- 28 Mart 2008
- 3.955
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi simariginizkiziniz
-
Sahi o konunun sonu ne oldu evlemdiler miBirazdan sevğlgilini taşlarlar
Sana bi konu söyliyim oku ders olsun ismi kaçarak evlenen varmı??!!
Karar senin
İnsanlar kocalarına güvenemiyor sevgiliye nasıl güvenilir anlamıyorum
Şuraya benim seti koyayım, duruma göre setten seçim yaparsınız.
Eki Görüntüle 1988931
Gerekeni solemissiniz zaten tercih onun ama bu tür insanlara ben çok üzülüyorum düşünsene ayrılmasın die beraber olmayı dusunuo ne kdr yazık bırak defolup gitsin karektar yoksunu şahıs Belliki istediğini almak için kızın duygularını kullanio yahu yasicaksada böle adamla yasicagima gider tuvalette kendi kızlığımı bozarim genede bu karektar yoksunlarina bu zevki tattirmam
Evlilik için küçükse cinsellik içinde küçüktürEvlilik icin yasim kucuk
O gerçekler çoktan değişti yil olmuş 2017 hanfendi.Çoğu erkek gerçekten takmiyor artik bekareti.Sevisip yarin obur gün ayrildiklari zaman da konu sahibi bu konuları takmayan biriyle yoluna devam edicek bu kadar basit.Yarın ortada kaldığında ve bu tarz konuları kafasına takan biri seninle gerçekten evlenmek isterse ne yapacan onu düşün ?hicbirsey garantisi yok.hersey lay lay lom değil bu devirde hangi erkek bunu kafasına takar deme toplulugumuzun gerçekleri bu malesef.gercek insan karşımıza çıkana kadar yanildigimiz çok olur. istiyorsa evlensin bencede ben senin yasindan evlendim hiçte erken degil ayrıca.
Ne yapmalıyım mı??? Aklını basına al böyle işlere girme ayrıl4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
arkadaş çevren ona nasıl hak veriyor gidip herkese anlatip görüş mu aldın ben senin 24 yaşında olduğuna asla inanmıyorum 24 olan biri kendi kararlarıni verebilir sen cinselliği bile milletin demesiyle yaşayacak kadar mı fikir sahibi değilsinHer ikiside kararsizim cok arkadas cevrem ona hak veriyo bende korkuyorum bir kere yasarsa devamini isticek cunku
Oncelikle yasamin insaniyim 24 yasindayim arkadas cevren dedigim kardesim bildigim iki kiz arkadasim yasayip yasamim mi diye sormadim onun bu sekilde istemesinin nedenini aramizdaki problemi nasil cozebilecegimizi sordum cok sukur aklimda zekamda yerindearkadaş çevren ona nasıl hak veriyor gidip herkese anlatip görüş mu aldın ben senin 24 yaşında olduğuna asla inanmıyorum 24 olan biri kendi kararlarıni verebilir sen cinselliği bile milletin demesiyle yaşayacak kadar mı fikir sahibi değilsin
Bilsem kaçacakti herhelde en son annesi öğrenmiş galibaO kızın son durumu n'oldu acaba
Harika bir yorum, uzerine denilecek hicbir sey yok. Paranoyak olmak icin milyon tane ornek var, her durum icin. Yani olaya bu sekilde bakarsak; karisinin ozel fotograflarini, videolarini internete koyanlar da var, ne yapalim bu durumda?Evlilik dışı cinsel ilişki yaşadım
Mümkünse yaşamaya da devam edeceğim
-Hiç hamile kalmadım. (Artık riski %0,05 olan koruma yöntemleri var)
-Etrafımın diline düşmedim, etrafımın benim vajinamdan daha kıymetli konuları var uğraşacak. Yoksa da milletin 5 snlik konuşacağı mevzu için başkasının bana dayattığı kurallarla yaşayamam. (kimseye zarar vermedikçe)
-Ailem duydu veya duymadı bilemem. Ama annemle rahat konuştum bu konuları.
Kaldı ki birlikte olduğunuz kişi ailenize yetiştirecek tipte biriyse beraber olmayın. (bir sonraki maddeyle bağlayacağım)
-Tehdit edilmedim. Edilecek olsam, azcık karşı taraf hede hödö dese bile ben daha baskınım, sıkıyorsa etsin. Zaten iki tehdit savurdunuz mu pısar bu tipler, pıstıklarını çok gördüm.
-Hiç pazarlanmadım
-Ailemin de yüzü yere inmedi (yüzü yere inmek??)
-Hiç hamile kalmadığım için kürtaja da ihtiyacım olmadı olsaydı da kürtaj olmak istersem olurum, kimse de ağzını açıp bık bık yapıp tozpembe laflar edemez. Öyle bir hakları yok çünkü.
Diğer lüzumsuz korkutma politika maddelerini alalım.
Bir kesim istediğini yaşamaya cesaret edemiyor diye genç kızların aklına korkular sokmaya gerek yok.
Laf atmaya da gerek yok.
Çok uzun okuyamadım özeti: İsteyen istediği gibi yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?