Evlenme Yolundayken Böyle Şeyler Normal Midir Sizce?

Daha 4 yıl var evlenmeye, karşı tarafın kendi planları var ve sen bu planlara dahil değilsin. Sen şimdiden oturmuş para hesabı yapıyorsun. Bırak kendi hayatlarını yaşasınlar, sen de kafana takma. Boşuna dert sahibi olma.

sakın ola evlenmeden bir hata yapma. sakın. zaten aileyle tanıştırma amacı da bu. 4 sene sonra evlenecekseniz ilişkiye ara verin. 4 sene sonra görüşürüz diyin. bakalım ne diyecek. :)
Ben bu fikri çok sevdim.
Sayın konu sahibi seviyorsunuz karşınızda ki kişiyi evet biliyorum ama sizin ona verdiğiniz değeri o size veriyor mu ? Daha şimdiden size veto koyuyorlar böyle bir insanla evlilik nasıl olur söylim mi, gelir evliliğin ilk günden itibaren bdv ye konu acarsiniz. Boyle olur ne yazikki

Yukardaki üyenin dediklerini şakayla karışık bir söyleyin bakalım ne tepki alıcaksınız....herkesin dediği gibi sizi çantada keklik görüyor
Müsait ve yalnız olduğunuz bir anda konuyu acın aklinizi kurcalayan ne varsa söyleyin yüzüne örnek o mobilyaları istemiyorsan açık açık de 4 yıl sonra olurda evlenirsek o mobilyalarla evlenicegimizi kastetmediniz orda herhalde diyin
Biraz sesinizi çıkarın bakali m 4 senede ohoo neler değişir insan komple değişir zevkleri değişir hic bisey ayni kalmaz

Hiç sevmem böyle çetrefilli işleri
Annesinin iş bul düzenini kur demesi gerekirken, iş bul bizi rahat ettir demesi maddi beklentide olduğunu gösterir
Yasın çok kucuk
Sevgilinle görüş ama aile içine çok girme
Söylenenlere de pek inanma

Yazdığınız her şeyin özeti şu benim için: kendi kendinize gelin güvey olmak....

Yahu daha sevgilisiniz. Bu kadar. Ne tvsi, ne ev tadilatı? Adamın sizinle veya başkasıyla yakın gelecekte evlenmek gibi bir planı yok ki. Ailesiyle yaşıyor. Alacağı tvyi niye size sorsun, babasına soracak tabii ki. Daha çalışmıyor etmiyor. Zaten 4 seneye kim öle kim kala. Belki 4 seneye kadar çoktan ayrılıp gideceksiniz. Söz, nişan, düğün, ev, eşya muhabbetine gerek yok. Siz ilişkinize bakın. Evlilik muhabbeti açmayın bile.

4 sene çok uzun bir süre adam düzgün iş bulmadan sakın nisanlanma bunlar gelin çalışsın borçlarımızı ötesinde derler

Siz onların yaptığı planların neresindesiniz?Ciddi olan insan bu şekilde yaklaşmaz.Hiçbir konuda fikriniz bile sorulmamış.Onların yazıp,size buyur böyle yaşa yaşayacaksan dedikleri bir hayata hazırlanıyorsunuz koşar adımlarla.Çok gençsiniz ve de saf kalpli.Şimdi ilk yapmanız gereken geri adım atıp,kendinizi geri çekmek.Sonrasında kendi beklentilerinizi ciddi bir tavırla söylemek.Evlenmek için erken ama,4 sene bir insan, babası emekli olsun da,bilmem ne de,bıdı bıdı diyerek,saçma sapan sebepler öne sürülerek,
bekletilmez yani.Sizi parmaklarında oynatır bunlar ben size söyleyim.Hemen kendi hedeflerinizi belirleyip,sadece o hedeflere ulaşmak için çabalamaya başlamalısınız.Önce iş bulup çalışmaya başlamak.Şu an ilk hedefiniz olsun.Çalışmak size hayatı ve insanları tanımayıda zamanla öğretecektir.Beklentileriniz ve bakış açınız değişir gelişir.Doğru adımlar atmayı daha iyi öğrenirsiniz.Kendi kararlarınızı verip,uygulayabilmeyide öğrenirsiniz.

Daha çok gençsiniz sevgiliniz askerden yeni gelmiş 4 yılda kim öle kim kala..

Ohooo dort seneye kım öle kım kala. Arada soz yok nısan yok sanane kı hala ınsanların ıcınde oturdugu evın tadılatından. Ha sen sozlu nısanlı olursun o evın sana kalacagı kesınlesır ozaman soz hakkı dogardı tabıkı. Ozaman acardın agzını ama suan arada bı cıddıyet emaresı goremedıgın ve uzun vadeye yayılmıs bırsey ıcın alınman darılmada dogru degıl. Sevgılın ne tarz bı ıste calıscak bılmıyorum ama 50bın ona bırakılcak eve 200annesınınkıne ee dugun dernek altın salkım esya derken sanırım 4senede sız 400bın falan kazanacak dıye dusundunuz. Bence sen cok cıddı dusunme bu ıs kopar gıbıme geldı

ailesi pek evlendirme taraftarı değil demek ki 4 yıl sonrası evlilik için de şimdiden tanışma yapmanız çok iyi değil. insanlar değişiyor askerden gelmiş iş bulması 4 yıl sürmeyecektir babası emekli olsa da onla ilgisi ne? bunları düşünmeniz için çok erken bence kendinizi çok bağlamayın....

Sevgiliyi aileyle tanıştırmanın hiç bir ağırlığı yok. Nedense bazı kızlar buna çok anlam yüklüyorlar. Bir sürü genç sevgilisini anasına ablasına vs gösterir, yanında gezdirir. Bu bir evlilik garantisi, ciddiyet belirtisi değil ki. Kızkardeşimin bütün sevgilileriyle tanıştım, hepsini eve de getirdi, gezmelere de. Hiçbirine de "tanıştık, artık ne zaman evlilik" gözüyle bakmadık yani. :) Abartmayın bunu bu kadar.

Canım ya banada köye taşınıcaz dediler ki köyde iki evleri var, hala bi burda bi orda yaşıyorlar bende kirada ! Çok güvenme onlara

"Gelin ata binmiş 'ya nasip' demiş" derler. Gelin at üstünde kendi düğününe giderken bile bütün karizmasıyla "yaa canım kısmet bu işler" modunda takılıyor, siz 4 sene sonra kullanma ihtimaliniz olan televizyonu düşünüyorsunuz.
Neden koştur koştur aileyle tanışılıyor onu da anlamıyorum. Ne gerek var ki?
Yarın ne olacağınız bile belli değilken 4 sene sonrası için alınan televizyonu size sormamaları çok normal.
Anormal olan, sizin 8 aylık ilişki için 4 senelik plan yapmanız.

Bence sevgiliniz sizinle diil ailesi ile evleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…