evlenmeden birlikte olmak isteyen sevgili

Aklını başına al çok istiyorsa gelsin ailenden istesin yarın öbür gün ya ortalıkta kalırsın yada şantaja ugrarsın ne malum görüntü almıycağını ! Hadi yedin bu haltı diyelim sonra evlendi . her tartışma sana hafif kız muamelesi yapar yine üzülürsün belkide seni test ediyordur . benim 4 yıllık sevgilim çok iyiydi bir şey yaşamadık ayrıldık olmayan şeyleri uydurdu 4 yıldır mahkemeyle tehtit şantaj hakaret halen bile onun yaptığına inanmıyorum o yüzden sakın sevgiye inanıp böyle şeyler yapma gelsin istesin seni evlenin ne halt yiyorsaniz yiyin .aileni düşün onlara bu reziliği yaşatma.

Bana biraz fake gibi geldin ne yalan soylim. Bence sende bi tuhaflık var ya konun sahte yada sen sahtesin.
Hadi konunuda seni de gerçek farzedip fikrimide yazayım. Hayat senin beden senin. Nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşamalısın. Ama mesela ailen çok gericidir bu çocuk seni diyelim sonra terketti gitti. Sonrasında ben napicam bekaretimide verdim intihar etcem ailem duyarsa beni öldürür düşüncelerine gireceksen aptalsın derim bunu yaşadığın ve kendini bu durumlara soktuğun için.
Lakin benim için bir deneyimdi yaşandı ve bitti önümüze bakalım dersen duyguların sana ne hissettiriyorsa onu yasa.
Sakın sanma biz 4 sene çıktık kesin evlencez ilerde. Millet 10 sene beraber oluyor 11.sene ayrılıyor.

önce bir düşün onunla birlikte olduğunu ve sonraki piskolojini sırf bir kişi istiyor diye yapılcak şey değil sen istiyormusun önemli olan bu geri dönüşü olmayan bir şey olduğunuda aklına getir bunu yaparken bence

Bunlar kişisel tercihler, isteyen istediği gibi yaşar. Yalnız buralara sormandan ve emin olamamandan dolayı senin böyle bir karar verebilecek olgunlukta olduğunu düşünmüyorum. Yarın birgün kaldıramama ihtimalin yüksek gibi geldi bana. O zaman otur oturduğun yerde bence. Her baba yiğidin harcı değil sevgiliyle yaşamak.

4 yıldır birlikteyseniz cocuga guveniyorsundur
yani guveniyorsundur ki 4 yıldır birliktesiniz
bu durumda cinsel iliski yasamanda bir sakınca yok
korkuyorum dedigine göre konu sadece guvenle alakalı, yoksa inancıma gore yanlıs, gibi bir sey desen bu yoruma kapalı bir konu olurdu
neyse sonuc olarak bence bir sorun yok, kagıt uzerinde cinsellik icin eksik unsur bulunmuyor

Zaten sen de isteseydin gelip burada sormazdın bence. Bu soruyu sorma nedenin acaba haklı mı, yapmam gerekir mi ? İçinden gelmeyen bir şeyi sırf karşı tarafın isteğiyle yapma ki bu basit bir şey değil. Seni bunu yapmaya zorlamaya hakkı yok istemediğini belirtirsin olur biter

Tam bir aptallik düşüncen ve bunu buraya yazman .gidin direk evlenin ailenide kendinide rezil etme , erkek milletine guven olmaz onlar bizim gibi duydusal davranmazlar sadece nefsiyle haraket ederler.evli degilsin yarin senden alacagini alinca senden hevesi gecer cok duydum bu muhabbetleri sonuc hüsran duygularina yenilme derim sana bir abla tavsiyesi

Madem aklın zekan yerinde iyi dinle bu hayatta kimse senin kız kardeşin gibi olmaz yarın bir kavgada bu kızlar bize böyle bir şey sormuştu kesin yapmıştır der başını yakar ayrıca cinsellik milletin ne düşündüğüne değil senin ne düşündüğüne göre yaşanır yarın bir gün ayrılmayiz deme ayrıldığın zaman pişman olmayacagin şeyi yap

