- 24 Mart 2009
- 3.257
- 4.538
- 658
- Konu Sahibi simariginizkiziniz
-
Nasıl küçük yanlış anlama canim yasin küçük değil .kocaman reşit kadınsın.ha ben evlenmek istemiyorum de anlarım da yaşım küçük deyince komik oluyor.cinsellik yaşıyacak kadar büyük evlenecek kadar kucukBen 24 o 25 4 senelik iliskimiz var
I ı en son kiz yine çırpınıyordu fake miydi anlamadim ki onu da ama gerçek hayatta örnekleri çok konu sahibi de anlasa keşke .'...Sahi o konunun sonu ne oldu evlemdiler mi
Bu neden insanlara sorulur milletmj yonlendircek cinsel hayatini yat dense yatip ayril dense ayrilcakmisin ??4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
Bazilari cinsellik istiyorsa evlensin demis de, yapmayin bir bardak sut icin evde inek mi beslenir? Evlilik cok cok baska bir olay.
Harika bir yorum, uzerine denilecek hicbir sey yok. Paranoyak olmak icin milyon tane ornek var, her durum icin. Yani olaya bu sekilde bakarsak; karisinin ozel fotograflarini, videolarini internete koyanlar da var, ne yapalim bu durumda?
Ben de bundan bahsetmistim, felalet senaryolari yazanlar icin. Yani basina gelecekse evliyken de gelebilir, evlilik kurumu yuzde yuz koruyacak diye bir sey yok.Düşünülebilir
Ancak kesin bunlar olacakmış gibi dayatmak lüzumsuz
Fazla korkutulmuş bazı kadınlarımız zamanında ondan gelecek nesillere de bu korkuları aktarmak niyetindeler
Ama daha çok siniyoruz, kendi istediği için değil toplum öyle uygun gördüğü için yapan sayısı daha çok
ister cinsellik yaşa ister yaşama. o seni bağlar.Ben 24 o 25 4 senelik iliskimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?