evlenmeden cinsellik yaşamak yanlış mı?

kendinizi seviyor ve geleceğinizi düşünüyorsanız yanlış
aman dünya yansa bir tutam otum yanmaz diyorsanız doğru

neden mi?
bugün aman bana yaklaşmıyorsun, aman benden kaçıyorsun diyen adam hevesini aldıktan sonra aman benden uzak dur, zorla mı yaptım, rıza göstermeseydin e kadar vardırabilir mevzuyu. geneli için konuşamam ama çoğunluğu böyle ne acıdır ki.

zamanında bir arkadaşımı o çok sevdiği adam durmadan taciz ediyordu.
bak seninle olmazsam başkasına giderim, üstüme yabancı kadınların kokusu sinsin ister misin?
eğer yaşarsak sana daha çok bağlanırım, aklımdan çıkmazsın, zaten evlilik düşünüyoruz, ben kendime güvenmesem sana kıyar mıyım?
vs vs vs.
sonra ne mi oldu?
bilindik son işte. erkek terk eder kadın ağlar ve hayatını mahveder.

sevgi öyle bir şey değil. sizi gerçekten seviyorsa istememenizi anlayışla karşılar zaten, değilse de derdi başka demektir.

Erkeğe birşey olmuyor, olan kadına oluyor.
Malesef böyle durumlarda hep baskı kadına.

tabiki dogru birsey degil , kiz dedigin namusunu korumasi lazim bence , ilerde pisman olacagin birsey yapma zorlayamaz seni evlilikten önce istemedigini söyle

Senin durumunda yanlış.Sinirleniyo ne demek?Mecbur musun onun isteklerini yapmaya?
28 yaşında daha önce kimseyle bişey yaşamamış erkek bana pek inandırıcı gelmedi.Yeni numaraları bu mudur nedir?
Ha bu arada öpüşmeyi nerden öğrendin diyen adam bişeyler yaşanırsa,''benden önce kim bilir neler yaptın''a getirir meseleyi.
Çok ısrar ederse yol ver gitsin.Bazıları ''hayır''dan anlamıyo.

Konuya yapılan yorumları okumadım ama tahmin edebiliyorum,konu sahibi yerden yere vurulmuştur,konuyu açtığına pişman olmuştur..ama aslında böyle bir konu açman yanlış,yani bu senin hayatın,yaşayacağın pişmanlıklar,doğrular her neyse arkasında duracaksan yapmalısın..

Son düzenleme:
saklayacağın hiçbir şeyi yapma derim,ortaya çıkarsa utanacağın şey olur.bu dünyada utanmasan da ahirette utanır ve pişman olursun yaptığın yanlışlardan.doğru tek ama yanlışın yolu tek değildir,kapısı çoktur bence hiç bu kapıyı aralama bile...

bütün herşey geri dursun da ben şu 'daha önce kimseyle yaşamadım seni sevdiğim için senle yaşamak istiyorum' kısmına takıldım..bana pek inandırıcı gelmedi maalesef hangi erkek bi yaşına kadar yaşamıyorki bazı şeyleri..her neyse bence dikkatli olmalı ayrıca bunun cevabını bizler veremeyiz evet yap yada hayır yapma diyemeyiz..ne yazıkki her koyun kendi bacağından olayı bu..yaparsın pişman olursun/olmazsın yada yapmazsın adam birden ayrılır bla bla bla tuhaf hisler..

olacaksa ya tam olsun, ya da hiç olmasın...
tensel temas olduktan sonra aynı kapıya çıkıyor çünkü, bunun ileriye gitmemesi diye bir şeyi yok bana göre

Son düzenleme:
sonuçlarını göze almayacağınız hiçbir şeyi,başta cinsellik olmak üzere,yaşamayın bence. eğer sevgilinizi gerçekten seviyorsanız, bunu o istediği için değil,kendiniz de istediğiniz için yapıyorsanız ve sonucunda her kötü ihtimalin de bulunduğunu(aile baskısı,ayrılma,dini yükümlülük,hamile kalma vs.) göz önünde bulundurup bunu taşıyabileceğinize inanıyorsanız tabii ki yaşayabilirsiniz. yaşınızın belirli bir seviyede olduğunu düşünerek söylüyorum bunu tabii ki,en azından reşitsinizdir sanırım okumadım diğer yorumlarınızı. ayrıca karşı tarafın sizin geri çekildiğinizde sinirlenmesi beni çok rahatsız etti. sırf bu yüzden kendinizi bir şeyler yaşamaya sorumlu hisseder gibisiniz. eğer cinsellik yaşarsanız da kendi rızanızla yaşayacağınızı düşünmüyorum ben açıkçası. (kastettiğim cinsellik öpüşmek koklaşmak değil,bildiğimiz seks yapmaktan söz ediyorum.bahsettiğiniz cinselliğin boyutunu tam anlayabilemedim açıkçası)

ayrıca bu gibi olaylar spontane gelişir. "sevişsem mi,doğru olur mu? diye üzerinde çok kafa patlatılması bana saçma ve zorlama geliyor.dediğim gibi ayrıca,sonuçlarına katlanabilecek gücü kendinizde görüyorsanız yaşayın, ama üzerinde bu kadar kafa yorduğunuz bir şeyin sonucuna katlanabilecekmişsiniz gibi gelmedi bana açıkçası. zaten katlanabilecek olsanız burada böyle bir konu açmazdınız. bence bir süre bu konu üzerinde düşünmeyin arkadaşım. eğer sevgiliniz de size psikolojik baskı yapıyorsa size saygısı yok demektir, ayrılırsınız biter. hiçbir şey sizden önemli değil unutmayın

Bana tuhaf gelen iki şey var bu konuda
1)Sen hazır olmayabilirsin, istemeyebilirsin. Bu konuda sana kızmaya hakkı yok. Aksine şefkatli davranmalı, anlayış göstermeli.
2)Hem senle bir şeyler yaşamak isteyip hem de neden geçmişini sorguluyor? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Senden sonraki de sorgularsa nolucak de

Soruna cevaba gelince, bence net bir cevabı yok bunun. İstersen, kendi isteğimle yaptım dersen yaparsın, doğrudur
Biri için kendini zorlayarak, kaybetmemek için vs. gibi sebeplerle yaparsın, yanlıştır

Tutucu mu? tutucu olan birinin nikah mikah yokken birlikte olmak istemesini de ilk defa görüyorum. arkadaşım pişman olursun demedi deme.. Öpüşmeyi nerden öğrendin diyen adam beraber olursan sevişmeyi nerden öğrendin diye sorar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…