• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenme teklifi etti

mevsim_

hiç bişeye değmezmissin
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
128
0
96
İstanbul
daha önce 2 tane konu açmıştım sevgilimle ilgili..
sorunlarımızdan bahsettim beni terkettiğinden bahsettim

tam onu unutuyorum derken o benim sevgimi hakketmiyor derken..

evlenme teklifi aldım ondan bu sabah.

aklım çok karışıkkk

Son düzenleme:
yani seni bi daha aldatmıcak mı? müslümanlığa mı geçicek? yoksa yine seni kandırmanın bi yöntemi mi bu.. ne kadar kolay yumuşadın ya bi evlenme teklifine tamam mısın yani..

im
yani seni bi daha aldatmıcak mı? müslümanlığa mı geçicek? yoksa yine seni kandırmanın bi yöntemi mi bu.. ne kadar kolay yumuşadın ya bi evlenme teklifine tamam mısın yani..

hayır canım yumuşamadım..
din konusunu uzun uzun konuştuk bu sabah
islam dinine geçmekle kararsız olduğunu söyledi..
bende dedimki: anneme daha senden bahsetmedim..müslüman olmayan biriyle ilişkimmi var diyim beni zor durumda bıraktığının farkındamısın dedim
benimle evlenmek istiyorsan müslüman olursun sonrada gelir beni ailemden istersin dedim..
off ya biliyorum şimdi hepiniz bana çok kızacaksınız sen hala o adamın peşindemisin diceksiniz..ama onu çok seviyorum ne yapıyım ya.senağlama

son kozlarini oynuyo bu oyuna gelmeee..
teelefonda mi etti msnde mi bi de merak ettim?

diğer konularını da okudum evlilik dediğimizde her kız mutlaka sevinir ve hoşuna gider ama düşünmen gereken çok şey var sitelere üye olmuş şuymuş buymuş belki aşılabilecek şeyler ama dinini değiştirmeyi ilk önce seni kandırmak için kabul etmiş gibi görünmüş sonra da annene soracağım değiştirmesem de dinimi seni bana verir mi diye sormayı düşünmüş şimdi ne yapmayı düşünüyor peki ?benim fikrim dini değişmeyecek zaten zorla olması bir anlam taşımıyor ama yanlış bişey söylmek istemiyorum ama bildiğim kadarıyla gayrimüslim biriyle bayanların evlenmesi dinen yasak tekrar söylüyorum net bilgim yok bilenlerden düşüncelerini bekleyelim sende araştır bence

son kozlarini oynuyo bu oyuna gelmeee..
teelefonda mi etti msnde mi bi de merak ettim?

ben hattımı değiştirmiştim beni aramısın diye..
ama yeni numaramı bulmuş
benimle buluşmak istediğini söyledi..
bu sabah buluştuk uzun uzun konuştuk..
yaptıkları şeyleri hiç ortaya getirmedi

beni çok özlediğini söyledi..nerdeyse nisan ayından beri çok uzağız birbirimize dedi..
benden müslüman olmamı istedin ama bende müslüman olamadım seni hayal kırıklığına uğrattım biliyorum hatalıyım dedi..
seni unutacağımı düşündüm biribirimize uymadığımızı düşündüm belki senden uzak kalırsam seni unuturum başka bi ilişkiye başlarım seni tamamen aklımdan çıkartırım diye düşündüm ama seni unutamıyorum kalbimin taa derinliklerine işlemissin senden ayrı kaldıkça daha bi bağlanıyorum sana dedi..

ve evlenme teklifi etti..yüzük almış..
parmağıma takmak istedi ben takmadım..istemedim yani.. geri cebine koydu.. morali bozuldu..
müslüman ol gel beni ailemden iste dedim..
seni ailemden kimseye anlatamadım çünkü müslüman olmadığın için seni ailem kabul etmez. dedim

