- 12 Temmuz 2006
- 58.889
- 224.993
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
-
evet çok yanlış evlenınce bıkcanız bile bu kadar aceleye gerek yok bi heycan kalmalllı ve ne kadar guvenırsen guvennnn kmin ne olacağı belli değil gelin ata binmiş ya kısmet demiş ya olmadı bitti evlenecğin adam bır bişe demez 2 demez bı kavgada yuzune çat dıe soyler pişmanlıktan ölmek istersin allah korusun böle şeyler dşünme seni seven dokunmaya kıyamaz canımmmmmEvlilik öncesi cinsellk yaşamak doğru mu sizce? Cinsellik dediğim ileriye gitmeden.... Tenlerin uyumu önemli diyor kimisi.. ??? erkek arkadaşım benle biraz yakınlaşmak istyor ben geri çekiliyorum çok sinirleniyor.. acaba birazcık yaşamak lazım mı ileriye gitmeden??
lovelyyou cnm yeni üye oldum msj sayım yetersz olduğu için özelden msj atamıyorum. mesajın için ve buradan yazdıkların için teşekkürederm... beni anladığın için teşekkür edrm...
Burada çoğu kişi namus abidesi olmuş bana zinakar vs demiş... Kimse kimseyi bu şeklde yargılayamaz..! Sizlerin hayat şartlarınızla benim ki bir değil! Benim yaşadıklarımla sizin yaşadıklarınız bir değil! Ve hiç biriniz ben değilsnz!!! Anladım ki böyle bir konu açmakla hata ettim.... Her neyse bu problemimi de bugün erkek arkadaşımla hallettim gerek kalmadı..
Evlilik öncesi cinsellk yaşamak doğru mu sizce? Cinsellik dediğim ileriye gitmeden.... Tenlerin uyumu önemli diyor kimisi.. ??? erkek arkadaşım benle biraz yakınlaşmak istyor ben geri çekiliyorum çok sinirleniyor.. acaba birazcık yaşamak lazım mı ileriye gitmeden??
Evlilik öncesi cinsellk yaşamak doğru mu sizce? Cinsellik dediğim ileriye gitmeden.... Tenlerin uyumu önemli diyor kimisi.. ??? erkek arkadaşım benle biraz yakınlaşmak istyor ben geri çekiliyorum çok sinirleniyor.. acaba birazcık yaşamak lazım mı ileriye gitmeden??
söyledim konuştum... beni sevdiğini söylüyor. daha önce kimseyle yaşamadığını beni sevdiğini benle yaşamak istediğini söylüyor.... ben sürekli hayır dedikçe sinirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?