evlenmeden evli gibi olmak,pişmanlıklar...

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
öncelikle eni affedin ne olur sık konu açıyorum buraya farkındayım vaktinizi alıyorum okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun.
ben bir hata yaptım.evlendim ayrıldım.sonra karşıma başka biri çıktı bir önceki konumda da anlattım yaş farkı falan sorun oldu.onun hayata atılmamış olması vb..ilk başlarda sorun gibi görünmüyordu ama için girince sorun oldu.bir de ayrı memleketler aradaki mesafeler falan...
evet ben hata yaptım geldi evimde kaldı eşim dedim ben ona nikah yapacaktık ama olmadı.ne deseniz haklısınız.o kadar kötüyüm ki bugün kusarken midemden kan geldi ağlamalarımı sinir krizlerimi saymıyorum.evime geldi komşular görmüştür mutlaka onca hediye mektuplar....evimin her bir eşyasında izi var...ve bende.evet ben onunla her şeyi yaşadım.şu an nasıl üzülüyorum.ama ona da kızamıyorum demek ki yaşı küçük olduğu için yapamadı kaldırasmadı.ama evin her bir odasında izi var.bedenimde de.ben bunu hazmedemiyorum.bu durumda olan tek insan benim gibi hissediyorum.diğer kadınlar evleniyorlar güzelce eşleriyle helal dairede yaşıyorlar ben bu hale soktum kendimi.
arkadaşlar kendimden korkuyorum.çok duygusal bir insanım çok içten bağlandım ben ona samimi duygularla ve onun benim evime geldiği duyuldu.karşıma kim çıkar bir daha zaten evlendim ayrıldım..

evimdeki eşyalarımı kıyafetlerimi kullanamıyorum o dokundu diye.
kendime zarar vermekten korkuyorum
................................................

28 nisan 2016.
1 haftadır yemek yemiyorum çay sigara bir parça çikolata hepsi bu...dün baygınlık geçirdim evde salando yere yığılıp kalmışım.yaşamaya devam edemiyorum gücüm yok
artık karşıma kim çıkar ki? evlendim ayrıldım... bu hatayı yaptım evlenmeden biriyle...
..............................................
29 nisan 2016
yine hasta oldum boğazım şişti.çok kötü hissediyorum.o diyor ki madem ayrılırsak kötü olacaksın geleyim nikah için diyor.evet gelecek benimle de evlenecek ama sırf ben istediğim için böyle bir evlilikten hayır gelir mi? ana şunları dedi: sen ilk kız arkadaşımdın.ailemden de sevgi görmedim sanırıms ana fazla anlam yükledim dedi.ama şunlar da var ben buna çok kötü sözler de söyledim.bana dedi zaten.sen bir kadının bir erkeğe ömrü boyunca söylememesi gereken sözler söyledin dedi sanırım bunlardan dolayı soğudu benden ve ben bunla her şeyi yaşadım öye zoruma gidiyor ki yeni bir insanla yeniden başlamak ölüm gibi geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım eşim benden 6 yaş küçük. Üç çocugumuz oldu o 23 ben 29 yaşındaydık beraberliğimizde. Çalışıp bizi hatta babama kadar bakan o. Yaşının küçüklüğünu siz kompleks yaptınız şimdide namus kavramıyla bogysuyorsunuz. Yaptıklarınızın arkasında olun kocaman kadınsıniz.

Son pişmanlık fayda etmez ne yazık kii... Ama bu şekilde düşünmeye ve davranmaya devam ederseniz daha pişman olacağınız çok şey yaşarsınız. Önceki konularınızı bilmiyorum ama 30 yaşında hayatınızı düzene koyabilecek olgunlukta olmalısınız. Kendiniz için yeni bir sayfa açın ve ipleri elinize alın..

Evet yaşadığın şeyler üzücü ama kendi kendini şuan manipüle ediyorsun. Birini sevmişsin, karşılıklı birliktelikler yaşanmış fakat olmayınca hata yaptım demek saçma...

Evlilik olsaydı yine hata yaptım dicek miydin ? Sanki sırf evlilik olsun diye cinsellik yaşanmış gibi bir izlenim oluşuyor.
İnsan pişman olur inancından dolayı Allah'tan af diler , affeder ya da affetmez Allah'ın bileceği iş. Bizim ,seni yargılamaya ayıplamaya vs.vs. hakkımız yok!

Ayrıca kadını, cinsellik ne lekeler ne de temizler bu toplumun dayatmasıdır. Tüm konularına bakınca ısrarla yanlışa gidip gelmişsin bu aşk diil ki ! Bu düpedüz kendini ateşe atmak. Burada ki bayanlar defalarca doğru ve yanlışı dile getirdi. Şuan yaptığında çok saçma bir şeyler yaşanmış ve bitmiş kabullenip yoluna bakıcaksın .

Eminim ki eski sevgilin sana geri adım atsa tekrar barışacaksın ama yapma yılların gidiyor hemde bir hiç uğruna...İnsan kendine değer verir ve değer katar. Her barışman da o çocuğu kabul etmende değerini yok ediyorsun bitiriyorsun.

Komşular görmüş diyorsun çok mu önemli Yaratıcı her daim görüyor bu daha önemli ! Hepimiz hata yapıyoruz kimse sütten çıkma ak kaşık diil. Geçmişi kapat dilendirme artık tertemiz bir sayfa aç hayatını yaşa.

Hmm..

O 'cocugun' neden ayril baris yaptigi ortaya cikti simdi. Beraberlikler evde kalmalar filan.

Ama tabiki evlenmicekti senle. Belliydi konularindan.

bazı erkekler vardır siz sakın yanlıs anlamayın kesınlıkle lafım sıze degıl boyle kendını degersızlestıren erkeklere... yası kucuk aklı daha kucuk erkler vardır benım aklıma direk gelen sey siz evlenmıs bosanmıssınız oda daha 24 yasında erkeklıgın dorugunda yanı sizi kullanmıs olabilir mi ? bıtmesi daha hayırlı olmus uzulmeyın!!! nıyetı evlenmek degılmıs zaten... gun gelir bıtıgı ıcın sukredersınız... kendınızı bu kadar alaşağı etmeyn kım ne dusunurse dusunsun... kendınıze kıymayı da aklınızdan cıkarın bunun affı yoktur rabbımın huzurunda...

YasadiklarindAn pismansin,Bu durum sana Ters gibi.
Nasil olduda böyle oldu.

Hayat senin hayatin, kimseyi ilgilendirmez.
Sorun kendinle sanki, ama yapicak birsey yok, yasanmis bitmis.
Bundan sonra istedigin gibi ol.

Yardım almanızı öneririm bu kadar duygusallık fazla. Evde yaşama o zaman başka yere taşın bu kadar kötü etkiliyorsa evdeki her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…