canım okudusan kaç sene geçti bizde hiç gitme gelme yoktu askerlik muhabbeti üzerine bu yakınlaşma oldu ben gittiğimde de zaten mesafeliyim ay canım x teyzem falan böyle yapmacıklıklar hiç yoktur ince ruhluyumdur gitsemde elim boş falan gitmem nezakettir bizde ...kadın soğukta değil sadece şu an paylaşcağımz şeyler yok...sıkıntı kadının kendi değil zaten oğluna olan düşkünlüğü ve bunu bana da hissettirmesi habire vermem seni etmem seni cnmm oğlmmm bitanecik oğlmmm içine çeke çeke öpmesi falan ne bilim bana tuhaf geliyo bnm annem askerimn yanında cnmm kızım bitanecik kızımmm habire şapur şupur eminim onunda hoşuan gitmez bi zamandan sonra yapmacık geliyo..o asker ama ben yokken yapsın laf sokmasın mesela kaynana oldunu resmen hissettiriyo yani ...
Zaten bu yüzden dedim artık gitmene takılma, bundan sonrasına bak diye, görmüş oldun en azından bundan sonra ona göre davran mesafe koy arana, çünkü hareketleri gerçekten itici, gelin adayın geliyor eve sen oğlum da oğlum hadi ona da tamam, kimselere vermem seni falan orada koparmış işi, farklı anlamlar yüklemiş. Yani kim olsa üstüne alınırdı, üstüne üstlük kimse kendi evladı, annesi gibi olamaz lafı, zaten öyle olamaz! bu bir gerçek, ama söylenecek lafta değil, hele de durup dururken, daha yeni tanıdığın birine.
sevin anacım sevin sevmeyin diyen yok ...ama paylaşmak istemiosanız evlendirmeyn turşusunu kurun ...herkes odaklanmş sevemicekmiyiz diye sorun o değil ki ...
kaynanandan,pardon daha kaynanalık vasfı yok.erkek arkadaşının annesinden şimdiden bu kadar rahatsız olduysan bence hemen uzaklaş,sende evlenmek zorunda değilsin,değil mi
ayrıca kadının benim oğlum demesinde ne sakınca var.elbette oğlu.bazı insanların davranışları yapısı itibarı ile abartı olabilir.kadın da öyle biri demekki.
Begümcm cnm anlatıyordun topiclerde görmüştüm ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum.Çok üzmüş şimdidenb bu kadın bencede fazla yüzgöz olma tatlım...Sanki oğlunu alıpta hücreye kapatcaksın kadına bak...Herkesin evladı kendine iyidir düşer üstüne..Benim kayınvalidem bana bir kere seni kendi kızım gibi seviyorum kızım yok sen kızım gibisin demişti o kadar mutlu olmştum kiama sen Sevgiline sakın annen şöyle böyle diyiip kötüleme onu koruyacaktır akışına bırak arama etme anneler günü ya pazar o zaman ara bi durupdururken arama bence tatlım.Evlenincede uzakta oturursun evliliğinize karışamaz o kadar.Sıkma canını
Canım inanır mısın...
Aynı benim sevgilimin annesi.
Hatta konu bile açmıştım, kadının deli olduğuna dair şüphelerim vardı.
Günahımız neydi de böyle bir kadınlarla karşılaştırdı bizi Allah'ım.
Hadi seninki askerde diye böyle.
Benimki ayrı şehirde okuyor diye mi bilmiyorum, oğlum da oğlum diye diye geziyor.
Mutfakta yemek hazırlıyor, bağırıyor ''oğlum kurban olurum sana'' diye.
Ben sevgilime açtım konuyu.
Eğer sen de ciddi düşünüyorsan, askerden geldikten sonra eni konu konuş şekerim.
Yoksa insan dayanamıyor, seni çok iyi anlıyorum.
ben gitmeden son gün knştm biraz tabi çocuk asker çokta sıkmak istemedm...dedm annen seni evlendiremicek sanırım baksana haline vermem benm oğlmu falan diyip duruyo dedm ben istiosam kime ne dedi bilmiomsn hep böyle düşkündü askerdeym şimdi daha farklı dedi... askere gitmeden öncede böyleydi de tabi ben görmüyodm elinden gelse yanında uyucak falan böyle o kadar bebeği sanki :)askerimde diyor bunalıyorm bazende anne işte napıcan diyo öpme sevme diyemiosn diyo o da haklı..
aynen aynen oğlmmmm oğlmmmm valla oğlum olursa ilerde böyle yapmıcam :)
oğulları nişanlanınca ya da evlenince kıymete biniyo malesef..
seni çok iyi anlıyorum canım buna benzer tavırları bende görüyorum çünkü..
benle gezerken habire aramalar oğlum ne zaman gelceksin, geç mi gelceksin, yemek yiycez oğlum gelcekmisin...
en ufak bi laf etsen şakalaşsan nişanlınla aa ne varmış benim oğlumda demeler..