Son düzenleme:
diğer konularını da okudum evlilik dediğimizde her kız mutlaka sevinir ve hoşuna gider ama düşünmen gereken çok şey var sitelere üye olmuş şuymuş buymuş belki aşılabilecek şeyler ama dinini değiştirmeyi ilk önce seni kandırmak için kabul etmiş gibi görünmüş sonra da annene soracağım değiştirmesem de dinimi seni bana verir mi diye sormayı düşünmüş şimdi ne yapmayı düşünüyor peki ?benim fikrim dini değişmeyecek zaten zorla olması bir anlam taşımıyor ama yanlış bişey söylmek istemiyorum ama bildiğim kadarıyla gayrimüslim biriyle bayanların evlenmesi dinen yasak tekrar söylüyorum net bilgim yok bilenlerden düşüncelerini bekleyelim sende araştır bence

evet canım yasak ben çok araştırdım

gerçkten yürekten değilde
sırf sen istiyorsun diye müslüman olan birinin
samimiyetine ne kadar güvenirsin
gelecekte yeireceğiniz çocukları düşünüp öyle karar vemelisin
ki diğer knularından da sevgilinin dengesiz bi kişiliğe saihp olduğu izlemine kapıldım
iyi düşün çok düşünn
hiç bir aşk sonsuz değildir
elbet unutursun

gerçkten yürekten değilde
sırf sen istiyorsun diye müslüman olan birinin
samimiyetine ne kadar güvenirsin
gelecekte yeireceğiniz çocukları düşünüp öyle karar vemelisin
ki diğer knularından da sevgilinin dengesiz bi kişiliğe saihp olduğu izlemine kapıldım
iyi düşün çok düşünn
hiç bir aşk sonsuz değildir
elbet unutursun

zaten müslüman olmak istemediği söyledi evlenme teklifi ettiğinde..
yani müslüman olmıcam beni böyle kabul et diyo
seninle evlenmek istiyorum diyo..
bende onu o şekilde kabul edemem..
müslüman olurmiki diye ümit etmiştim..çünkü bana çıkma teklifi ettiğinde müslüman olacağım dedi ben hiç sormadan kendiliğinden söyledi müslüman olmak istediğini.. sonrada yan çizdi..
evlenme teklifine cevap vermedim ama..
müslüman ol beni ailemden iste ancak öyle evlenirim seninle dedim

ya müslüman olup olmamasını bir kenara bıraktım bana yalan söyleyip aldatan biriyle asla evlenmeyi bırak görüşmezdim bile sonucu yine aynı olacak çünkü

sana cevap yazmamıştım daha önce ama birşey anlatacağım..
bir arkadaşım aynısını yaşadı, gayrimüslim ve yurtdışında yaşayan bir türkle tanıştı, çok iyilerdi kendince, oğlan türkiyeye geldi, aylarca burda kaldı kızın babasıyla kanka oldu vs. müslüman oldu ve sünnet olmayı bile kabul etti.. evlenme teklifi, yüzükler, gayet efendi müslüman hareketler..
sonra bi olaylar koptu tam ayrıntısını bilmiyorum kavga kıyamet kız buna ilişkimizi gözden geçirelim deyince ben zaten hiç müslüman olmadım ki deyip tasını tarağını toplayıp gitti..
aldığı yüzüğü bile götürmüş.. kız evlenme hayali bittiğine mi yansın, onunla paylaştığı özeline mi yansın, kandırıldığına mı yansın.. meğer bunu yedekte tutuyormuş, asıl kız fransadaymış..
din gönül işidir, kimse hakkında: ben isteyince yürekten müslüman oldu inandı diyemezsin...

Seni kandırmasına cok iyi olanak veriyorsun valla alsanaalsanasmile
Evlenme teklifine hangi seven bayan hayır ve istikrarlı karar verebilirki...
Seni bu evlilik yolundan kendine cekmeye calışıyor.Sende maşallah acık kapıları ardı ardına bırakıyosun...

Müslümanlıgını şu sag köşeye bırak bi...
Evlendiğinde yine yaptıgı terbiyesizlikleri yapmıcagı ne malum...
Onla bunla sanalda olsa fingirdemicegi ne malum...
Ben cekerim adam ederim diyosan...Bize affedersin b... yemek düşer.
Onca yazılan şeylere ragmen gidip görüştün.Konuştun...
Bizim size söylüceklerimiz hiç değişmicek..
Seninde acık kapıyı görüp yada acık kapı bırakma sevdan bitmicek gibi gözüküyor.