4 senelik ilişkide sen nasıl istemedin ben buna şaşırıyorum kadınların cinsel isteği nasıl baskı altında ülkemizde ya... Kaybetmek istemiyorum düşüncesiyle yapacaksan sağlıklı olmaz senin zihniyetin belli çünkü. kendin ne zaman istiyosan o zaman yapmalısın evlenmeden ya da evlendikten sonra fark etmez.
Haa bu arada eşimle tam 4 yıllıkken hazır hissettim ve ilişkiye girdik ondan 2 yıl sonra da evlendik. 4 yıllık ilişkiden sonra illaki "kullanılıp kullanılmadığını" anlarsın. Tabi kullanılmak ne oluyo bu apayrı mevzu. Sevişmeyi erkeğin kadını kullandığı bişey olarak görenler evlerden ırak yani.

Hanımlar,
evlilik öncesi ilişkiye karşısınızdır buna herkesin saygı duyması gerekir ama birliktelik yaşamak isteyen veya yaşamış insanlara da saygı çerçevesinde yaklaşmak gerekir, kişisel tercihtir.

Konu sahibesi size gelince 24 yaşında yetişkin birisiniz, erkek arkadaşınız istedi diye değil siz istiyorsanız birlikte olursunuz ama yarın öbürgün olası bir ayrılık durumunda vb asla yaşamasaydım, çok pişmanım, şimdi ben bunu evleneceğim kişiye nasıl söylerim gibi keşkeler yaşamayacaksanız birlikte olun.
Her birey attığı adımların sorumluluğunu yüklenmelidir zira.

bi kere cinsellik öyle hadi vakti geldi yaşayalım diyecek bişey değil ,bi an içten gelir ...Bu senin sevgilin böyle dediğine göre baştan beri bugünü bekliyor fırsat kolluyordu demek ki,ciddi düşünse dört sene sonra gel beraber olalım değil evlenelim derdi...O yüzden bence güvenme bu çocuğa...

Yok daha neler.4 yıldır sevgili olduğunuz için herhalde kendini senin kocan ve sevgilin olmakla karıştırdı.

Arkadasim bu inancla ilgili birsey.
Benim inancima gore evlilik disi her iliski ters. Bunlar bayanlari cok zedeliyor. Ben pisman degilim, istedigimi yaparim tarzi yasayan insanlarin da aci cektiklerine sahit oldum.

Benim inancima gore -ki inancim islami inanctir- evlilik disi iliskiyi onaylamiyorum hatta mumkunse uzun sureli flortu de onaylamiyorum. Cevremde gorusme usulu, bir anda evlenen bircok arkadasim var ve butun heyecanlarini evlenince yasadilar, cok da mutlu oldular. Bir arkadasim birkac gorusmeyle nisanlanip, evlenmisti ama esinin referansi saglamdi, hala cok mutlu masallah, iki de cocugu var.

Sana tavsiyem asla yaklasma bu iliskiye. Seviyorsa ve de cesaret ediyorsa evlensin. Senden zaten evlilik disinda da faydalanan kisi neden evlenmeye calissin ki. Bir de eger ayrilirsan cok azabini cekersin. Ayrilmazsan da azabini cekersin cunku karsindaki insan seni artik kaybetmekten korkmayacak ona gore sana karsi gayet rahat davranacak.

Gayri mesru muhabbetin neticesi merhametsiz azab cekmektir. Sakin yapma.

Buraya sorma gereği duyduğuna göre yaşamaman gerekiyor.
Böyle şeyler kendi istek ve iradenle yaşanır, başkasının hatrı, gönlü, isteği olsun diye değil.
Kendin de isteseydin şimdiye yaşardın, ya da burada içini ferahlatacak yorumlar aramazdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…