- 19 Şubat 2019
- 65
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi gulenyuz_22
-
Bende görüşmemeyi düşünüyorum. 4 sene sonra babası emekli olacakmış. O yüzden 4 sene dediler bu aradaAileler Le tanışmak konusunda çok acele etmişsiniz.4 sene demek evlilik düşünmüyorum o güne kadar ayrılık olur belki demek benim için.kv adayıniz da size alttan alttan mesaj vermeye çalışmış,yanınızda bizi rahat ettim artık diyerek.sizlerin evlilik işi hakkında zamanı değil demek oluyor bu.bundan sonra ciddi bir adım atilana kadar görüşmeyin aileden biri ile.
4 sene sonra evleneceğiz dedikleri için ailemi tanıştırmayı uygun bulmadım. Biraz sıkı bir babam var. Herşeye izin vermeyebilir. 4 sene bekletmeyebilir. Görüşmeme de izin vermez. Ayrıca iş bulduktan sonra söylemeyi düşünüyorum. Babamın ilk soracağı şeylerden biri o çünküCiddiye alinmak istiyorsaniz, size saygi duyulmasini bekliyorsaniz siz de ciddi davranin ve saygiyi hak edin. Yani madem konu evlilik niye aileler görüşmüyor da siz tek basiniza birden fazla annesiyle bulusuyorsunuz?
Annesi size ayar vermis, olacaklara hazirlamis, sinirinizi cizmis siz de ben herseye raziyim yeter ki evleneyim izlenimi yarattiginiz icin sizi ciddiye almiyorlar kusura bakmayin.
Sizin bir aileniz yok mu onlar neden devrede degil size vaadedilen 4 yil sonraki evlilik hayaline kapilip hangi esyayi kullanacaginizi dusunmek sizce mantikli mi?
Aileler tanissin, nisan yapilsin sonra sizin fikirlerinizi onemsemelerini bekleyin cunku o zaman benim esyalarim deme hakkiniz olabir ki nisan bile bitebilir biliyorsunuz.
İş arıyorum diyelimsiz çalışıyor musunuz_?
Boştayım şuan iş diyebilirim, düşünüyorum yaniE adam kaça bölünsün ? Siz calismayi dusunmuyor musunuz ?
Valla benim cocugum olsa ben de dort sene bekletmem, o surede ne olacagi belli mi bakin onlar hic evlilik plani yapmiyor kendi evlerini, esyalarini dusunuyorlar sizi dugunlere goturmesi bir resmiyet kazandirmiyor ki.4 sene sonra evleneceğiz dedikleri için ailemi tanıştırmayı uygun bulmadım. Biraz sıkı bir babam var. Herşeye izin vermeyebilir. 4 sene bekletmeyebilir. Görüşmeme de izin vermez. Ayrıca iş bulduktan sonra söylemeyi düşünüyorum. Babamın ilk soracağı şeylerden biri o çünkü
İş arıyorum diyelim
Yok o bahanesi emeklilik.ele vermiş kadın kendisini.sanki emeklilikten sonra değişen bişey mi oluyir.dikkatli olun bundan sonra,söylediklerine yaptıklarına bakın.bu size ilerisi için de ipucu olurBende görüşmemeyi düşünüyorum. 4 sene sonra babası emekli olacakmış. O yüzden 4 sene dediler bu arada
Bende işi bekliyorum bakalım ondan sonra söyleyeceğim zatenValla benim cocugum olsa ben de dort sene bekletmem, o surede ne olacagi belli mi bakin onlar hic evlilik plani yapmiyor kendi evlerini, esyalarini dusunuyorlar sizi dugunlere goturmesi bir resmiyet kazandirmiyor ki.
Is konusunda da iyi kotu biseyler bulup calisiyoruş yakinda bi is yine bulur o zaman konuyu acin ailenize ve resmilestirin bence.
Daha önce tanıştırmadım dedi çünkü daha önce evliliği hiçç düşünmüyormuş. Beni tanıyınca evliliği düşünmeye, istemeye başlamışHer sevgilisini ailesiyle tanıştırmadığı ne malum , her kızı evlencem ben diye götürüyor büyük ihtimal kayınvalidede dikkate alıp konuşmuyor bile kızla falan ,ve ayrıca bence kv ayrı bir eve çıkmayacak neyseki 4 yılda varmış daha önünde,inşallah doğruları görürsün
Evet soyleyin bu cok onemli. Sadece evlenicem vaadi yeterli degil asla. Eger gercekten evlenicekse cikar ailenizin karsisina sizi ister , siz de o zaman inanirsiniz amacinin evlilik olduguna.Bende işi bekliyorum bakalım ondan sonra söyleyeceğim zaten
Çok haklısınız, teşekkürler bu yorumunuz için. Ben 23, o 26Sen çalışmıyorsun, onun doğru dürüst bir işi yok, annesi yeni alacağı evin hayalini kuruyor, eski evin tadilatını hesaplıyor ve "iş bul bizi rahat ettir" diyor. Yani sen sanıyor musunki e.arkadaşın iş bulunca evlilik için para biriktirecek. O paralar her iki eve gidecek. Hadi diyelim siz naptınız ettiniz evlendiniz, düğün sabahı yada haftası açacağın konu " eşimin ailesi bize ev verdikleri için, düğünde takılan herşeyi aldılar, k.v yeni eve aldığı eşyaların parasını bize ödetiyor. Eve sadece benim maaşım giriyor, geçinemiyoruz, eşim çok anneci." V.s.
Bu ilişkiyi gözden geçir derim.
Hem e.arkadaşın askerden yeni gelmiş, sizin yaşınız kaçki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?