Evlenme Yolundayken Böyle Şeyler Normal Midir Sizce?

Ayrıca annesi kendince hesaplar yapmış, bize bırakacağı evin tadilatı için 50 bin TL gider demiş. Şuan onun yaptırdığı şeyleri ben evlenince beğenmeyeceğim belki? Evlenmeye yakın banada sorarak yaptırılsa daha iyi olmaz mı? Hemde 50 bin o eve, 200 bin annesinin alacağı eve para giderse düğünü nasıl yapacağız? Bazı şeylerden benim mi kısmam gerekiyor annesinin mi? Ben kısarım, öyle herşeye gözüm yok zaten mutluluk huzur olsun yeter ama böyle şeyler aklımı karıştırıyor. Belkide yaşımın verdiği cahilliktendir

O beni tanıştırmak istedi ailesiyle. Düğünlere falan götürdü akrabalarıyla da tanıştırdı. Benim ailem daha tanımadı onu. Sadece görüştüğümü biliyorlar

Aileler Le tanışmak konusunda çok acele etmişsiniz.4 sene demek evlilik düşünmüyorum o güne kadar ayrılık olur belki demek benim için.kv adayıniz da size alttan alttan mesaj vermeye çalışmış,yanınızda bizi rahat ettim artık diyerek.sizlerin evlilik işi hakkında zamanı değil demek oluyor bu.bundan sonra ciddi bir adım atilana kadar görüşmeyin aileden biri ile.

Şayet evlilik planınız dört yıl sonraya ise, hiçbirini dert etmeyin. Dört yıl sonraki ev için şimdiden TV, eşya baksa ne olur, bakmasa ne olur ?

İş sorunu var zaten, yani daha isi parası yokken, ona buna destek olacak hesabı da pek mantıklı değil. Bırakın isi olana dek yapsın istediğini, fakat size tavsiyem siz de mutlaka is bulun çalışın. Siz çalışır kendiniz ve evliliginiz için birikim yapmaya başlarsınız, karşı tarafa yanı sevgilinize "ben bizim için bunları bunları yapıyorum, sen şunları halletsen bizim için çok iyi olur." diyebilirsin.

Son olarak da zaten resmi bir şey yok ortada, aileli görüşmelerden kacinmanizi tavsiye ederim.

Anlamadığım madem 4 yıl sonra evleneceksiniz neden ev eşya derdine düştünüz şimdiden ? 1 yıl içinde evlenecek insanlar bu stresleri yaşıyorlar.
Ev eşya derdine düşmedimde. Annesinin halinden tavırlarından dolayı gerçekten beni istiyor mu ailesi onu düşünüyorum o yüzden aklım karışıyor

O beni tanıştırmak istedi ailesiyle. Düğünlere falan götürdü akrabalarıyla da tanıştırdı. Benim ailem daha tanımadı onu. Sadece görüştüğümü biliyorlar
Hata etmişsiniz erkenden ailesiyle tanışarak ve düğünlerine katılarak.
İlerde niye böyle söylediğimi daha iyi anlayacaksınız.

O nasıl bişey kusura bakma ama sen yokmussun gibi herşeye kendileri karar veriyor bence çok acele etmişsin. peki gerçekten seviyormusun

Evet çok haklısınız, çok teşekkürler tavsiyeniz için

Hata etmişsiniz erkenden ailesiyle tanışarak ve düğünlerine katılarak.
İlerde niye böyle söylediğimi daha iyi anlayacaksınız.
'bak ben seninle ciddiyim, ailemlede tanıştırıyorum' demek için tanıştırdı. Bunu son zamanlarda farkettim çünkü her seferinde bunu söylüyor. Seni seviyorum ailemle bile tanıştırdım. Başka söz söylemeye hakkın yok der gibi

Evet mesafe koyacağım ama aşk olunca koyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…