Oha bunu okumadım rest çekemez sanaCanım 1 kere görüştüğün kişiyle nasıl evlilik düşünebilirsin ki? Ben de 2 ay içinde evlilik kararı aldım ama sürekli görüşüyorduk. Ki o bile hataydı.
Yok ondan dolayi acele etmediğinden eminim neden derseniz biraz sorunlar oldu işyerinde baya hatta sen çalismak istemezsen calişma dedi hatta evlenirsekOyyy okudukça yeni ayrıntı çıkıyor. Memurmuşsunuz bu kadar acele etmesinin sebebi bu bile olabilir. Görüşmemişsiniz, yüz yüze muhabbet bile yok ve baskı var. Lütfen kanmayın bu adama. Bariz bir bku va
O zaman alıp sizi eve kapatıp işlerini yaptıracak. Kusura bakmayın ama doğru düzgün görmediğiniz adam hemen evlenmek istiyorsa ya toplum baskısındandır, ya evim olsun arkamı toplayan biri olsun diyedir, ya çalışan kadın bulayım alım gücüm artsın bir de memursa ohh kredi de çektiririm mis gibi düşüncesindendir. Görüşmüş olsanız çılgıncasına aşık olmuştur belki derdik ama yok. Adamın niyeti hiç hoş değil. Düşünme fırsatı vermeyerek de bunu belli ediyor zaten.Yok ondan dolayi acele etmediğinden eminim neden derseniz biraz sorunlar oldu işyerinde baya hatta sen çalismak istemezsen calişma dedi hatta evlenirsek
2 ayda neyin mücadelesini vermiş Allah aşkına ya lskdlslxlben çok mücadele ettim ama senin kafanın karisikliği gitmiyor dedi
Zaten zaman olmadan öyle evet diyemem kendisinede bunu oturup anlatman lazimEsimle internetten tanistik, 7 ay sonra düğünümüz oldu. Nasil oldu, nasil yaptik, inan ışık hızıyla akti geçti zaman. Tanistiktan 1 ay sonra ailemle tanıştı, 3 ay sonrada nisanimiz oldu. Nasipte varsa Allah kolaylaştırıyor. Icinizde şüpheler acabalar yoksa corap söküğü gibi çözülüyor hersey. Ama sizin gidisati pek sağlıklı bulmadim. Hem bi taraf asiri istekli, hem daha yüzsüze doğru düzgün bulusulmamis, cok tehlikeli vallah. Acelenizi anlıyorum ama kendinize zaman taniyin, bol bol buluşup gözlemleyin.
Sen normalde de çocuk dusunmuyorsun ve yapmadın.
Herkes öyle değil.
Anne olmak isteyen bir çok kadın var ve yaştan dolayı belli yaşı geçince adaylar içinden birini seçmek zorunda kalıyor.
Yaklaşık yüzde 90 bu ülkede anne olmak istiyor.
Toplumda işyerlerinde bir gez bak istersen kactane anne olmamış yada tercih etmemiş evli kadın var?
Kimine bu baskı içgüdü tarafından kimine toplum yaşantı tarafından yapılıyor.
Ve evlenmeyen yada evli çocuksuz kadinlar bu toplumda maalesef ötekilestiriliyor.
Türkiye iki üç ilden ibaret değil.
Anadolu şehirlerini bir gezin isterseniz.
Ben ilk atandigimda en modern en sosyal en marjinal ailede yetişmiş kadinlarin 24 yaşında evlendiğini duyunca şoka girmiştim.
Hatta o kadar farklı bir kadın bizim orada 24 üstü evlenene evde kalmış derler diyordu.
Karadeniz'de çok var 30 geçmiş bekar kız diyordu ve garibine gitmisti.
Yada il merkezlerinde seminer alırken de bu kadın bardan çıkmaz dersin daha çok genç yaşamı ideali öyle gözükürken bakıyorsun 22 yaşında ilk çocuğunu yapmış bile.
En sonunda daha marjinal olup evlenmeyenler kariyer yapıp yada istediği gelmeyenler de 35 geçince yana yakıla çocuk için bu işe giriyor.
Bu gensel de olabilir ama böyle.
Yok ondan dolayi acele etmediğinden eminim neden derseniz biraz sorunlar oldu işyerinde baya hatta sen çalismak istemezsen calişma dedi hatta evlenirsek
Seven insan mücadele eder ara verelim demez. Ustelik bir insan gercek yuzunu 3 ay sonra gizleyememe surecine girermis uzmanlara gore. Acele etmeyin.
Niye size gel diyor? Ne munasebet!!! Kendi gelsinBir tık üstteyim sadece öyle uçurum fark yok statü olarak .Bencede büyük sorun bendende kaynaklandı ben ilçedeyim o il merkezinde kaç kere gel dedi gidemedim çünkü korktum nedense nasıl olacaz olurmuyuz kendi içimde bunlari hesapladim oda bu durumdan anladiğim sıkıldı
Ben 40 yasinda evlendim, esim benden 7 yas kücük. 2 ci bulusmada evlenmege karar verdik. 7 yildirda mutlu bir evliligim 4 yasindada cocugum var.Bende sizin gibi saçmalama ne evliliği dedim ama baktim konuyu kapatmaya niyeti yok benden 5 yaş küçük :) sirf anne olmakta değil artik bi hayatım olsun istiyorum ama tabiki uyumu yakalamadan olmuyor işte zaten kararsizliğimda bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?