Evlenme teklifi aldım

Oyyy okudukça yeni ayrıntı çıkıyor. Memurmuşsunuz bu kadar acele etmesinin sebebi bu bile olabilir. Görüşmemişsiniz, yüz yüze muhabbet bile yok ve baskı var. Lütfen kanmayın bu adama. Bariz bir bku va
Yok ondan dolayi acele etmediğinden eminim neden derseniz biraz sorunlar oldu işyerinde baya hatta sen çalismak istemezsen calişma dedi hatta evlenirsek

Yok ondan dolayi acele etmediğinden eminim neden derseniz biraz sorunlar oldu işyerinde baya hatta sen çalismak istemezsen calişma dedi hatta evlenirsek
O zaman alıp sizi eve kapatıp işlerini yaptıracak. Kusura bakmayın ama doğru düzgün görmediğiniz adam hemen evlenmek istiyorsa ya toplum baskısındandır, ya evim olsun arkamı toplayan biri olsun diyedir, ya çalışan kadın bulayım alım gücüm artsın bir de memursa ohh kredi de çektiririm mis gibi düşüncesindendir. Görüşmüş olsanız çılgıncasına aşık olmuştur belki derdik ama yok. Adamın niyeti hiç hoş değil. Düşünme fırsatı vermeyerek de bunu belli ediyor zaten.

Esimle internetten tanistik, 7 ay sonra düğünümüz oldu. Nasil oldu, nasil yaptik, inan ışık hızıyla akti geçti zaman. Tanistiktan 1 ay sonra ailemle tanıştı, 3 ay sonrada nisanimiz oldu. Nasipte varsa Allah kolaylaştırıyor. Icinizde şüpheler acabalar yoksa corap söküğü gibi çözülüyor hersey. Ama sizin gidisati pek sağlıklı bulmadim. Hem bi taraf asiri istekli, hem daha yüzsüze doğru düzgün bulusulmamis, cok tehlikeli vallah. Acelenizi anlıyorum ama kendinize zaman taniyin, bol bol buluşup gözlemleyin.

Zaten zaman olmadan öyle evet diyemem kendisinede bunu oturup anlatman lazim

Evet ben dusunmedigim icin bu kadar baskin, her şeyin onune gececek bir his gibi gelmiyor cocuk dusuncesi. Empati yapmaya calistim ama olmadi demek ki.

İlla cocuk için evlenecekse de mantik evliliği düşünebilir en azindan dogacak cocugun da iyiliği icin. Konu sahibinin anlattiklarindan pek mantik evliligi olacak gibi de durmuyor.
Bu şekilde dogru durust tanimadigi ve simdiden icine sinmeyen biriyle evlenip cocuk yapip mutsuz olmak ve dahasi o mutsuz ortamda cocuk yetistirmek ötekileştirilmekten daha mi iyi bilemedim.

Bu adamda bir iş var mutlaka. Kimse bir kere gordugu biriyle evlenmeye acele etmez.
Biz de esimle cok hizli evlendik ama biz 2 ay icinde tatile, uzun yola, kampa vs gittik birlikte kaldik ettik. Tatil disinda normal buluşmamizda bile sabahin korunde beni almaya gelir gecenin 12-1inde eve birakirdi. Cooook vakit gecirdik yani.

Sonra bir gun dedi ben seni her evine biraktigimda mutsuz olduğumu farkettim benimle yaşa... Evlilik teklifi işte
Oyle evlendik. Olay budur. Daha yaninda nasil hissettigini bilmedigi biri için kimse tutuşmaz bu kadar

5 yas kucuk ve meslek olarak size uygun degil.
Icinize sinse buraya sormazdiniz zaten. Yuzyuze de gorusmemissiniz pek. Evlenmeniz icin sebep bulamadim

Niye size gel diyor? Ne munasebet!!! Kendi gelsin

Amaaaan bu yaşa aşık olmadığın adamdan çocuk yapmaya mı geldin boşver gitsin. Harbi yani 2 ayda evlenme teklifi mi olur bu adamda bi tuhaflık var

Nasıl tanıştınız? Sıfırdan, mesela sanaldan, tanışıldıysa 2 ay epey kısa. Eskiden arkadaş olup 2 aydır sevgililiğe dönüştüyse evlenme teklifi daha anlaşılabilir.

