Evlenme Yolundayken Böyle Şeyler Normal Midir Sizce?

Büyük ihtimalle 4 seneye bunlar ayrılmış olur o yüzden işimize karıştırmayalım boşuna diye düşünüyorlardır üzgünüm

4 sene sonra ne olacağını hiçkimse bilemez
Yani o kadar uzun bir zaman dilimi ki.
İnsanlar lisans bitirip meslek sahibi oluyorlar bu sürede.
Düşünün, bir meslek erbabı olup hayatınızın geçimini sağlayabildiğiniz bir süre için, tv alırken sormamışmış.
Komik değil mi?

Kesinlikle haklısınız

Madem 4 sene sonra o zaman neden şimdiden aileler tanıştı, neden eşyalar alınmaya çalışılıyor anlamadım.

Normal değil . Daha 8 aydır birliktesiniz üstelik.

Bi zorunlulugunuz mu var bunlarla olmak gibi ??? Aileniz yok mu çeksin çıkarsın bu dipsiz kuyudan sizi ? Bile bile lades demeyin . Aşığım falan deme hiç aşk sonsuz bi his degil . Biraz da mantıklı ol bunlardan kaç kurtul

Bence ayrıl sen dusunduklerinde gayet mantiklisin ilerde hic gecinemezsiniz sen oğlanı almıyorsun oğlan seni alıyor evlendiginizde maaşın bölünmesi doğru değil herkes kendi cebini bilmezse o evde huzur olmaz

İşsiz adam ne diye söz nişan evlilik mubabbeti etsin parası yok sizi geçindiremez ayrıca 4 yıl uzun bir süre

Benim için alınıyor. Benimde kullanmam amacıyla

bana sorulmayarak alınmamış şeyler beni ilgilendirmez deyin
daha 4 yıl varmış boşuna dert ediyorsunuz

sizi ilgilendirmez evinin içi çünkü şuan hiçbir sıfatınız yok
erkek arkadaşınız size bizim için diyebilir ama diğerlerinin görüşü farklıdır
erkek arkadaşınız ailesinin desteği olmadan ayakta duramıyorken evlenmeyi düşünmeyin zaten
çünkü muhtmeelen aynı eve gidersiniz bu süreçte
erkek arkadaşınız ailesi için dediği herşeyi dikkate almayın

Ne olursa olsun kesinlikle size sorulmasi sart.bence evlenmek isteyen biri coktaann biyere tutunup calismis olmaliydi ve evlenince problem olmasi sizin icin yuksek ihtimal.sevgiliniz anneciyse cok cok zor Allah kolaylik versin size iyi dusunun..bende 22 yasinda evlendim herseym soruldu esim benden yana sukur bir sikintimiz yokk iyi dusunun...

23 yaşındasın o kadar da cahil düşünülebileceğini sanmıyorum ben cook daha erken yaşta evlendim. Neden hazıra konmak ve annesine ev almak yerine kendi imkanlarinizla kiraya geçmiyorsunuz? Sevgilinizin annesi o tabiki rahat ettirmek ister iyi yaşatmak ister ama daha kendinin bile doğru düzgün bi işi yok? Anne senin evi kiraya verelim kirasıyla da suanki alacagn evin parasını ödersin yetmediği yerde ben el atarım tadilat vs EVLENENE KADAR ne gerekiyorsa elimden geleni yaparım desin. 4 sene sonrada lütfen artık kendi ailesi için cabalasın :)

4 yıl var ortada söz nişan yok.bırak dört yılı sanıyeler içinde hayat değişiyor. çok fazla hesap kıtap işine girmişssin. bence hiç hoş değil..senın olmayan malın çetenesini tutmak.

Bu iş olmaz canım 4 sene uzun bir zaman ve bütün planı aileye dair

bence kadın evi size bırakacağım bahanesiyle evi resmen yeniliyor. ve düğün vakti gelip çattığında bu ev kocaman ve yeni gibi birlikte oturalım diyecek. kayınvalidende yeni ev almaya para kalmadı diyebilir. evi size bırakcaksa kötü haliyle kullanıp yeni ev almak için para biriktirsin madem. yenilenen evi kimse bırakip gitmez. sen sevdiğin için bunları normal görebilirsin iyi niyetle yaklaşabilirsin ama bunca insanın söylediği şeyler dışardan verilen mantıklı gözlemler iyi düşün. KENDİNİ KAYINVALİDEYLE AYNI EVDE YAŞIYOR BULMA

boşa takma. 4 seneye kim öle kim kala. kendini üzdüğüne değmez şimdiden. gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Sizi sadece gerekli ayarı vermek ve şimdiden şuan ve ilerde kimin geminin kaptanı olduğunu/olacağını göstermek için cağırmış ve bu tip konuşmalar yapmış.O kadar belli ki bağıra çağıra gelen bir mutsuzluk sizinkisi.Kendince hesaplar yapıyor kime sormuş bu kararları alırken? Eşle,çocukla karar verilir bu tip şeylere.
Kendisi suan bulunduğu eve tadilat yaptırıp yeni evi kendi çocuğu icin düşünebilmeli bir anne,baba.Evlenecek iki insanın yuvasını dilediği gibi kurma,yapma özgürlüğü olmalı.Bunu yapmıyorsa ortada ciddi bir saygı ve değer eksikliği vardir kusura bakmayın size de fikrinizi sormamaları cok normal oluyor bu durumda onlara göre..
Ailesiyle tanıştırmasını koz olarak kullanmak icin yapmış birseylerin adını koymak için değil.Aile arası söz yapılabilirdi onun bile garantisi yok.Kısacası onlarin keyiflerine kaldığı icin bir cok sey o yüzden devredışı kalmışsınız.Beklenti ve ilginizi kesin karşı taraftan bir şekilde iş bulup yolunuzu çizip hayatınıza yön vermeye calışın bakın ozaman nasıl söz sahibi oluyorsunuz.

Bence aile 4 seneye kadar neler olur neler kafasında .. ve sevgiliniz de ailesinin ağzına fazla bakıyor gibi.. ve ayrıca ayrı eve geçme durumu maalesef pek inandırıcı gelmedi..

Of of, nedir bu acele, bu telaş, beni eklemediler sohbete, kocanmış gibi iş bulmuyor demeler, sen dertsiz başına dert mi arıyorsun, üstelik ne tip oldukları belli, hiç hoş değil hiç

iki tarafında işi yok aileler evcilik oynar gibi size ev al alıcak içine oturtacak sşz de minnoş minnoş 'evli mi olcaksınız' üzülüyorum ya sonra 5 sene sürmeden evlilik niye bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…