- 19 Şubat 2019
- 65
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi gulenyuz_22
-
İş bulunduktan sonra bende bu konuları ona açmak, onunla konuşmak istiyorum. Şimdiden bunaltmayayım diyorumne var şu evlilikte anlamış değilim bi vaadi bile kızları nasıl bağlıyo büyülüyo
güzelim daha 23 yaşındasın memlekette erkek kıtlığımı var
sevgilin işsiz ve hem ailesine hem kendi evine bakacağını söylüyo bu neyin kafası
niye sadece onlar evlilik süresine kadar herşeye veriyo
sen kimsin bu ilişkide bostan korkuluğu mu?
Evet 'evlenicez zaten' diyerek yaklaşıyor bana her konudaAilesiyle bir daha görüşmeyin. Darilirsa ısrar ederse annem rahatsız oluyor, daha onlar seni görmedi bile gibi bahanelerle gecistirin. Ya adım atıp söz nişan bir şey yapar ya da bu durumu kabullenir.
Evlilik diye başlanan ilişkiler yıpratıcı oluyor. Siz sadece sevgili olun. Dört yıla kim öle kim kala.
Eşyayı evi düşünmek için de çok erken. Siz kendi yolunuzu cizin önce. Dört yıl evde beklenir mi? Çalisin, çeyiz yapin, birikim yapın, dursun evinizde.
Ben isteyenen istediği kişiyle cinselligi yasamasini savunurum. Ama iki kişi başka beklentisi olmadan yaklasiyorsa birbirine. Akliniza nasılsa evlenecegiz fikrini sokmaya çalışıyor olabilir. Dikkat edin.
Çok hata etmişsinizMerhaba ben 23 yaşındayım. Tanışmamız 1 buçuk sene oldu. ve 8 aydır da sevgiliyiz. Ciddi düşünüyoruz. Ailesi-akrabalarıyla tanıştırdı beni. Bizdede babam hariç diğerlerinin haberi var. Annesiyle 3 kere görüştük dışarda. O, ben ve annesi. Her görüşmemizde gelecekteki planlarından konuştular ama hiç beni, benimle ilgili şeyleri söylemediler. Bi söz, nişan vs bunun gibi evlilik yolundaki ilk adımları bile söylemediler. Tek başıma kaldım orda öylece. Bekledim ki biri söylesin en azından ama yok ikiside söylemedi. Annesi de 'iş bul bizi rahat ettir artık' dedi yanımdayken. Onunda rahat etmeye hakkı var ama benim yanımdayken söylemesini hoş bulmadım. 'iş bul da söz yapalım, kızın ailesi de biliyor, kıza problem olmasın' gibi şeyler beklemiştim. Ayrıca annesi evlenince evi bize bırakacak kendi dublex ev alacakmış köylerinden. Köy dediğime bakmayın gelişmiş biryer aslında. Ee sen bize vereceği ev için tadilat yaptıracağız eşyalar alacağız, sen bizim evi mi ödeyeceksin annelerin evini mi dedim. İkisinede yardım edeceğim dedi. Ve eğer öyle olursa bi çok zor geçiniriz. Mesela şuan oturdukları ev bize kalacağı için ufak terk şeyleri yeniliyorlar. Tv alacaktı babasını aradı. Uygun fiyata buldum alayım mı modeli böyle böyle dedi. Banada sormasını beklerdim. Beğendin mi diye. Ayrıca evlenmemiz 4 sene sonra olacakmış öyle diyor. 4 seneye kadar o tv eskir, ben yeni kullanmak isterim yani. Bilmiyorum anlamıyorum ben mi abartıyorum yoksa sadece lafta mı evlenmek istiyor. sevgilime sorsan ben evlenmek için seninle birlikteyim, bana güven diyor. Askerden geldi 8 ay önce. Hala iş bulamadı. Geldiğinden beri 4 yerde çalıştı ama boş durmadı fakat düzgün bir iş bulamadı. İş bulunca herşey daha güzel olcak diyor. İnanmalı mıyım? Üstüne gitmiyorum bu yüzden.Ayrıca annesi kendince hesaplar yapmış, bize bırakacağı evin tadilatı için 50 bin TL gider demiş. Şuan onun yaptırdığı şeyleri ben evlenince beğenmeyeceğim belki? Evlenmeye yakın banada sorarak yaptırılsa daha iyi olmaz mı? Hemde 50 bin o eve, 200 bin annesinin alacağı eve para giderse düğünü nasıl yapacağız? Bazı şeylerden benim mi kısmam gerekiyor annesinin mi? Ben kısarım, öyle herşeye gözüm yok zaten mutluluk huzur olsun yeter ama böyle şeyler aklımı karıştırıyor. Belkide yaşımın verdiği cahilliktendir. 4 sene sonra babası emekli olacağı için sevgilim 4 sene dedi bana