Ulkedeki iyi universitelerin birinde iyi bir bolumde okudum. Cocukluktan beri zaten hep basariliydim. Asla evlenmeyecegimi soylerdim. Ki hep de bu minvalde yasadim. Mezun oldum ailemden uzakta buyuk sehirlerden birinde kendi basima calistim. Hatta evimi arabami aldim.
Buyuk sehirde her imkan var. Bir gun tiyatro bir gun sinema, is cikislari yemekler kahve icmeler, cevre sehirlere gezmeye gitmeler.. hergun şıkır şıkır giyinip ise gitmeler. Hayatimin en guzel yillarini yasadim. Ama yavas yavas icimde birseylerin öldüğünü hissediyordum o zaman. Geziyordum tozuyordum aksam eve girince bir yalnizlik hissi.. nereye kadar boyle yasayacagim diye sorgulamalar.. yavas yavas herkes evleniyordu. Kendi veya esinin akrabalariyla toplaniyorlardi, cocuklari vardi, onlarla ilgileniyorlardi.
Bense hergun ise git gel, tiyatroya git, mutlu olmak icin alisverisler yap, eve gel dizi film izle yat, bir gun spora git... ertesi gun yine ayni en bastan..
Sonra evlenmek istedigime karar verdim. Bu karari verdigimde 30 yasindaydim. Sosyal medyanin beni mutsuz ettigini anladim. Surekli gezip fotograf atiyordum. Her gezide farkli kiyafet giymeliydim, ayni kiyafetle foto atamazdim falan.. ve tum sosyal medyalarimi kapattim. Memlekete tayinimi istedim.
Daha sonra beni biriyle tanistirmak istediler. O zamana kadar onlarca talibim ya da tanistirilmak istenen kisi olmustu.. hepsine 'asla' diyordum. Ama o kisiyle gorusmeye tamam dedim. Ve ilk gorustugum an aşık oldum. Evlenmeye karar verdik ve 6 ay icinde evlendik. Simdi 34 yaşındayım.
Eger icinize sinen biri olursa buraya sormak akliniza bile gelmeyecek. Ve kendinizi evlilik yolunda bulacaksiniz.
Hayata gec kaldim diye asla dusunmeyin. Hersey vaktiyle gelir. Su an bekarliginizin tadini cikarin. Size uygun birisi mutlaka gelecek. Bu bahsettigim uygunluk meslek yas vs degil..gonlunuze uygun biri.

Son düzenleme:
Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Mantığınıza, gönlünüze uyan biriyse düşünüp değerlendirin.
2 ayda evlilik olmaz, yaşım geçiyor ne zaman anne olacağım vb düşüncelerinizi karşı tarafa ilettiyseniz, oda geç kalmamak için harekete geçmiş olabilir.

Beni ciddiye alırsan çok sevinirim.bu evlilik size mutluluk getirmez.oysa ki hayaliniz istediginiz evlilik tabi ki ilerde gerçekleşir.tek eksiğiniz acilen yumurta dondurmanız ondan sonra uzuuun süre kendinize verebilirsiniz.inanın en mantıklı tercih, bu kadar basit hayat kurtarıcı tercihtir.

Hayatta daha güzel neler mümkün mucize enerjiye inanıyorum.herkesin muhakkak iyi bir kısmeti çıkar benim gibi seçmeyi bilememek vardır

Ben 40 yasinda evlendim, esim benden 7 yas kücük. 2 ci bulusmada evlenmege karar verdik. 7 yildirda mutlu bir evliligim 4 yasindada cocugum var.
Yani hersey mümkün ama sebebi hayatdan beklentilerimiz, degerlerimiz, geldigimiz yerler bile birbirini tutuyor. Hic bir aceba yoktu ikimizdede.
Siz daha sevememisiniz adami bile ve acebalariniz varsa o dogru kisi degildir.
Almanyada yasiyorum. Arkadaslarimin cogu 40 yaslarinda evlenip ardindan sorunsuz, tedavisiz anne oldu. Doktorum bile diyordu artik 40 dan sonra cocuk yapanlar cok ve normal.
Aceleniz yok. Dogru insanla evlilik, aile olmak cennet gibi, yanlis insanla hem sizin hemde ilerde cocugunuz icin cehenem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…