- 19 Şubat 2019
- 65
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi gulenyuz_22
-
Evet, öyle demiş ailesiKöye taşınacaklarından emin misiniz?
O beni tanıştırmak istedi ailesiyle. Düğünlere falan götürdü akrabalarıyla da tanıştırdı. Benim ailem daha tanımadı onu. Sadece görüştüğümü biliyorlarÇok acele etmişsiniz ailelerle tanışmak için. Biraz araya mesafe koyun. Çocuğun daha işi yok, annesinin iş bulduğu gibi söz yapmak istemesini beklememelisiniz.
Daha iş bulacak, iyi kazanacak da eşya ve ev işlerini halledecek.
Ev eşya derdine düşmedimde. Annesinin halinden tavırlarından dolayı gerçekten beni istiyor mu ailesi onu düşünüyorum o yüzden aklım karışıyorAnlamadığım madem 4 yıl sonra evleneceksiniz neden ev eşya derdine düştünüz şimdiden ? 1 yıl içinde evlenecek insanlar bu stresleri yaşıyorlar.
Hata etmişsiniz erkenden ailesiyle tanışarak ve düğünlerine katılarak.O beni tanıştırmak istedi ailesiyle. Düğünlere falan götürdü akrabalarıyla da tanıştırdı. Benim ailem daha tanımadı onu. Sadece görüştüğümü biliyorlar
Evet çok haklısınız, çok teşekkürler tavsiyeniz içinŞayet evlilik planınız dört yıl sonraya ise, hiçbirini dert etmeyin. Dört yıl sonraki ev için şimdiden TV, eşya baksa ne olur, bakmasa ne olur ?
İş sorunu var zaten, yani daha isi parası yokken, ona buna destek olacak hesabı da pek mantıklı değil. Bırakın isi olana dek yapsın istediğini, fakat size tavsiyem siz de mutlaka is bulun çalışın. Siz çalışır kendiniz ve evliliginiz için birikim yapmaya başlarsınız, karşı tarafa yanı sevgilinize "ben bizim için bunları bunları yapıyorum, sen şunları halletsen bizim için çok iyi olur." diyebilirsin.
Son olarak da zaten resmi bir şey yok ortada, aileli görüşmelerden kacinmanizi tavsiye ederim.
Seviyorum ama annesinin tavırları aklımı bulandırıyorO nasıl bişey kusura bakma ama sen yokmussun gibi herşeye kendileri karar veriyor bence çok acele etmişsin. peki gerçekten seviyormusun
'bak ben seninle ciddiyim, ailemlede tanıştırıyorum' demek için tanıştırdı. Bunu son zamanlarda farkettim çünkü her seferinde bunu söylüyor. Seni seviyorum ailemle bile tanıştırdım. Başka söz söylemeye hakkın yok der gibiHata etmişsiniz erkenden ailesiyle tanışarak ve düğünlerine katılarak.
İlerde niye böyle söylediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Evet mesafe koyacağım ama aşk olunca koyamıyorumÇok acele etmişsiniz ailelerle tanışmak için. Biraz araya mesafe koyun. Çocuğun daha işi yok, annesinin iş bulduğu gibi söz yapmak istemesini beklememelisiniz.
Daha iş bulacak, iyi kazanacak da eşya ve ev işlerini halledecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?