Evlenme yaşı

sorumvarbenim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
24
12
3
30
Kızın 24 erkeğin 26 yaşında olması evlilik için küçük bir yaş mı? Erkek daha mı büyük olması bu yaş farkında sorunlar olur mu?

Kişiye göre değişir ,25 üstü olsa daha uygun olur ama pazardan elma almıyoruz ki herkesin kendi tercihi

Öncelikle 2 yas cok degil, aksine belirli bir yas farki iyi bence.

Erken mi degil mi bunu sadece yaslara bakarak söylemek zor.

Hazir misiniz, calisiyor musunuz, durumlariniz nasil, dügün yapabilecek ev kurabilecek misiniz? Hadi yaptiniz kurdunuz diyelim gecindirebilecek misiniz? Yani bir cok sey etkiliyor.

Size göre ideal ama bir baskasina göre erken olabilir..

Yaşla alakası yok. Olgunluk karakter maddi imkan vs vs. Evliliğin yaşı yoktur doğru olduğunu düşündüğün insanla doğru zamanda evlenirsin bana göre yaşa takılanlardan değilim tabi çocuk gelinleri kasdetmiyorum

Meslekleri varsa erken falan değil bence. Yaş aralığı da gayet ideal.

Kızın 24 erkeğin 26 yaşında olması evlilik için küçük bir yaş mı? Erkek daha mı büyük olması bu yaş farkında sorunlar olur mu?
Biz evlendiğimizde eşim 26 yaşındaydı ve herhangi bir sorun olmadı. Önemli olan meslek sahibi ve sorumluluk sahibi olmak. Birazda karakterle ilgili birşey.

İkimiz de 24 yaşındayken evlendik. Mesleğiniz varsa, sevgi bağınız varsa, birlikte hayal kurabiliyorsanız erken değil.

Yani 22 yaşında üniversite bitirip atandık, eşim askerliğini yaptı. İkimiz de inançlı insanlarız, evlilik dışı bir ilişki yaşamayız. Bekleyecek bir şey kalmamıştı. 24 yaşında evlendik mis gibi Ayrıca cinsellik için de güzel yaşlar bence

İnsan kaç yaşında evlenirse evlensin evliliğin acemisi oluyor beklentileriniz nedir evlilikten hayata bakış açınız ortak mı bunlar önemli yoksa her sorunda evlenmek için acele ettim ondan böyle oldu diye yanılgıya düşebilirsiniz

Sayılarla alakası yok bu meselenın.(Absürt sayıları tenzih ederek söylüyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…