evlenmeden cinsellik yaşamak yanlış mı?

teşekkürederm....

senin hayatın neresinde ve nasıl baktığınla ilgili herşey..
ayrıca kendine değer veriyorsan bu karar senin kararın olmalı
sevgilin kızıyor diye yapmak zorunda dğeilsin??

başlığından anladığım kadarıyla sence de yanlış evet bencede yanlış bizdece yanlış ... yanlış tabiki neden sinirleniyormuş ki.. bişeyler değerini kaybetmemeli.. tadında bırakılmalı sen tavrını koy ortaya varsın sinirlensin severse bekler muradına erer...

ayrıca ileri gitmeden tensel bir temas olmaz buna emin ol
her defasında yapmadığın başka birşeyi merak edeceksin
ve en sonunda tamamen onunla olacaksın..

bu kadar acele edilemsi gereken bir durum değil
varolan hazine ve saygını kaybetme derim ben

bu soru herkese göre değişir.

kendi kararını kendin ver, bu konuda kimseden özelliklede kk dan bir cevap alamazsın, kafan daha çok karışır çünkü ortalık karışır burda.

biz sana 'yanlış değil ' desek yaşayacakmısın?

içinden ne geliyorsa onu yap.

anladigim kadariyla erkek arkadasinizin beklentileri var sizden....benim bildigim erkek gercekten severse karsidaki istemeden asla elini bile tutmaya cekinir....gercegide bu olsa gerek....erkek arkadasin sana saygi duymuyor en mantiklisi ayrilman....seni cinsellik malzemesi olarak gormeyen gercekten seven birini bul derim....

yorumlarınz için gerçekten çok teşekkür edrm...

Normalde sinirli agrasif biri, normal hayatta da agrasif

Cinsel olarak yaklaşıp bir şey yapmamak diye bir şey olmaz ki 1 olmaz 2 olmaz 3.de her şey olur... Cinsellik çok özel bir konu..Normal olup olmaması kişiden kişiye değişir.. inançlar, hayata bakış... etkileyecek bir yorum yapmayı doğru bulmuyorum..

Ama sinirlenmesi konusunda söylenecek çok şey var.. Bu kadar sinirli bir insanla hayat çok zor geçer canım.. Trafiğe çıksanız sinir harbi.. Yanlış bir şey desen ayrı sinir,başkasına kızsa ayrı sinir.. Reddettin diye sinirlenebiliyor!! Lükse bak! Hayırlısı olsun

uyarılar ne kadar dikkate alınabilir ki?
bana da çok söyledi annem dinleseymişim diyorum
gerçekten sinirli biri eçkilmiyor??
hep o bişey demesin diye susuyorum

söyledim konuştum... beni sevdiğini söylüyor. daha önce kimseyle yaşamadığını beni sevdiğini benle yaşamak istediğini söylüyor.... ben sürekli hayır dedikçe sinirleniyor

Kusura bakma ama tek enayi senmi kalmışsın pardon ama...kimseyle yaşamamış sana mı yakıştırıyor bunu yaşamayı...bu güne kadar kimseyle yaşamamış beklemiş,biraz daha bekleyiversin küçük bey!!

Bu erkek arkadaşınla işler yolunda gitmezde başka bir ilişki yaşamaya başlarsan kendini daha önce yaşadıklarından ötürü suçlamayacaksan,dini inançların bu tür birliktelik yaşamanı engellemiyorsa ve erkek arkadaşına nerede duracağı hakkında güveniyorsan ki zamanla sıkılıp daha ileri gitmek isteyeceği yüksek ihtimal.Sözün özü istemediğin hiçbirşeyi yapma bence,erkeklerin cinsel istekleri biz kadınlara göre daha fazla olabiliyor,ama bugünü yaşarken yarınıda bazen düşünebilmeli insan hatta seni seviyorsa senin yarınını senden çok düşünmeli

ayrıca erkek arkadaşı önceki ilişkilerinde bişey yaşadınmı diye sormasıda enteresan??
onun için önemli olan bakire biriyle mi bişeyler yaşamak yoksa kıskançlık mı
1. olayda kendi zevkini düşünüyor demektir 2. durumda ise başkasının onu değmemiş olmasını düşünüyor demektir
eğer başkasının ona değmemiş olmasını istiyorsa o zaman o neden böyle bişey istiyor?
demekki önceden mutlaka birileriyle bişeyler yaşamış ama bakire bir bayanla yaşamamış demektir

Sizin gibiler yüzünden zinakar bir toplum olduk çıktık. Daha dün kandildi.. bu hastalıklı düşüncelerden istiğfar edeceğinize sorduğunuz sorulara bakın. Tamam şuan için istemiyorsunuz ama israrlarına direnmenizde fazla uzun sürmeyecek gibi.

kendinize evleneceğiniz erkeğe saklamanız için demiyorum. biraz veya fazla yakınlaşmak mesafe ne olursa olsun bunun adı zinadır. Allah rızası için nefislerinizin kölesi olarak bu toplumu kirletmeyin.
erkeklerde böyle kızlar yüzünden evlilikten soğudu, evlilik deyince kaçacak yer arıyor..

şimdi enayilik falan demeye ne gerek var. yakıştırmak ne oluyor bir de? cinselliğin yakışmadığı insan yok sanırım? yakışacak elbette. ama 28 yaşında kimseyle olmadım diyorsa bana da gerçekçi gelmedi. gelmese de çok nadir olsa da bakirliğini sürdüren erkek bir tane gördüm. sebebi neymiş kimseyle bu yaşında olmadıysa? bunların cevabını mutlaka bilmeniz gerekiyor konu sahibi :)

genelleme kurbanları olmamak için cinsellik birine kıymak değildir, herkese de yakışır. true, birebir size değil sözüm genel bir şey demek için sizden alıntılamam gerekiyordu. şahsi alınmasın lütfen.

uyarılar ne kadar dikkate alınabilir ki?
bana da çok söyledi annem dinleseymişim diyorum
gerçekten sinirli biri eçkilmiyor??
hep o bişey demesin diye susuyorum

O türden bende de var.. Çok zor..yüksek sese tahammülüm yok artık..hep idare et,hep dikkatli ol,sen sen olmaktan çıkıyorsun..içinden geldiği gibi konuşamıyorsun bile..

Boşanacağız ya artık susmuyorum,ben bağırıyorum o susuyor kazara sesini yükseltirse hemen geri adım atıyor çünkü artık karşısında her nazını çeken ezik kadın yok..

zinakar demeniz hiç hoş değil. fikirlere saygı duymuyorsanız yine de saygıyı korumalısınız. zira hastalıklı düşüncelerden arınılacaksa birlikte arınılmalı. insanlara kandil ertesi böyle zinakar toplumun sebebi sensin gibi bir cümle kurmak çok mu temiz?

içinde sorular olan ve hemcinslerine danışmak isteyen birini böyle yargılamak mı arınmak?

Burası demokratik bi ortam tabii karşıt fikirler olacak..bu arada alınmadım hoşuma gitti, saygı olduğu müddetçe her türlü yorum ve itiraz başımın tacıdır.

zehranur inan böyle kızların erkeklerin yanında daha çok yeri var.konu sahibi üzerine alınmasın ama.kimse ile görüşmezsin sevgilin olmaz kendini evleneceğin erkeğe saklarsın ama başını örtersin evlenilecek kız olursun.düzen bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…