- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
-
namus iki bacak arasında değildir...[/QUO iki bacağının arasını herkese açan kadın nedir peki?namuslu mu yani?bu boş lafları kenara bırakın,o kadın erkek için sadece o.... dur.ona saygı duymaz,duyamaz.Allah 'ın katında da namusunu koruyamayanlardandır.bu arada namuslu olmak için bakışlarını bile korumalısın,kaldı ki iki bacak arasından bahsetmiyorum bile...
namus iki bacak arasında değildir...[/QUO iki bacağının arasını herkese açan kadın nedir peki?namuslu mu yani?bu boş lafları kenara bırakın,o kadın erkek için sadece o.... dur.ona saygı duymaz,duyamaz.Allah 'ın katında da namusunu koruyamayanlardandır.bu arada namuslu olmak için bakışlarını bile korumalısın,kaldı ki iki bacak arasından bahsetmiyorum bile...
arkadaşa katılıyorum bu kız arkadaşımızla birlikte okuyan tüm kız kardeşlerime sesleniyorum sonradan pişman olanları çok gördüm o kişi eşin bile olsa ilerde yüzüne vurmayacağını hiiç sanmam.onlar yapınca normal biz yapınca adı başka oluyor.ama ben ondada değilm aslında allah katında bnun adı zina yapmayın demiyor allah yaklaşmayın diyor.allah evlatlarımızı korusun
söylediklerinize katılıyorum..ancak kısmen..o da şu ki..
kimine göre namus iki bacak arasıdır..kimine göre değildir..
he değildirse ne oluyor?her erkek arkadaşıyla yatıyor durumunda mı oluyor..?
tabiki hayır..namusun 2bacak arasında olmaması demek..çok geniş bir kavramdır..tabiki herkese göre değişir..
fakat bence burda arkadaşın demek istediği ile sizin anladığınız farklı ki böyle bi yorum yapma gereği duymuşsunuz.
he bu demek değildir ki sizin yorumunuz yanlış..o sizin kendi düşünceniz elbet..ama iki bacağının arasını açan nedir peki namuslu mu yani?cümleniz çok yanlış..
hele ki erkek için sadece o..dur. cümlesi..
herkesin yaşamı farklı yaşadıkları farklı görüşü farklı..ister yapar ister yapmaz..burda herkes görüşlerini söylemektede özgür..
sizin yorumunuza da saygı duyuyorum..ancak bu boş lafları bi kenara bırakın,o erkek için sadece o...dur yorumu bu konuyu alır götürür..anlayan da anlar..
saygılar..
sonuçlarına katlanacaksanız,aileniz ve çevreniz bu konuda tutucu değilse,bir gün ayrıldığınızda hiçbir şey olmamış gibi bunu sırtınnızda bir yük olmadan yolunuza devam edeceğinize inanıyorsanız evet. yaşayabilirsiniz.Evlilik öncesi cinsellk yaşamak doğru mu sizce? Cinsellik dediğim ileriye gitmeden.... Tenlerin uyumu önemli diyor kimisi.. ??? erkek arkadaşım benle biraz yakınlaşmak istyor ben geri çekiliyorum çok sinirleniyor.. acaba birazcık yaşamak lazım mı ileriye gitmeden??
Daha önce yasamamış olması çok gerçekçi gelmese de olabilir sonuçta var mutlaka öyle kişiler daha önce bazi yasamış birisiyle beraber olmak belki onu rahatsız ediyordur kafasında çeşitli senaryolar kuruyodur onu bu konuda rahatlatmalisiniz rahat olmadıgı sürece bu konuyu açıp durur.ikiniz de üzülürsünüz. Herseyi açık yureklilikle konuşup aklindaki soruları gidermelisiniz ikinizin de mutluluğu acısından bu çok önemli .Bi de çok tutucu birisi... eski ilişkinde ne kadar yakınlaştın diye çok soru soruyordu bi aralar bana.... bi ara bana öpüşmeyi nerden öğrendin diye sordu bende rahat olamıyorum.. yine şüpheci birşeyler söylemesnden korkuyorum.. istememen ikinci sebebi de bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?