hatta bi keresinde annesine bağırarak bir şey dedi bende bağırmadan de canım dedim orda bile oğlunu savundu benim kulağım duymuyo ya ondan bağırmıştır diye
yani anlıycağın gelinden kötüsü oğlundan iyisi yok o yüzden hiç kafana takma görmezden gel yoksa kendini yiyip bitirdiğinle kalırsın..
ben de geleceğin müstakbel kaynana aday adayıyım :)) ancak şu da çok garip ya..adam gelmiş 20-25 yaşına,sevgilisini takmış koluna annesinin evine getirmiş anne " ay benim bal oğluumm onu kimseye vermem,bi tanem" diyosa bi komik gelir bana..noluyoruz ya,oğlunu çalıp götüren yok ki derim..evlattır sevilir de öpülür de yolunda da ölünür ama bazen k.validelerin bazı şeyleri özellikle yaptığını düşünüyorum ben..bak o benim oğlum,sadece benim :) msjı veriyorlar sanki.bilmiyorum çocuklarım o çağa gelince ben de öyle olur muyum.
orada konuşurken ben gelinimi de oğlumu da özlerim,yanım da olsunlar isterim demek yerine oğluşumu çok özlerim ama demenin manası yok ki.konu sahibi annenin bu tavırlarına alınmış bence.
Ah canım ya, Allah kısmet ederse oğlum olursa böyle davranmayacağım ben de.
Bizimki de senin anlattığın gibi aynı.
Tek erkek çocuk.
Ne kardeşi var, ne başka bir şeyi.
Kadın da durmadan oğluna sarıyor.
Bana böyle kadınlar daima görgü yoksunu gelmiştir.
Tamam benim annem de beni sever, ama hiç bu şekilde göze sokmaz.
Endişelerini anlıyorum.
Ama önemli olan sevgilinin tavrı.
Benimki şu an bana hak veriyor.
Dilerim ilerde de böyle olur.
Seninki de anlayışlı anlaşılan, sana destek olması güzel.
Ama böyle böyle yıpranıyor ilişkiler
Tatlım bizde sevgilimzle aramızı iyi tutcaz Allah bozmadıktan sonra kullar bozamıcak şimdi annesi böyle diye bırakıcak değiliz zamanla onlarda bizim onları almadığımızı evlendiğimizi onların eşleri oldunu anlıcaklar anlamazlarsada anlamak zorunda kalcaklar...
Haklısın canım, ama ne olurdu her kadın gibi olsalardı da böyle sorunlar yaşamasaydık.
Bakma sen böyle konuştuğuma, ben ilk zamanlar çok taktım kafaya.
Hoş hala daha aklımda ama ilerde ne olur bilmiyorum, tam bir muamma...
habire vurgulaması bana göre saçma ...bazı şeylere yorumları var benm oğlumu kimse alamazz falan gibi böyle kim nereye alıcaksa artık bana çarpıtıo...hiç uzaklaşamam erkek arkadaşımı çok seviyorum ikimizin bi problemi yok çünkü...diyorum ya belki de bunlar ortada bişi yok ailemi tanımıyolar bana diyebildiğini söyleyebildiğini yapabiliyo o cesareti gördü ama benm de ailemi görcek tanıcak belki o zaman daha farklı olur ...
bende çok takıyorum bu yaşadıklarım tam 15 gün öncesiydi şimdi hiç bişe yapmak gelmiyo içimden aramak gibi falan...taktım işte açtm topik...bende durup durup düşünüyorm bazen sallamıyorm daha ortada aile arasında bişi yok ne takıosn diyorm bazen de çok dokunuyo işte ...aynen allah doğru yoldan şaşrtmasın...çocuklarını çok seviyolarsa onların mutluluğu için uğraşılar bozmak gelini yıpratmak için değil... ama keşke şöyle hanfendi gelinini çok seven sevmesede bunu benmki gibi yüzüne söylemeyen (sevemem kızım gibi dedi ) oturaklı biri olsaydı...
Parkta oynayan 5-6 yaşındaki 2 erkek çocuğu kavga eder,
anlaşamazlar, işi yarışa dökerler..
biri diğerine « benim babam senin babanı döveeer » der
şimdi sizde, benim ailem piyasaya çıkınca ne yapacak bakalım kayınvalide adayım, diyorsunuz :)))
ne yani ailenizi görünce oğlunu sevmekten vazmıgeçecek kadın?
belliki sizi tahmin ettiğiniz gibi sevememiş kv adayı..
yahut aklındaki gelin profili siz değilsiniz..
o daha ılımlı, daha ağır güleryüzlü tatlı dilli birini gelin olarak istiyor..
mesela ben böyle bir gelin isterim,
bu anlattığınız kayınvalide AYNI BENNN..
Bende oğlumun yukarda sıraladığım meziyetlere sahip bir kızla evlenmesini isterim..
Eğer getirdiğı kız aradığım gelin profiline uymuyorsa,
ben de ayynı kv adayınızın davrandığı gibi davranırım..
özetle kv adayınız sizi tam manasıyla sevse idi,
şimdi burda onu şikayet etmezdiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?