Kızlar iyi akşamlar, derdim evlenme teklifi almak :) bu bir dert olmaması lazım tabiki ama ben çok kararsızım .Sebebi şu 2 aydır sevgiliyiz ama kafam çok karışık önce eğitim konusu kafama takıldı lise mezunu şimdi kafamda oturdu birşeyler bu anlamda fakat başka şeyler var kafamı karıştıran karakteriyle alakalı dolayısıyla evlenmekten korkuyorum. Ben 35 yaşındayım bir evlilkte karşı taraftan ne beklediğim, nasıl birisi olması gerektiğini çok iyi biliyorum aslında ama bu yaşıma kadar benim istediklerimin hiçbirisi olmadi olacağinida düsünmüyorum yanlış anlaşılmasın olağanüstü beklentilerim yok ama diyorumki zaten olsa şimdiye kadar olurdu hep yaşımı sıkıntı ettiler karşı taraf ya da istenmedim bir şekilde. Şimdiki sevgilimse benden küçük olmasına rağmen yaşı hem buna takılmadi hemde beni geeçekten seviyor inanıyorum bana ama ben seviyormuyum bilmiyorum resmen
hoşlantı tabiki var evlilik teklifi ettiğinde bende kararsızım diyince dediki biraz ara verelim yanlış anlamazsan eğer hergün kafan karışık sende bende düşünelim ben çok mücadele ettim ama senin kafanın karisikliği gitmiyor dedi ve vedalaştık .Bense karmakarışığım şuan zaten karşima resmen 5 sene sonra biri çıktı e bir taraftan anne olmak istiyorum ve çok geç kaldım ay bana akıl verin :))birde 2 ay da evlilikmi olur yaa benmi yanlış düşünüyorum