evlenmeden birlikte olmak isteyen sevgili

Erkek arkadaşın istiyor diye olma terketmesin diye olma daha sonra pişman olacaksan olma korunmayi bilmeyip ya hamile kaldiysam diye konu acacaksan olma inancına tersse olma buna kendini zorunlu hissettiğin için olma guvenmiyorsan olma beraber oldun diye senle evlenecek diyorsan olma .....siz neyi isteyip istemediğini biliyor musun özel şeyler birilerine danışarak olmaz duygularla olur ...

Şuraya benim seti koyayım, duruma göre setten seçim yaparsınız.
Eki Görüntüle 1988931

Uzuyorum soldan soldan

Katılıyorum. Kendi yaptığımız hiçbir şey için pişman olmamız gerekmiyor ama başkasına yüklersek sorumluluğu kabullenmemiz zor olur. 24 yaşında bir kadın olarak umarım bu olgunluğa erişmiştir ve doğru kararı verir kendisi için

canım böyle birşey actıysan belliki emin degılsın yapma zaten bak pişmanlık var sonrası iiçin onu guzel bir güne sakla olur mu kendini sakın ama sakın zorlama bişey için

Yarın ortada kaldığında ve bu tarz konuları kafasına takan biri seninle gerçekten evlenmek isterse ne yapacan onu düşün ?hicbirsey garantisi yok.hersey lay lay lom değil bu devirde hangi erkek bunu kafasına takar deme toplulugumuzun gerçekleri bu malesef.gercek insan karşımıza çıkana kadar yanildigimiz çok olur. istiyorsa evlensin bencede ben senin yasindan evlendim hiçte erken degil ayrıca.

24 yaşına gelmiş bir insan buna kendi karar vermeli bence. Bu yaşa gelip hâlâ kendi bedenleri ile ilgili karar veremeyen insanları görmek beni üzüyor. Neyse bu başka bir konu.

Sizin düşünceniz nasıl? Siz sevişmek istiyor musunuz? Buraya yazdığınıza göre kararsızsınız ama bence burada yazılanlar sizin kafanızı daha çok karıştırır. Çekiniyorsanız sevişmeyin. Zorlarsa da onunla hiç olmaz zaten. Aşığım ve onu kaybetmek istemiyorum düşüncesi ile hareket etmeyin. Karşılıklı iki aşık insan çözüm bulmaya çalışır. Birbirlerini bir şey için zorlamazlar. Lütfen bunları göz önünde bulundurun.

Herkesin düşünceleri farklı. Bana kalırsa benim için seks çok güzel bir şey ama bir başkası bunu konuşmak bile istemeyebilir. Şurada verilen bir iki cevapta bile düşüncelerin ne kadar farklı olduğu görünüyor. Dediğim gibi beden sizin, karar sizin.

Ama size şunu önerebilirim. Eğer çok korkuyorsanız ve çekiniyorsanız kendinizi hazır hissedene kadar yapmayın. Diğer türlü zevk almazsınız çünkü. Bu da sizi daha çok karamsarlığa sürükleyebilir.

O gerçekler çoktan değişti yil olmuş 2017 hanfendi.Çoğu erkek gerçekten takmiyor artik bekareti.Sevisip yarin obur gün ayrildiklari zaman da konu sahibi bu konuları takmayan biriyle yoluna devam edicek bu kadar basit.
Konu sahibi kendi kararin ama sende pişman olucak bi hava var o yüzden yapma diyorum.

Her ikiside kararsizim cok arkadas cevrem ona hak veriyo bende korkuyorum bir kere yasarsa devamini isticek cunku
arkadaş çevren ona nasıl hak veriyor gidip herkese anlatip görüş mu aldın ben senin 24 yaşında olduğuna asla inanmıyorum 24 olan biri kendi kararlarıni verebilir sen cinselliği bile milletin demesiyle yaşayacak kadar mı fikir sahibi değilsin

Sene belirtmene gerek yok bu olayda, 4 senelik ilişkinizin olması sana dokunacağı anlamına gelmez.
Ben evlenmeden böyle şeylere karşıyım nedeni de o gecenin evlendiğimiz günün özel olmasını isterim. Çevremde benim gibi düşünen de düşünmeyen de arkadaşlarım var.
Ancak;
Kimsenin de sevgilisinin bu şekilde bir şeyi direkt söylediğini duymadım. Biz böyle şeyleri konuşabilen arkadaşlarız. Hepsi bir anda yaşadıkları özel bir şeyle olduğunu söylediler.
Yani önceden böyle bir teklif bilmiyorum biraz kabaca geldi. Aşkından değil de isteği karşılansın gibisinden sormuş. Laubalice bi soru bence.
Bir an olur o an bunu getirir o zaman birlikte olursun olmazsın bu sana kalmış senin aşkına senin fikrine senin görüşüne örfüne kalmış. Ama bu şekilde sorması nedense bana itici geldi.

Illa ki evleniriz nasilsa diye yasayacaksan hic yasama.
Sevgilimle birliktelik yasamak istiyorum seviyorum ve sekside sevgilimle yasamakta sorun gormuyorum dersen yasa.
Benimle birlikte oldu benimle evlenmeli bakis acilari var bazilarinda.sanki zorla oldu kendi istemedi de

Oncelikle yasamin insaniyim 24 yasindayim arkadas cevren dedigim kardesim bildigim iki kiz arkadasim yasayip yasamim mi diye sormadim onun bu sekilde istemesinin nedenini aramizdaki problemi nasil cozebilecegimizi sordum cok sukur aklimda zekamda yerinde

Bencede pişman olacaksın gibi geliyor... Yapacağın şey yanlış doğru polemiğine kesinlikle girmiyorum.. Bu tarz işlerde bu kadar kararsız olman ve herkese danışman bana bunu düşündürdü.. Yaşadıktan sonra ayrıldınız diyelim çok daha fazla üzülürsün..
Ayrıca 24 yaş çok da küçük sayılmaz sevdiğin kişiyle olunca..

Bu demek ki sevdiğin kişiyle daha çok zaman geçireceksin

Bazilari cinsellik istiyorsa evlensin demis de, yapmayin bir bardak sut icin evde inek mi beslenir? Evlilik cok cok baska bir olay.
Harika bir yorum, uzerine denilecek hicbir sey yok. Paranoyak olmak icin milyon tane ornek var, her durum icin. Yani olaya bu sekilde bakarsak; karisinin ozel fotograflarini, videolarini internete koyanlar da var, ne yapalim bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…