Evlenme teklifi aldım

BU konuda şu anlamda haklı ben ondaki bazi olumsuz şeyleri gördükçe uzaklaştim ama o çok üzerime düştü fazla naz aşik usandirir derlerya o hesap oldu sanırım
E olumsuz şeyleri görüp uzaklaşman çok normal. Tabikide olumsuz yönlerini düzeltmek için çaba sarfedecek. İlişki dediğin şey karşılıklı emekle yürüyen bir şey bence. Daha 2 ayda yoruldum ben diye naza çekiyorsa ohooo.

O lise mezunu tamam da siz? Mesleğiniz, eğitiminiz nedir? Arada uçurum var mı? Her şey dengi dengine. Çok fazla fark varsa zor yürür o evlilik.
Ayrıca 2 ay çok çok kısa. Daha tanıyon birbirinizi.

O lise mezunu tamam da siz? Mesleğiniz, eğitiminiz nedir? Arada uçurum var mı? Her şey dengi dengine. Çok fazla fark varsa zor yürür o evlilik.
Ayrıca 2 ay çok çok kısa. Daha tanıyon birbirinizi.
Arada uçurum yok tabiki banada çok kısa geldi ama nedense acele ediyor zaten uymadğimiz için çoğu konuda bi iysek bi kötüydük

2 ay bende erken dedim ama yok o acele ediyor ya bi yüz yüze konuşamadik bile ama ara verdik bakalim nolacak görecez artik

1. Seçenek 2 değil :)

Arada uçurum yok tabiki banada çok kısa geldi ama nedense acele ediyor zaten uymadğimiz için çoğu konuda bi iysek bi kötüydük
Bu kısım çok şüpheli. Neden acele etsin ki? Bir şeyleri anlamasan imzayı attırayım diyor da olabilir
Bakın burda bir üye var, sizin yaşlarınızda en azından çocuğum olur diye evlendi şimdi boşandı çocuk için sadece 800 tl nafaka alıyor ve bir sürü de sorunla uğraşıyor

Yani tabiki bende illa çocuğum olsun diyede evlilik yapmak istemem çocuğuda yazik olur bunlarıda düşünüyorum . Hiç doğru düzgün yüz yüze konuşmuşluğumuz bile olmadı bir üyenin dediği gibi senelerce konuşulsada illaki yine tam tanıyamayız.Muhtemelen benim tahminim yani acele etmesi o beni seviyor net o yüzden sanırım uzatmak istemiyor

En doğrusunu yapmışsın boşver

Yüz yüze gelmeden sevgisinden nasıl bu kadar eminsiniz? Anladığım kadarıyla statü olarak ondan üstsünüz. Belki de üst kademede bir kadınla evlenme şansım var kaçırmayayım dedi.
Bilmiyorum yüz yüze görüşmemek büyük sorun. Arada o tensel uyum olmayacak belki.

2 ayda ne mücadelesi etmiş olabilir ki

Icine "acaba?" diye bir kusku dusmus....dogru insan olsaydi, bunu sorguluyor olmaz, gelinlik modeli secmekle mesgul olurdun. Bilmem cevabim net mi?

Bir tık üstteyim sadece öyle uçurum fark yok statü olarak .Bencede büyük sorun bendende kaynaklandı ben ilçedeyim o il merkezinde kaç kere gel dedi gidemedim çünkü korktum nedense nasıl olacaz olurmuyuz kendi içimde bunlari hesapladim oda bu durumdan anladiğim sıkıldı

vala ben yatmadigim adamla sevgili olmuyorum nerdeyse ten uyumu olmaz sıkıntı yaşarım diye;
millet doğru düzgün yüzyüze konuşmadığı insanla evlenmek istiyor

Icine "acaba?" diye bir kusku dusmus....dogru insan olsaydi, bunu sorguluyor olmaz, gelinlik modeli secmekle mesgul olurdun. Bilmem cevabim net mi?
Evet gayet net .Dediğim gibi normalde kestirip atmam gerekirken artik yaş 35 olunca aman inceleme diye buluyorum kendimi ama içine sinmeyincede olmuyormuski meğersem

vala ben yatmadigim adamla sevgili olmuyorum nerdeyse ten uyumu olmaz sıkıntı yaşarım diye;
millet doğru düzgün yüzyüze konuşmadığı insanla evlenmek istiyor
Yani buda sizin düşünceniz tabi birşey diyemem.Benim düşüncemde eğer bir yakinlaşma olurda ya sonra olmazsa sanki karsı tarafin hakkına mi girmiş olurum diyorum o kadar yakınlaş sonra sen bana uymuyodun gibi ay bilmiyorum :)

yok cinsellik konusu kişisel tabi ama ne bileyim yüzyüze konuşmadığı biriyle evlenmek istemek bana makul gelmedi.
bu adam olgun mantıklı biri değil bence.
ağzı laf yapiyo, gözünüzü boyamasina izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…