Kuşkularla acabalarla ve en önemlisi keşkelerle olcak hayatın...
Ozaman görürüm aşk mı? sevgi mi? yoksa şu üst satırda saydıklarım mı? senin için önemli olucak...

hemen yumuşama.hatta hiç yumuşama:olmaz: seni kandırann adamdan ne bekliosunki dahaa.unut gitsinn

Seni kandırmasına cok iyi olanak veriyorsun valla alsanaalsanasmile
Evlenme teklifine hangi seven bayan hayır ve istikrarlı karar verebilirki...
Seni bu evlilik yolundan kendine cekmeye calışıyor.Sende maşallah acık kapıları ardı ardına bırakıyosun...

Müslümanlıgını şu sag köşeye bırak bi...
Evlendiğinde yine yaptıgı terbiyesizlikleri yapmıcagı ne malum...
Onla bunla sanalda olsa fingirdemicegi ne malum...
Ben cekerim adam ederim diyosan...Bize affedersin b... yemek düşer.
Onca yazılan şeylere ragmen gidip görüştün.Konuştun...
Bizim size söylüceklerimiz hiç değişmicek..
Seninde acık kapıyı görüp yada acık kapı bırakma sevdan bitmicek gibi gözüküyor.

Kuşkularla acabalarla ve en önemlisi keşkelerle olcak hayatın...
Ozaman görürüm aşk mı? sevgi mi? yoksa şu üst satırda saydıklarım mı? senin için önemli olucak...

çok haklısınız kızlar..
son bi defa daha görüşüyüm ondan sonra görüşmeyim dedim..
beni buluşmaya çağırdı..
iyice herşeyi konuşuyum beni rahatsız etmesin diye düşünerek gittim buluşmaya..
ben ona aramızdaki herşeyin bittiğini senin yaptıklarını kaldıramam falan dedim
o da evlenme teklifi etti okadar pişkinki anlatamam..

ben teklfi kabul etmedim.. yani ne evet nede hayır dedim..
müslüman olmıyacağını biliyorum.. o yüzden dedimki müslüman olursun gelip beni ailemden istersin dedim..
oda müslüman olmıyacağını söyledi..

ben onunla evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum..
son bi defa her şeyi görüşüyüm bitiriyim dedim.. oda evlenme teklifi etti..

peşimi bırakmıyorrrrrr..

sana cevap yazmamıştım daha önce ama birşey anlatacağım..
bir arkadaşım aynısını yaşadı, gayrimüslim ve yurtdışında yaşayan bir türkle tanıştı, çok iyilerdi kendince, oğlan türkiyeye geldi, aylarca burda kaldı kızın babasıyla kanka oldu vs. müslüman oldu ve sünnet olmayı bile kabul etti.. evlenme teklifi, yüzükler, gayet efendi müslüman hareketler..
sonra bi olaylar koptu tam ayrıntısını bilmiyorum kavga kıyamet kız buna ilişkimizi gözden geçirelim deyince ben zaten hiç müslüman olmadım ki deyip tasını tarağını toplayıp gitti..
aldığı yüzüğü bile götürmüş.. kız evlenme hayali bittiğine mi yansın, onunla paylaştığı özeline mi yansın, kandırıldığına mı yansın.. meğer bunu yedekte tutuyormuş, asıl kız fransadaymış..
din gönül işidir, kimse hakkında: ben isteyince yürekten müslüman oldu inandı diyemezsin...

yedektemi tutuyomuşdelikafadulden
bende öyle şeyler hissediyorum ara ara biliyomusun

zaten müslüman olsa bile yalancıktan müslüman olur onu çok iyi biliyorum..
ben onunla evlenmeyi hiç düşünmüyorum

evlenmeyi düşüünmüyorsan bir daha görüşme bence bu erkekler görüşünce ne yapıyor ediyor kandırıyor hele bir de seviyorsan çok zor oluyor kesin kararını ver ve kararından vazgeçme

evlenmeyi düşüünmüyorsan bir daha görüşme bence bu erkekler görüşünce ne yapıyor ediyor kandırıyor hele bir de seviyorsan çok zor oluyor kesin kararını ver ve kararından vazgeçme

görüşmüyorum zaten bitti...

dün ve bugün akşama kadar yüzlerce mesaj gönderdi ve aradı ..hiç birine cevap vermedim..

kendi pisliğinde boğulsun benden uzak dursun

Back
X