- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
-
çekinmeyin sakince ve içten olarak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. bu korku genel görüşü mantıklı bulan bulmayan herkeste var inanın ki. yani herkes o baskıyı tepesinde hissediyor. o korkuyu az da olsa çok da olsa içinde duyabiliyor. ama sonra bakıyorsunuz ki bu hayat, iyisiyle kötüsüyle 3 gün sonra yaşayacağınızın bile garantisi yok. kararlarınız ve kişiliğiniz, istekleriniz en önemlisi. korkularınızı, sevginizi de dile getirerek sadece olumsuz şeyleri söylemeyerek bir konuşma yaparsanız sizi anlayacağından ve kırgınlıklarının da geçeceğinden ben eminim.
kötü bir şey istemiyor, siz de haklı olarak korku içerisindesiniz. orta yolu birbirinizi dinleyerek, birbirinize inanarak bulabilirsiniz. umarım her şey yolunda gider.
malesef bazen kendi kararlarımızı uygulayamıyoruz... bu konularda da en yakın arkadaşmzla bile konuşamıyoruz.. bizim toplumumuzda iş cinsellk olunca herkes hep ayıp vs gözüyle bakıyor.. düşünceleri farklı olsada toplum baskısından hep aynı cevabı veriyorlar...
Evlilik öncesi cinsellk yaşamak doğru mu sizce? Cinsellik dediğim ileriye gitmeden.... Tenlerin uyumu önemli diyor kimisi.. ??? erkek arkadaşım benle biraz yakınlaşmak istyor ben geri çekiliyorum çok sinirleniyor.. acaba birazcık yaşamak lazım mı ileriye gitmeden??
Bi de çok tutucu birisi... eski ilişkinde ne kadar yakınlaştın diye çok soru soruyordu bi aralar bana.... bi ara bana öpüşmeyi nerden öğrendin diye sordu bende rahat olamıyorum.. yine şüpheci birşeyler söylemesnden korkuyorum.. istememen ikinci sebebi de bu...
çok kıskanç da olabilir. bunları da konuşun bence. ama sen şöylesin böylesin diyerek değil de "ben çok üzülüyorum ve korkuyorum çünkü..." gibi cümlelerle konuşun. belki kafasında kuruyor misal siz öpüşürken diyor ki içinden "benim sevgilim öpüşmeyi biliyor" ya biriyle yakınlaştıysa? ya sadece beni istemiyorsa? gibi gibi sorular beyninde dönüyorsa şaşırmayın. birbirinizin içine su serpin konuşun. bence tutucu ve öfkeliden çok kırılgan ve kıskanç bir sevgiliniz var :)
Normalde sinirli agrasif biri, normal hayatta da agrasif
Cinsel olarak yaklaşıp bir şey yapmamak diye bir şey olmaz ki1 olmaz 2 olmaz 3.de her şey olur... Cinsellik çok özel bir konu..Normal olup olmaması kişiden kişiye değişir.. inançlar, hayata bakış... etkileyecek bir yorum yapmayı doğru bulmuyorum..
Ama sinirlenmesi konusunda söylenecek çok şey var.. Bu kadar sinirli bir insanla hayat çok zor geçer canım.. Trafiğe çıksanız sinir harbi.. Yanlış bir şey desen ayrı sinir,başkasına kızsa ayrı sinir.. Reddettin diye sinirlenebiliyor!! Lükse bak! Hayırlısı olsun
söyledim konuştum... beni sevdiğini söylüyor. daha önce kimseyle yaşamadığını beni sevdiğini benle yaşamak istediğini söylüyor.... ben sürekli hayır dedikçe sinirleniyor
Evlilik öncesi cinsellk yaşamak doğru mu sizce? Cinsellik dediğim ileriye gitmeden.... Tenlerin uyumu önemli diyor kimisi.. ??? erkek arkadaşım benle biraz yakınlaşmak istyor ben geri çekiliyorum çok sinirleniyor.. acaba birazcık yaşamak lazım mı ileriye gitmeden??
Kusura bakma ama tek enayi senmi kalmışsın pardon ama...kimseyle yaşamamış sana mı yakıştırıyor bunu yaşamayı...bu güne kadar kimseyle yaşamamış beklemiş,biraz daha bekleyiversin küçük bey!!
Bu erkek arkadaşınla işler yolunda gitmezde başka bir ilişki yaşamaya başlarsan kendini daha önce yaşadıklarından ötürü suçlamayacaksan,dini inançların bu tür birliktelik yaşamanı engellemiyorsa ve erkek arkadaşına nerede duracağı hakkında güveniyorsan ki zamanla sıkılıp daha ileri gitmek isteyeceği yüksek ihtimal.Sözün özü istemediğin hiçbirşeyi yapma bence,erkeklerin cinsel istekleri biz kadınlara göre daha fazla olabiliyor,ama bugünü yaşarken yarınıda bazen düşünebilmeli insan hatta seni seviyorsa senin yarınını senden çok düşünmeli
Kusura bakma ama tek enayi senmi kalmışsın pardon ama...kimseyle yaşamamış sana mı yakıştırıyor bunu yaşamayı...bu güne kadar kimseyle yaşamamış beklemiş,biraz daha bekleyiversin küçük bey!!
uyarılar ne kadar dikkate alınabilir ki?
bana da çok söyledi annem dinleseymişim diyorum
gerçekten sinirli biri eçkilmiyor??
hep o bişey demesin diye susuyorum
Sizin gibiler yüzünden zinakar bir toplum olduk çıktık. Daha dün kandildi.. bu hastalıklı düşüncelerden istiğfar edeceğinize sorduğunuz sorulara bakın. Tamam şuan için istemiyorsunuz ama israrlarına direnmenizde fazla uzun sürmeyecek gibi.
kendinize evleneceğiniz erkeğe saklamanız için demiyorum. biraz veya fazla yakınlaşmak mesafe ne olursa olsun bunun adı zinadır. Allah rızası için nefislerinizin kölesi olarak bu toplumu kirletmeyin.
erkeklerde böyle kızlar yüzünden evlilikten soğudu, evlilik deyince kaçacak yer arıyor..
şimdi enayilik falan demeye ne gerek var. yakıştırmak ne oluyor bir de? cinselliğin yakışmadığı insan yok sanırım? yakışacak elbette. ama 28 yaşında kimseyle olmadım diyorsa bana da gerçekçi gelmedi. gelmese de çok nadir olsa da bakirliğini sürdüren erkek bir tane gördüm. sebebi neymiş kimseyle bu yaşında olmadıysa? bunların cevabını mutlaka bilmeniz gerekiyor konu sahibi :)
genelleme kurbanları olmamak için cinsellik birine kıymak değildir, herkese de yakışır. true, birebir size değil sözüm genel bir şey demek için sizden alıntılamam gerekiyordu. şahsi alınmasın lütfen.
Sizin gibiler yüzünden zinakar bir toplum olduk çıktık. Daha dün kandildi.. bu hastalıklı düşüncelerden istiğfar edeceğinize sorduğunuz sorulara bakın. Tamam şuan için istemiyorsunuz ama israrlarına direnmenizde fazla uzun sürmeyecek gibi.
kendinize evleneceğiniz erkeğe saklamanız için demiyorum. biraz veya fazla yakınlaşmak mesafe ne olursa olsun bunun adı zinadır. Allah rızası için nefislerinizin kölesi olarak bu toplumu kirletmeyin.
erkeklerde böyle kızlar yüzünden evlilikten soğudu, evlilik deyince kaçacak yer arıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?