evlenme şartı

Ama çok güzel yazmışsın için açıldı. Saygı karşındakine değer verme ne kadar önemli şeyler ya, bunlar olunca sevgi geliyor zaten.
Kesinlikle oyle saygı en onemli sey
Olmazsa mümkün degil ne olursa olsun hıcbırsey yürümez.

Erkeklerı bu hale getıren de bız kadınlarız malesef...

Yoo abartmıyorsun bu çok çirkin bir söylem
İnsanlar birbirlerini sever evlenir, tek başıma yetemem çalışıp bana yardımcı olur musun gibi bir söylemi olsa anlarım ama kriter devlet memurluğu bunu anlayamam =)))

sabredebilecekseniz önce sınavı kazanın, atanın, sonra da kusura bakma ben sıradan bir memurla evlenemem, ayda en az 25 bin tl kazanan bir uzman doktor ya da genetik mühendisi istiyorum diyin...
Süper :)

müfettiş yardımcısıymış, müfettiş değilmiş. sen de onu ez. yardımcılıktan terfi et sonra konuşalım de.

Bence adamın derdi para değil statü bu arada.
İyide görüşmeye başladığımızda daha öğrenciydim ben. Biliyordu durumu.
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız. 2 yılımı çaldı. Şimdide atanamazsan ayrılırım diyor, şimdiye kadar aklı nerdeydi. Kaldı ki ben istemez miyim zaten atanmayı. Sakın okulu uzatma derslerine odaklan falan derdi. Bende salak gibi Can'ım ne düşünceli derdim. Niyeti farklıymış meğer
Allah sizde olduğu gibi herkesin gönlüne göre versin, ne diyim.

totosuna tekmeyi vurup arkana dahi bakmaman mantıklı

Bunu yaşamadan bilemıyoruz malesef ... kendısı kaybettı belki elınden huzurlu bı evlılıgı kacırdı bellı degıl
İnşallah eli maşalı kendısınden yuksek maas alan ve bu yuzden kendını kotu hıssettıren bı kadınla evlenır

Sızde yasadıgınız hayal kırıklıgının karsılıgında bı oh bee dıyebılecegınız hayat yasarsınız ınsallah

haspam. bosver bu tip kompleksli ve asagilayıcı ozelliklere sahip.

Ben calisip calismama mevsuzu yapti sandim. Kiytirik meslek mi olurmus. TERBİYESIZMIS. Yol verin bence.

Canım erkek arkadaşın kaçıncı promosyon bilmiyorum ama onlarında çok ciddi yeterlilik sınavı var veremezse vergi dairesine düz memur oluyolar, sor bakalım ona sen yeterliliği veremezsen nolucak, kıytırık! bir memur olursan nolucak? Çünkü aşırı zor ve zorlaştırdılar sınavları. O zaman ben de sana tembel muammelesi yapsam hoşuna gider mi de. Çok densizmiş gerçekten. Benim eşim de vergi müfettişi ama o meslekte gerçekten aşırı egolu insanlar var biliyorum

Dedi, düşünmeden beni kıracak birçok şey dedi.
yok biz ataerkil bir toplummuşuz. Kadının yeride erkeğin yeride bellidir derdi.
Yeterlilik sınavları var. Kazanamazlarsa düz memurluğa geçiyorlar zaten. Nasıl böyle büyük konuşabiliyor. Yeterliliğe girince sonuç ne olur acaba. Belki düz memurluğa geçince burnu düşer biraz. Pek sanmıyorum gerçi :)
Allahtan evlenmişim,evde kalırdım zaar:))) devir değişmiş
değişmiş valla, artık çalışan kadında istenmiyor. Kariyerli çalışan olacak

Bence gerçek yüzünü göstermiş.. demek ki seni sevmiyor ve değer vermiyor.. yoksa böyle bi şeyi aklından bile geçirmezdi bence.. seni sevmiyor dediğime alınıp üzülme lütfen, birini sevebilecek bi yüreği olduğunu sanmıyorum arkadaşın.. çıkarcı, maddiyatçı ve kibirli biri bence..

Hala ayrılmadın mı? Yapıştırsaydın ya cevabı.
Ben bişey diyemedim beklemiyordum ki. Yarın arayacağım o zaman artık..
müfettiş yardımcısıymış, müfettiş değilmiş. sen de onu ez. yardımcılıktan terfi et sonra konuşalım de.
evet 1 sene sonra yeterlilik sınavı var, kazanamazsa düz memur olacak. Neyin havaları anladım ki.
Ben calisip calismama mevsuzu yapti sandim. Kiytirik meslek mi olurmus. TERBİYESIZ. Yol verin bence.
hayır öyle birşey değil, yüksek puan al. A kadro ol, yoksa şevkim kırılır diyor :)
yetki sınavını geçemedi daha yetkisiz yardımcı, 2. Sine çalışıyor evet bir arkadaşa dedim bende 1 sene sonra yetki sınavı. Kaldı ki yetki Sınavı'nda bile çok zorlanıyor. Yeterlilik çok çok daha zordur. İçimde birşeyler koptu zaten, egosuyla mutluluklar, yapacak birşey yok artık

Bende suan A kadrolar icin hazirlaniyorum kpss ye.
Zor bir surec ve zor meslekler ama bu kesinlikle egosunun kaynağı ya da bahanesi olamaz.
Bu kadar büyük konusmasin bunun yeterliligi de var.
Ki yeterlilikten devsirme düz memurlara hic de hos davranmiyorlar.
O begenmedigi bankayi polisligi mumla arar sonra

Kusura bakmayında yok öyle aşk meşk evliliği evliliklerin temelinde maddi çıkarlar rahat bir hayat gösteriş var artık
İstisnalar kaidei bozmaz
Bugün bir konu vardı müsyakbel kv adayı gelin hanıma takılarını ver sana set yapalım demiş alın size evlilik

Adam seni değil maaş kartı i istiyor anlamadın mı hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…