Evlenme teklifi aldım

Bunlarıda çok düsündüm sonra dedimkki aman sanki kariyerli adamlarda peşimde kuyruk oldu :) ben sadece yaşamak istediğim hayattan beklentimi kestiğim için kendime herkesi uygun görmeye başladim .Yoksa inanınki normalde o kadar farkli beklentilerim öyle güzel hayallerim vardiki ama hepsine yazık oldu gitti bitti bende böyle bir hayat istemezdim asla .Bir taraftan kendim için çok üzülüyorum biliyormusunuz istediklerim, beklentilerim hic olağanüstü olmadi ama bana imkansiz oldu

Ben kariyer yapmış maddi manevi yeterlilige sahip ve belli yaş üstü kadinlarin çocuk için evlenmesini abes bulmuyorum.
Ona bakarsan kari koca açlık sınırında ona buna el açmış çocuk yapıyor bunlar aile olsa ne olur?

Yaa peki size birşey soracağim sevemedinizmi ?
Yoo çok sevdim. Kâğıt üstünde de her şey çok normaldi. İkimiz de öğretmendik, ailesinin maddi durumu iyiydi. İlk başta düşünceleri, hayat görüşü, ilgisi çok yerinde ve bana yakındı. Ama nişandan sonra cins cins huyları çıktı. Hesapçılığından tut, bencilliği, aşağılık kompleksi, iletişimsizliği… İlk aylarda herkes güzel yüzünü gösterir. Bunlara kanmayın. İyice tanıyın birbirinizi.

Yalnız kalmamak istememenizi hayatınızda bir omuz istemenizi anlıyorum.
Ama bu içinize sinmeyen biriyle olmaz. Yani hayat desteğini içinize sinmeyen biriyle yapamazsınız. Yine yalnız olacaksınız çünlü. Bu sefer bir ilişki içinde yalnız hissedeceksiniz. Mutsuzlukla yine mutsuz olacaksınız.
Bence acele edip yanlış kararlar almayın. Bahsettiğim arkadaşım kendine hobiler buldu daha iyi.
Ne yapıyor derseniz haftaiçi iş çıkışı spora gitmek çok rahat ettirdi beni diyor. Haftasonları da tiyatroya gidiyor ve pazarları da yağlıboya kursu var. Kendi gibi kafa dengi insanlar da buldu. Onlarla da vakit geçiriyor.
Kuzenim var o da evlenmedi ama işi de olmadığı için o arkadaşım kadar hayatını dolduramadı daha çok etkileniyor. Sizin iş hayatınızın olması büyük avantaj.

O da yanlış .
İkisi de birbirinden yanlış.
Çocuğu kendine yapmıyorsun. O aileyle organik bir bağı oluyor. Boşanmadan o çocuk da etkileniyor

O da yanlış .
İkisi de birbirinden yanlış.
Çocuğu kendine yapmıyorsun. O aileyle organik bir bağı oluyor. Boşanmadan o çocuk da etkileniyor
Etkileniyor kesinlikle.
Ama insanlar evliliklerinden her zaman istediğini bulamıyor ve bitiyor.
Git bak boşanmış kadinlara yüzde 90i çocuklu.
Çocuk isteği bambaşka birşey.
Keşke kadının zamanı kısıtlı olmasa vs.

Anne olmayı zorunluluk gibi gösteren de bi kadınlarız çünkü. İlla yaşanması gereken bir duygu değil. Doğurunca öyle gözünden kalpler çıkmıyor. Sadece çok emek verdiğin için seviyorsun. Neye emek versen evladın oluyor aslında. İlla vir çpcuk büyütmekse niyetin yanlış evlilik yapmak yerine koruyucu aile ol tek başına bak. Çok daha sağlıklı

Çok yorucu ve kalp çıkmıyor.
Ama ben anne olmadan da istediğim birseydi ve bu bana dayatma degildi.
Kendi içimin çok istediği birseydi.
Ve tüm zorluğuna rağmen benim için hayatta yaptığım en güzel şey.
Bu kadar çocuk aşkına rağmen ikinciyi yapmadım zamanım daralmasına rağmen vs.
Ama hiç anne olmamış birinin anne olma istegi makul geliyor ve dediğim gibi yaşı 35 üstü felansa acele etmesini de anlıyorum.
Hiç istemese amenna.