Teşekkür ederimYok o bahanesi emeklilik.ele vermiş kadın kendisini.sanki emeklilikten sonra değişen bişey mi oluyir.dikkatli olun bundan sonra,söylediklerine yaptıklarına bakın.bu size ilerisi için de ipucu olur
Annem beni uyardı, gitmemi istemedi ama bilmiyorum gençliğimden dolayı sanırım engel olamıyorum kendime. Kırmamak için gidiyorum, sevgilim için gidiyorum. Anladım, teşekkürlerÇok hata etmişsiniz
Keşke anneniz bari sizi uyarsaydı
Pat diye tanışılmaz
Misal bizim ailede kızlarımız bende dahil” eğer beni görmek isteyen varsa gelir evimizde görür” der biz bunu söyleriz ve kızlarımızın da kıymeti olur
Asla kimseyi 4 yıl beklemeyin
Bakın bizzat çok sevdiğim birinin başına geldi
Ki ben hep bekleme dedim
Bekledi
5 yılın sonunda oğlan gitti başkasıyla evlendi
Annesi gayette rengini belli etmiş
Bakın size dair tek harf geçmemiş
Vaktim dar yazamıyorum
Taş yerinde ağırdır diyorum siz anlayın
Eh, şaşırmadım. Kendine dikkat et. İstiyorsan yaparsın ama nasılsa evlenecegiz diye yapma.Evet 'evlenicez zaten' diyerek yaklaşıyor bana her konuda
Cinsellik anlamda herşeyi ilk onunla yaşıyorum. Yani cinsellik derken fazlası ve ilerisi deği öpüşmek vs. Çünkü gerçekten güveniyor(dum), inamıyor(dum) ta ki ailesiyle tanışıncaya kadar, onların düşüncesini görünceye kadarEh, şaşırmadım. Kendine dikkat et. İstiyorsan yaparsın ama nasılsa evlenecegiz diye yapma.
Ben kendimden eminim, karşı taraftan emin değilim. Evlenicez deniliyor ama bunu gösteren bi hal tavır vs yokOoo hem 4 seneye evleniriz diyorsun hem de yapılan tadilat felan, gerçekten çok anlamsız buldum söylediklerini , hem istememe lafın açılmadı diyorsun hem de 4 seneye evlenebiliriz. Ancak evi bize verecekler felan diyorsun. Sen önce Bş kendinden emin ol
Yok, nasılsa evlenecegiz diye yasarsan emin ol sonu pişmanlık.Cinsellik anlamda herşeyi ilk onunla yaşıyorum. Yani cinsellik derken fazlası ve ilerisi deği öpüşmek vs. Çünkü gerçekten güveniyor(dum), inamıyor(dum) ta ki ailesiyle tanışıncaya kadar, onların düşüncesini görünceye kadar
Sende artık annemin bi kızısın diyor o yüzden görüşün diyor erkkk arkadaşım. Evet kesinlikle iş bulacağım. Ben söz istiyorum zaten de karşı tarafı bilemiyorum çok başka planları var onların. 1 kere bile duymadım söz lafınıBence baska yol yoksa bir iş bul cevren olsun. 4 yil uzun bir sure. Yani 2 yil olsa hadi neyse. Ama 4 yil.
Oglanin isi gücü yok. Annesi napsin bi yerde. 4 yil. Benim abim issizken evlendi oyle zor oldu ki annemler 2 evin sorumlulugunu aldi nerdeyse.
Mantikli ve guzel konuşuyorsun yazdiklarin hosuma gitti cahil degilsin sadece fazla sevmissin ve su an icin goremiyorsun ama bu cocukla devam edeceksen de hemen is bulsun en azindan seneye bi soz kesin ki 3 yil icinde sizin oturacaginiz ev esya vs dugun hazirliklari yapılsın. 4 sene cok uzun hicbir sey yapmadan...
Ve bir daha da asla ailesiyle kiz isteme olayindan once görüşme yeterince görüşmüşsün. Ask mesk geçici. Seni anliyorum su an bu kör etti gozunu ama hayatta gercekler vardir...
O zaman karsı taraftan bi halt olmaz canm maalesefBen kendimden eminim, karşı taraftan emin değilim. Evlenicez deniliyor ama bunu gösteren bi hal tavır vs yok
Tabiki bi soğukluk oldu iste istemez. Ben planlı yaşarım. Akışına bırakmam herşeyi hesaplarım yazar çizerim. Ama konu söz, nişan gibi şeylere geldiğinde bulanık herşey. Net birşey göremiyorum bu beni üzüyor. Ne düşüneceğimi bilmiyorum o yüzdenÇok acele olmuş herşey.Yüzgöz olmayın.Erkek arkadaşınız dahil herkese biraz mesafe koyup dışardan gözlemleyin.Zaten biraz soğumuşsunuz gibi geliyor.Mantığınızın sesine kulak verin.
23 yaşındayımYok, nasılsa evlenecegiz diye yasarsan emin ol sonu pişmanlık.
Biraz sert durmayi ogrenmen lazım sanırım. Çok lakayit sanki sevgilin. Kaç yasindasin bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?