocuğun kapısında kuyruk değil oturacak öyle mülakat yapar gibi bana ne katabilirsin diyecek falan hadi ordan derler adama. Bu çocuk kendini bişey sanıyor, egolu ve sınıf atlama derdinde olan bi yiyici, ders çalışsın diye teşvik etmediği bariz belli.Üzgünüm ama evet
Senin neden böyle düşündüğünüde anlamış değilim
Toplumun baskıları yada sınav stresi aklını karıştırmış olabilir belki
Çalışan kadın istese bulurdu zaten seninle vakit kaybetmezdi
Seninle sevmeden çıkarları için başka beklentilerle birlikte olduğunu düşünmüşsün
Buda onu kırmıştır haliyle
Altı üstü ders çalış demiş konu nerelere gelmiş ikiniz içinde üzüldüm ama olacağı varmış demekki
Ben kendi fikrimi söyledim. Bu da senin fikrin. Birbirimize katılmak zorunda değiliz ki ben hala aynı şekilde düşünüyorum. Zaten biz inekleri diğer ineklerden başkası anlamaz. Ama fikrine saygılıyım, konu sahibi kişide senin gibi düşünmüş ki terk etmiş. Hem erkek açısından hem kadın açısından isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum, adamın ayaklı 2 milyarı terk etmesinin-ben erkek olsaydım zaten biri böyle düşünüyorsa bende terk edilmek isterdim. Neyse geçmiş olsun diyorum her iki tarafada.Canım emin ol bulamazdı, kızlar bu çocuğun kapısında kuyruk değil oturacak öyle mülakat yapar gibi bana ne katabilirsin diyecek falan hadi ordan derler adama. Bu çocuk kendini bişey sanıyor, egolu ve sınıf atlama derdinde olan bi yiyici, ders çalışsın diye teşvik etmediği bariz belli.
Bi tanıdık vardı zamanında evlenmek isteyen bi adam, memurlara (tabirim için özür diliyorum) ayaklı iki milyar derdi. Bu çocuk da o kafada.
Beni arıyor zaten. Bazen kızıyor bazen normal konuşuyor. Anlayamadın beni diyor. Sen hırslanasın diye dedim diyor. Ama çok iyi tanırım onu, gaye ciddiydi söylerken. Acaba sınav sonucunu mu görmek istiyor? Amacı ne olabilir sizceBence ayrılmasaydın keşke. Ayrılmasaydın ve onun referansıyla işe girip bir tarafına tekmeyi atsaydın. Nasıl oluyormuş görsün bakalım.
erkek arkadaşınız kaç yaşında?Öğretmenlik okudum ve sevdiceğime çalışmayacağım ben dedim, kararına saygı duyarım. Ben sana her türlü bakarım, dedi.
Kısacası canım totosuna güvenmiyorsa senin maaşına güveniyorsa o kişiden bence hayır gelmez. Kadının evdeki yükü yeterince fazla ve çalışıp çalışmamak senin kararın onun değil.
Benim ki ayaklı 4 bin gözüyle bakıyor olabilir. A kadro istiyor yaCanım emin ol bulamazdı, kızlar bu çocuğun kapısında kuyruk değil oturacak öyle mülakat yapar gibi bana ne katabilirsin diyecek falan hadi ordan derler adama. Bu çocuk kendini bişey sanıyor, egolu ve sınıf atlama derdinde olan bi yiyici, ders çalışsın diye teşvik etmediği bariz belli.
Bi tanıdık vardı zamanında evlenmek isteyen bi adam, memurlara (tabirim için özür diliyorum) ayaklı iki milyar derdi. Bu çocuk da o kafada.
23 yaşında canım, ben yaşla ilgisi olduğunu düşünenlerden değilim. Benim akrabanın sevgilisi 30 yaşında, adam çıkıp çalışacaksın mecbursun diyor. Yani dediğin gibi bence de karakter meselesi.erkek arkadaşınız kaç yaşında?
Şey diye soruyorum sanırım erkekler olgunlaştıkça görüşleri değişiyor. Mesela başlarda böyle muhabbetlerimiz hiç yoktu. Birazda karakterle alakalı gerçi.
Eşim bana evlenme teklif ettiginde okuyordum. Ben son siniftayken nikah yaptık. Bana çalış kazan ben senin meslek sahibi olmani istiyorum dedi her zaman. Bana destek oldu. Atanmazsan evlenemeyiz demedi. Dugumuz oldu 3 ay sonra atandim. Cevremde esinin atanmasini isteyen bir sürü insan var ama bunu eslerine destek olarak teşvik ederek gösteriyorlar. Onun bu yaptığı yanlış. Seven adam bunu yapmaz. Yol yakınken dön yanlışından. Unut o adamı hayatına bak paran olmasa da seni seven birini bul. Canını da hiç sıkma seni para kaynağı ve bakıcı olarak gören bir adamla ömür geçmez.Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
Konuştuk az önce hiç sevmemişsin yazıklar olsun deyip gitti. Sevsen yapardın dediğimi, tüm gücünle çabalardın dedi. Neyse arkadaşlar geçer elbet biraz ağlayıp uyuyayım ben
Canim sana bi olay anlatayım. Kuzenim birini cok seviyordu oglan da bunu. Kuzenimin kardesi nişanladı. Her yerde müstakbel damat. Anne anne diye teyzemin pesinden ayrilmadi. Nisanda her zaman ortalıkta. Herkes evlenecekler gozuyle bakiyordu. Ta ki kuzenimin kpss sonucu aciklanana kadar. Mustakbel damat atandı kuzenim atanamadı. Aradan az bi zaman gecti. Ayrıldı kuzenimden. Ve sebebi belli. Çünkü aralarında bi problem yoktu. Diger sene kuzenim cok çalıştı atandi. O damat musvettesi atandığını duyunca kuzenimi aradi. Kuzenim istemdi onu. Ailesini araya soktu. Gelelim isteyelim. Evlenelim vs. Kuzenimin ailesi karsi cikti. Anlayacağin bazi insanlar paraya her seyden fazla deger verir. Kuzenim sevmesine ragmen istemedi. En doğrusunu yapti.Beni arıyor zaten. Bazen kızıyor bazen normal konuşuyor. Anlayamadın beni diyor. Sen hırslanasın diye dedim diyor. Ama çok iyi tanırım onu, gaye ciddiydi söylerken. Acaba sınav sonucunu mu görmek istiyor? Amacı ne olabilir sizce
erkek arkadaşınız kaç yaşında?
Şey diye soruyorum sanırım erkekler olgunlaştıkça görüşleri değişiyor. Mesela başlarda böyle muhabbetlerimiz hiç yoktu. Birazda karakterle alakalı gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?