- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
-
Evlilik öncesi cinsellk yaşamak doğru mu sizce? Cinsellik dediğim ileriye gitmeden.... Tenlerin uyumu önemli diyor kimisi.. ??? erkek arkadaşım benle biraz yakınlaşmak istyor ben geri çekiliyorum çok sinirleniyor.. acaba birazcık yaşamak lazım mı ileriye gitmeden??
Sinirleniyor derken? kendisine bu işin rıza meselesi olduğunu söyleyiverin.
Evlilik öncesi cinsellk yaşamak doğru mu sizce? Cinsellik dediğim ileriye gitmeden.... Tenlerin uyumu önemli diyor kimisi.. ??? erkek arkadaşım benle biraz yakınlaşmak istyor ben geri çekiliyorum çok sinirleniyor.. acaba birazcık yaşamak lazım mı ileriye gitmeden??
böyle bir durumda sinirlendiğine göre seninle cinsellik için birlikte...
Normalde sinirli agrasif biri, normal hayatta da agrasif
bu sorunun doğru bir cevabı yok. doğru cevabı olan bir konu değil, tercihlerle yön alan bir konu. isteğinizle, tercihinizle cevaplayacağınız bir soru. kimse için bir şey yapmayın içinizden gelmiyorsa. evli olsanız da olmasanız da biri olur ki hayatınızda ya da birileri onlarla bir şeyler yaşamak ne olursa olsun değer benim için dersiniz. sonuçları sizin için ağır olmaz. yaşamak istersiniz sadece. böyle bir insan değilse, sizin için böyle bir çekiciliği yoksa boşuna böyle bir şeye girmeyin. bu bir erkeğe verilen ödül değildir zaten. karşılıklı zevk almanız ve yaşamak istemeniz gerekiyor.
sinirleniyorsa da neden sinirlendiğinin mantıklı bir açıklamasını yapmasını isteyin. yaşınız kaç onu bilmiyorum eğer yaşı 30 veya 28den aşağı değilse, bir ilişkide otomatikman bu paylaşımların olacağına inanıyor olması normal, belki o sebeple sinirleniyordur. ama onun dışında sinirlenmek değil de kırgınlık olması daha mantıklı geliyor bana. çünkü sevdiği insan onunla bir şeyler yaşamak istemiyor. ama bilir misiniz bazen kırgınlık öfke olarak dışa çıkar. belki size kırılıyordur onu istemediğiniz için. dediğim gibi bu konuyu konuşun. onu yargılamayın. kendinizi de zorlamayın.
yorumunuz için teşekkür ederm... Ben onu seviyorum.. hatta bende istyorum ama evlenmeden yaşayıp ilerde kısmet olmazda ayrılırsak diye korkuyorum... 28 yaşında kendisi... evet ben onu istemyorum karşılık vermiyorum diye kırılıyor olablr... bunu sinirli bi şeklde dışa vuruyor olablr...
bu gibi konular bilerek mi açılıyor diye düşünüyorum hep??
yıllarca tartışabilecek bir konu
hem siz onunla birşey yaşayıp yaşamayacağınıza burdaki istatistiklere göre mi karar vereceksiniz?
diyelimki aklınız ermiyor bu konuda yön almak istiyorsunuz
bence evlilik olsada olmasada bu işler kendi kararınızla olmalı
istiyorsan yaşa istemiyorsan yaşama..
ama evlenmeden önce yaşamazsan daha iyi çünkü maalesef erkeklerin gözündeki değer kim olursa olsun statüsü ne olursa olsun bununla ilişkili
Bi de çok tutucu birisi... eski ilişkinde ne kadar yakınlaştın diye çok soru soruyordu bi aralar bana.... bi ara bana öpüşmeyi nerden öğrendin diye sordu bende rahat olamıyorum.. yine şüpheci birşeyler söylemesnden korkuyorum.. istememen ikinci sebebi de bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?