Sevgilimle tanıştığımızın 2. ayında evlenme teklif etmişti. Kafalar güzeldi o yüzden ciddiye almadım saçmalama dedim konuyu kapattım. 2 ayda ne evlenme düşüncesi allah aşkına. Sevgiliniz sizden ne kadar küçük? Evliliğe hazır biri mi? Siz senelerdir hazır olabilirsiniz ama onun yaşı kaç? 2 ayda nasıl bir uyum yakaladınız, sırf anne olmak için bu kadar bulduğuna tutunulmaz ya

Bundan onceki iliskinizde de 2 ayda bu kivama geldiyseniz o zaman bunun altinda yatan sebepleri bir dusunun derim. simdi ise sevmeye calisiyorum demeniz ikisi de birbirinden ayri ayri dusunulmesi gereken konular gibi sanki.

Doğru diyorsunuz bu sefer ayni yalnızlik hissi devam ediyor yok acele etmiyeceğim kesinlikle bunda netim en azindan

Bende sizin gibi saçmalama ne evliliği dedim ama baktim konuyu kapatmaya niyeti yok benden 5 yaş küçük :) sirf anne olmakta değil artik bi hayatım olsun istiyorum ama tabiki uyumu yakalamadan olmuyor işte zaten kararsizliğimda bundan

Bundan onceki iliskinizde de 2 ayda bu kivama geldiyseniz o zaman bunun altinda yatan sebepleri bir dusunun derim. simdi ise sevmeye calisiyorum demeniz ikisi de birbirinden ayri ayri dusunulmesi gereken konular gibi sanki.
Bundan öncekini sevmek çok kolay oldu çünkü olumsuz görebileceğim birsey yoktuki gayet güzel uyumumuz vardi başka işte meseleler girdi çok uzun konu olmadık

Acele etmeyin. Geç gebelik riskli diye herkes aceleci davranıyor ancak tıp çok ilerledi. Nasibinizde varsa olur. Bakın biz hala beraberiz. O zaman bir gaza gelip yola girsek kesin ayrılırdık çünkü bence hala tanışıyoruz.

Kafa karışıklığı ile evlilik yoluna çıkılmaz. Ailem bu işler uzamaya gelmez kafasında. O yüzden ben hızlıca evlilik yoluna girdim ama çok düşündüm. Ben sevmediğim biriyle asla yakınlaşamayan, ilişki yaşayamayan biriyim en azından beğenmem lazım. Ama evlilikte bu da yeterli olmuyor. Dışarı çıktığımızda davranışlarını gözlemledim sevgiliyken aklıma yatmayan bir şey olmadı. Bir de ne kadar uzun süre sevgili olursanız olun o insanı en iyi evin içinde yalnız kaldığınızda tanırsınız. Bu süreçte herkes bir maske takar yüzüne, olumlu davranmaya çalışır. Ama ülkemizde de bu imkansız. Ben sizin yerinizde olsaydım kabul etmezdim. Net olsaydınız buraya bu konuyu açmazdınız. Siz daha doğru düzgün yüzyüze vakit geçirmemişsiniz. Karşınızdaki kişiyi pek olgun bulamadım ben.

Hiç doğru düzgün yüz yüze konuşmuşluğumuz bile olmadı
E hiç yüzyüze konuşmuşlugunuz yoksa adam nasıl evlenme teklif etti?
WhatsApptan mi yazdı
Kaç defa görüştünüz bu iki ayda?
Bir de alt tarafı şehirden ilceye. İnsan iş çıkışı bile görmeye gelir , şehirden ilçe ne ki? Hiç yoktan bu konuları konuşmaya seni ikna etme işini gelmişken, yüzüne bakarak yapsaydı

Bir kere sadece görüştük o gelemez çünkü burda görüşemeyiz burasi çok küçük bir ilçe çıkıp dolaşamayız .Ben sadece bi anda ara verelim demesine kızdım daha nezmaan görüştükte karar alalım nereye yetişiyoruz annem ramazanda sonra istemeye gelsin dedi resmen

Oyyy okudukça yeni ayrıntı çıkıyor. Memurmuşsunuz bu kadar acele etmesinin sebebi bu bile olabilir. Görüşmemişsiniz, yüz yüze muhabbet bile yok ve baskı var. Lütfen kanmayın bu adama. Bariz bir bku var.

Katılıyorum. Ünlülerin birçoğu 30-40’dan sonra evleniyor ya da hiç evlenmiyor. Kimse niye evlenmiyorsun demiyor. Yine yabancı arkadaşlarım var. Geçen üniversiteye Arnavutluk’tan bir kadın geldi 36 yaşında. Bizim ülkede kadınlar 40’dan önce pek düşünmezler evliliği dedi. Biraz daha sosyo-ekonomik durumu düşük ya da gelenekçi düşünen ülkelerde bu zihniyet var maalesef.

Canım 1 kere görüştüğün kişiyle nasıl evlilik düşünebilirsin ki? Ben de 2 ay içinde evlilik kararı aldım ama sürekli görüşüyorduk. Ki o bile hataydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…