evlenmeden evli gibi olmak,pişmanlıklar...

Eski konularinida okumustum bence bu adam seni kullaniyor resmen kendini daha fazla kücültme. Yasadiklarin dünyanin sonu degil bundan sonra ayni hataya düsme bence

Ewlenmiş boşanmış bi kadınsın görüştüğün kişiye kendini bu kadar kaptırmaman lazımdı ki senden küçükmüş pek oluru yokmuş gibi geldi bana.
Elalemide pek sallamayın , ha sallıyorsan ewine girip çıkmasına müsaade etmeyeceksin. Walla Türk milleti böyle hemen yapıştırırlar damgayı bundan kurtulamazsın. Ya büyük sitelerde otur kimse kim girdi çıktı pek görmez, yada ewe sokmayın dışarda görüşün.

Küçüklüğümüzde yanımızda bukadar çok pembe dizi izlemeselerdi keşke. Etkilenenler çıkıyor böyle. 30 yaşında birşeyleri yaşamış, görmüş bir kadın olarak bu yazdıklarınız size saçma gelmiyor mu? Tamam bu yaşadıklarınız yanlıştır, hatadır bir daha tekrarlamazsınız olur biter. Sağlığınızı etkileyecek kadar kendindrn geçmekte ne oluyor. Önce mideniz için bir doktora görünün ardından psikolojik destek alın. Tek başınıza aşamıyorsanız yardım alın. O kişinin bedeninize dokunması hiçbirşeyi değiştirmiyor o beden hala sizin. Bedeninizi, ruhunuzu, kendinizi sevin.

olaya fazla duygusal bakıyorsunuz.
herkes şu elalem ne der mantığından bir kurtulsa çok daha güzel bir hayatımız olacak bana kalırsa.
öncelikle olmamıştır ve ayrılmışsınızdır bunda bu kadar abartacak bir durum yok.
ilk severek ayrılan siz değilsiniz.
güçlü durun, yıkılmayın.
eğer siz psikolojik olarak çökeceğinizi hissederseniz devamı gelir.

Pişman olacak birşey yok. Sevmissiniz eşiniz gibi gormussunuz, yasamissiniz. İkinizde bekar olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez. Herşey nikah degil. Bundan sonra herşey iyi olacaktır insallah. Onunuze bakın.

Ay ne kadar abartılı düşünceler bunlar ya Allah askına.Kaç yaşında insansınız biraz mantıkkk.Sevmişsiniz bişeyler yaşanmış yaşadıklarınız ve mutlu olduğunuz zamanlar size güzel anılar olarak kâr kalmış.Ama olmamış bitmiş Allah hayırlısını nasib etsin kısmet değilmiş demek yerine yok evimde anıları var yok kim beni ne yapar yok kendime bişey yapmaktan korkuyorum.Bu nasıl bir iradesizlik ve nasıl bir mantıksızlık. Karşınızdaki insan, doğanüstü bir canlı değil.Bir insana bu kadar anlam yüklemek neden.Birini seversiniz görüşürsünüz olursa evlenirsiniz olmazsa nasip değilmiş dersiniz.Bu kadar normal yani arkadaşlıkların başlayıp bitmesi gibi ilişkilerde.Dünyanın sonu değil bu durum, hatta dünyanın sonu kelimesine yakışmicak kadarda ucuz bi dert.İnsanlar nelerle uğraşıyorlar.Ben kimsenin derdini küçümsemiyorum ama bu kadarda dünya başına yıkılmış halleri gerçekten çok itici ya.Üzülürsün duygusallaşırsın ağlarsın ama hayatına devam edersin arkadaşlarınla takılırsın düzelirsin filan düzen bu şekilde işler.Bu kadar depresyona giricek ne var acaba.Hayret bişey.

Yanlış yaptığını düşündüğün her şey sana bir seyler öğretir. Bence böyle düşün. Sonucta belki bu ayrılık daha güzel kapilar acabilir sana. Kötü düşünme. Kendini de salma. Elbette yasadigin seyler normal su anda ama biriyle ayrıldın diye hayatını zindan edemezsin ki kendine.

Siz 30 yasindasiniz ama olgun degilsiniz kesinlikle
keyfse keyf..karsilikli oldu hersey...ayni hazzi aldiniz
bittigine uzulmenize, onu ozlemenizi anlarim
ama pismanliginiza anlam veremiyorum...
arkasinda durun olanlarin..demek ki size o an dogru gelen oydu
bunun arkasında durun iste...gercek bir kadin gibi...

Anladığım kadarıyla aptal yerine konulmaktan muzdaripsin, ama adımlarını sağlam atman lazım tatlım. Bunun bir ders olduğunu düşün ve bundan sonrasına bak. İntihar edeceksin de ne olacak, intikam mı alacaksın, çevreni mi susturacaksın, zamanı geri mi getireceksin?

1.Eğer ki sana geri dönmeye çalışırsa barışma
2.Oturduğun çevreden rahatsız oluyorsan taşın
3.Miden için doktora git
4.Gitmişken bir de psikiyatriye uğra
5.Yaşın 30, yaşadıklarının sorumluluklarını al. Getireceği sonuçlara katlanmayı öğren.
6. Yaşadıklarının benzerini ya da daha ağırını başkaları da yaşadı. Ben de ağır şeyler yaşadım. Yaşadıklarımdan öğrendiğim şeyler var, senin de olsun. Lütfen kimseye güvenme, kendin hariç :)

bende çocuk deyince 18-20falan sandım sizin psikoloji bence terk edildiginiz için bozulmuş.yine gelse yine yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…