Evlenme Yolundayken Böyle Şeyler Normal Midir Sizce?

İş bulunduktan sonra bende bu konuları ona açmak, onunla konuşmak istiyorum. Şimdiden bunaltmayayım diyorum

Evet 'evlenicez zaten' diyerek yaklaşıyor bana her konuda

Çok hata etmişsiniz
Keşke anneniz bari sizi uyarsaydı
Pat diye tanışılmaz
Misal bizim ailede kızlarımız bende dahil” eğer beni görmek isteyen varsa gelir evimizde görür” der biz bunu söyleriz ve kızlarımızın da kıymeti olur

Asla kimseyi 4 yıl beklemeyin
Bakın bizzat çok sevdiğim birinin başına geldi
Ki ben hep bekleme dedim
Bekledi
5 yılın sonunda oğlan gitti başkasıyla evlendi

Annesi gayette rengini belli etmiş
Bakın size dair tek harf geçmemiş

Vaktim dar yazamıyorum

Taş yerinde ağırdır diyorum siz anlayın

Annem beni uyardı, gitmemi istemedi ama bilmiyorum gençliğimden dolayı sanırım engel olamıyorum kendime. Kırmamak için gidiyorum, sevgilim için gidiyorum. Anladım, teşekkürler

Ooo hem 4 seneye evleniriz diyorsun hem de yapılan tadilat felan, gerçekten çok anlamsız buldum söylediklerini , hem istememe lafın açılmadı diyorsun hem de 4 seneye evlenebiliriz. Ancak evi bize verecekler felan diyorsun. Sen önce Bş kendinden emin ol

Eh, şaşırmadım. Kendine dikkat et. İstiyorsan yaparsın ama nasılsa evlenecegiz diye yapma.
Cinsellik anlamda herşeyi ilk onunla yaşıyorum. Yani cinsellik derken fazlası ve ilerisi deği öpüşmek vs. Çünkü gerçekten güveniyor(dum), inamıyor(dum) ta ki ailesiyle tanışıncaya kadar, onların düşüncesini görünceye kadar

Ben kendimden eminim, karşı taraftan emin değilim. Evlenicez deniliyor ama bunu gösteren bi hal tavır vs yok

Bence baska yol yoksa bir iş bul cevren olsun. 4 yil uzun bir sure. Yani 2 yil olsa hadi neyse. Ama 4 yil.

Oglanin isi gücü yok. Annesi napsin bi yerde. 4 yil. Benim abim issizken evlendi oyle zor oldu ki annemler 2 evin sorumlulugunu aldi nerdeyse.

Mantikli ve guzel konuşuyorsun yazdiklarin hosuma gitti cahil degilsin sadece fazla sevmissin ve su an icin goremiyorsun ama bu cocukla devam edeceksen de hemen is bulsun en azindan seneye bi soz kesin ki 3 yil icinde sizin oturacaginiz ev esya vs dugun hazirliklari yapılsın. 4 sene cok uzun hicbir sey yapmadan...

Ve bir daha da asla ailesiyle kiz isteme olayindan once görüşme yeterince görüşmüşsün. Ask mesk geçici. Seni anliyorum su an bu kör etti gozunu ama hayatta gercekler vardir...

Yok, nasılsa evlenecegiz diye yasarsan emin ol sonu pişmanlık.
Biraz sert durmayi ogrenmen lazım sanırım. Çok lakayit sanki sevgilin. Kaç yasindasin bu arada?

Çok acele olmuş herşey.Yüzgöz olmayın.Erkek arkadaşınız dahil herkese biraz mesafe koyup dışardan gözlemleyin.Zaten biraz soğumuşsunuz gibi geliyor.Mantığınızın sesine kulak verin.

Sende artık annemin bi kızısın diyor o yüzden görüşün diyor erkkk arkadaşım. Evet kesinlikle iş bulacağım. Ben söz istiyorum zaten de karşı tarafı bilemiyorum çok başka planları var onların. 1 kere bile duymadım söz lafını

Çok acele olmuş herşey.Yüzgöz olmayın.Erkek arkadaşınız dahil herkese biraz mesafe koyup dışardan gözlemleyin.Zaten biraz soğumuşsunuz gibi geliyor.Mantığınızın sesine kulak verin.
Tabiki bi soğukluk oldu iste istemez. Ben planlı yaşarım. Akışına bırakmam herşeyi hesaplarım yazar çizerim. Ama konu söz, nişan gibi şeylere geldiğinde bulanık herşey. Net birşey göremiyorum bu beni üzüyor. Ne düşüneceğimi bilmiyorum o yüzden

4 Sene sonra evleniriz diye şimdiden tv eşya fln mı alınır? Sizin kullanacağınız eşyalar evliliğinize yakın bir zamanda, nişanlıyken alınır, tadilat senin de istediğin gibi o zaman yapılır. 4 yıl çok uzun ayrıca, ayrılırsınız zaten o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…