- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
Rica ederim bende denedim çünkü beraber kalmak değil di bizimkisi yanına gidiyordum ..bir ara çok sık görüştük bir baktım ki elimde temizlik bezleri yemekler ütü ler tatlılar pastalar amam hiç dert bitmiyor birde çift çizgi ütü istemez mi ne gerek var dedim sık görüşmeme karari aldimteşekkür ederim görüşünüz için..
Ayrıca evlilikte olduğu gibi bu durumda da asıl olan öğrenciyken falan değil ayakların yere basarken bu işlere kalkışmak nasilki okulu bırakıp evlenenin sonu hüsranla giriyorsa böyle öğrenciyken erkek arkadaşa tasinmalar falanda size okuldan bırakılan dersler depresif haller olarak geri döner bunu da belirtmek istedim 16 yaşında kız kocaya kactiginda ne kadar yanlış geliyorsa erkek arkadaşıyla yaşamasında aynı derecede yanlış burda esas olan birey olup evliliğe yada birleşik hayata adım atmak
haha en iyisini yapmışsınız,ben de patlar mıyım? patlarsam ne zaman patlarım bilmiyorum... :))Rica ederim bende denedim çünkü beraber kalmak değil di bizimkisi yanına gidiyordum ..bir ara çok sık görüştük bir baktım ki elimde temizlik bezleri yemekler ütü ler tatlılar pastalar amam hiç dert bitmiyor birde çift çizgi ütü istemez mi ne gerek var dedim sık görüşmeme karari aldim
kesinlikle,hayır faydası olsa çekerim yine de. Mesela yemeğe falan yardım ediyor ama ne biliyim,kafam karışık...Ben katılıyorum.
Tek başınaysan öğrenci evinin işi daha az canın çeker temizliği biraz sallarsı, canın çeker yemekle uğraşmaz sandviç yersin.
Ama 2 kişiysen herif de yayılıp iş yapmıyorsa koskoca evi çevirme yükümlülüğü doğuyor. Ev işiyle öğrenci halle uğraşma hem yıpratıcı, hem de zaman alıcı onun yerine oturur ders çalışırım.
Bu soruyu sormak için konu açtığına göre evlenmeden beraber yaşamak senin ahlaki normlarına ve yaşam tarzına uygun değil. Yoksa sorma ihtiyacı hissetmezdin bile sana çok normal bir durum olarak gelirdi. Normal gelmiyor demek ki.
O yüzden eğer beraber yaşama kararı alırsan pişman olman çok muhtemel. Çünkü beklentilerin artacak ve de bunların karşılanmayacağı endişesi de oluşacak.
bu forumda buna benzer konular açanlar oldu. hepsinin sorunu aynıydı. beni kullandı, zamanımı çaldı, şimdi ilgisi bitti falan filan. ben bu konuda erkekleri tuzu kuru buluyorum. hayat onlara güzel. kızlar hep hüsran. bile bile lades diyecek olan varsa bişey diyemem.
Bilmiyorum ne zaman patlarsin :) benim makyaj saç duzlestirme sorunlarım da vardı yanında yapamıyordum rahat rahat çekiniyordum en çok taa o yüzden sıcak bakmadım rahat rahat yatamiyorsun evde sürekli birseyler isterdi yemek açısındanhaha en iyisini yapmışsınız,ben de patlar mıyım? patlarsam ne zaman patlarım bilmiyorum... :))
şuan hala beraber misiniz peki :)Bilmiyorum ne zaman patlarsin :) benim makyaj saç duzlestirme sorunlarım da vardı yanında yapamıyordum rahat rahat çekiniyordum en çok taa o yüzden sıcak bakmadım rahat rahat yatamiyorsun evde sürekli birseyler isterdi yemek açısından
Beraberiz görüşüyoruz arada ayda bir kere gidiyorum evi kontrole temizlik bakımındanşuan hala beraber misiniz peki :)
evlilik konusunda fikrini sorabilir miyim özel değilse :)Beraberiz görüşüyoruz arada ayda bir kere gidiyorum evi kontrole temizlik bakımından
Esimle evlenmeden bir yil beraber yasadik. Ikimizinde ikinci evliligi. Baktik gorduk ayni evi, hayati sorunsuz paylasiyoruz. Imzalarimizi attik :) hic pisman olmadim. Ama yillarca beraber yasayip iliski bir yere gitmezse insan pisman olur bence.Bu kararı aldıktan sonra hiç pişman oldunuz mu? Ve nasıl yürütüyorsunuz.. (Lütfen ahlak bekçiliği yapmayın)
Evlilik Kararını bundan bir yıl önce aldık fakat 3.kisiler yüzünden olmadı...kendi aramızda ileri bir tarihe karar aldıkevlilik konusunda fikrini sorabilir miyim özel değilse :)
sevindim,hayırlısı olsunEvlilik Kararını bundan bir yıl önce aldık fakat 3.kisiler yüzünden olmadı...kendi aramızda ileri bir tarihe karar aldık
Sağol ...sevgisinden eminsen devam et değilsen vazgeçsevindim,hayırlısı olsun
biraz daha gitsin, ne yapacağını görmek istiyorum açıkcası ona göre karar vereceğim... :) teşekkürlerSağol ...sevgisinden eminsen devam et değilsen vazgeç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?