evlenmeden kaynana derdi,kaynananın oğluna resmen aşık olması...

öncelikle çok zarifsiniz teşekkür ederim ...ya çok takmıyorum ama kafama takılıyo yani doğal olarak ileriyi düşünüyorum...aslında özünde iyi biri ama oğlunu görünce değişiyio hele şimdi bide asker ya daha fazla düştü üstüne bende ortamda olunca her şeyi gördüm yani ben yokken nasıldır bilmiyorm ama erkek arkadşmda anlatır bazen sıkılıyorm habire öpüyo falan diye diyo ama işte ... ben kendi ailemde akrabalrmdada erkek çocuklar var böyle şeyler görmedm öperiz severiz de ama abartılı abartılı falan hiç görmedm etmedm bana garip geliyo ,, gene sevsin öpsünn ama ben gelin olcaksamda eğer hanii benide çocuğu yerine koyması lazım biraz oğlumun evi diyo mesela çocukların evi olunca dese daha hoş,,kızım gibi sevemem olmaz diyo içi dışı bir tamam sevemezsin ama bağrına basarsn ne biliyim ben böyle olgunluklar bekliyorm ya şimdi bizim aramzda söz nişan yok diye yapcanı yapıyo şimdiden tavrını belli ediyo ya düzelir ya da ne bilim daha beter olur aman olmasında tabi...

Tüm bu yaşananların yanında da beni arayıp halimi hatrımı soruyolar nasılsın iyimisin diye dünde konuştuk ben aramıyorm yazmştm ya kendimi çektim diye (hatalarımın farkındayım çünkü) onlar arıyolar aklıma geldin nasılsın napıyosun diye öyle konştk çok garip geliyo bana...iyi mi kötü mü yoksa hakikaten sadece oğlunu çok seviyo bana karşı ne hissediyo cidden bunu bilmiyorum

bende öyle diyorum sakin ol iskorpit benden kim ne beterleri var diyorum yok ben onlara gittiğimizde aha bölee olurum

onun istediğini altın tepside vermemek icap eder nede olsa

belki bi kaynım olsa kimbilir böyle yapmazdı ama benim eşimde tek oğlan ... görümcemde diyoki senede 40gun kalıyosun çekmek zorundasın annemn hareketlerini kendi çok çekiyoyaa amannn neyseee

Vallah ne güzel dedin
Benimkide evlenmeden, seni Allah yolladı, bu serseriyi adam ettin dedi, sonra
kocaman bir tokat vurmuş gibi davrandılar:)

Seni kimseye vermem demiş birde hahah
İşin zor görünüyor canım, Allah umarım akıl ve vicdan verir onlara

Tatlım biz olgun insanlar olduğumuz için istiyoruz ki, karşımızda olgun, aklı başında kadınlar olsun.
Dün akşam sevgilimle buluştuk o anlatıyor begushhcuğum;
Çocuğu her vakit arayıp rahatsız eden bir annesi var benimkinin, öyle böyle değil.
O da demiş ki; ''anne beni artık biraz rahat bırak, bak şimdi dışarda okuyorum, ilerde işim gücüm olacak, evlencem o zaman ne yapıcaksın?''
Kadının verdiği cevap; ''Aaa siz bana ilerde torunlarımı da göstermezsiniz'' demiş ağlayarak
Kadın sıyırmış yemin ederim.
Henüz evli değiliz, nişanlı değiliz.
Kadının ettiği lafa bak, bir de biraz da olsa olgunluk bekliyorum bu kadından.
Çok şey bekliyoruz aslında tatlım...

sen aslında oğluna çok düşkün olmasını kıskanmıyorsun ama seni yabancı yerine koyup nispet yapmasına kızıyorsun haklısın da. oğlum ve kızım dese hiç üzülmezsin, o sana şimdiden el kızı gibi davranıyor oğlumun evi filan diyor. sen de onu böyle kabul et napalım, hem sana iyi davranıyormuş bir yanlış davranışını görmemişsin. sen kızı gibi davranırsan ilerde seni benimser bence

kesinlikle ileride düzelmez kalıbımı basarım ki daha da beter olur hatta şu anki durumuna şükür edersin. böyle bi kaynanaya sahip biri olarak yıldızımız hiç barışmadı hatta benimki hiç renk vermemişti hep el üstünde tuttu evlendikten 3. günü gerçek yüzünü gördüm.

Allahumme ecirna min serril kaynana ! Allahım kaynana şerrinden koru bizi

Allah kolaylık versin canim..

sanırım ilerde ben de böyle bir kaynana olurum :18:
oğlumu babasıyla bile paylaşamazken el kızı da ne oluyormuş

Ya arkadas bu kadın boyle her defasında sap sup operken abartılı abartılı konuşurken nie hala gidiosun , laf mı duymak istiosun??? O kv soyle dusunuodur : az geldi, az daha abartiymm...

Ha sunuda söyleyim yakın birinsinden gördüğüm icin , kvnin davranmaları iki seye bağlıdır:
1. Ya oğlu seni cok sevio onlara karsı konuşurken övüyor yani oğlunun sana bağlı oldugunu anladı hemen harekete gecti...
2. Yada suan sana Msj verio, bak bak biz oglumla cok düskünüz, bana saygı göstermek zorundasin, yani oglumla evliysen bir nevi bende varım ( bu tip kvlerde , aslında gelin kvyi dışlayamasin die yapiolar, saygılarını hep göstersin , oğlumun himayesi altındayım gibilerden )
Benden soylemesi... :)

kusura bakma ama sana karşı bi kötü tavrı olmamış şuanda kadının ha kızım demeyişi benim de dikkatimi çekti ama seni devaMLI arayıp sormaları davet etmeleri güzel ...senin en büyük yanlışınsa;ayaklarına gitmn olmuş..bundan böyle sadece telefonla arada bir konuşursun o kadar.ama evine gitmeni tavsiye etmem..kendini naza çekmeyi bilmelisin..
ben de bir anneyim benim de Allah bağışlasın bir kızım ve bir oğlum var..inan anne olan bilir;nelerle büyüyorlar ne zorlukla..gecede 5-6 kez kalkıyorsun zombiye dönüşüyor resmen insan ayakta uyuyorsun..bir lokma yedi diye seviniyor ateşi düşssün diye sabahlıyorsun...bir anne deyişinde deli oluyorsun sarılsa bir adım atsa dünyayı kurtarmış gibi seviniyorsun....bütün dünyan karnında taşıyıp zorluklarla doğurup büyüttüğün yavruların oluyor ve birisi çıkıp ileride oğluna;kızına sarılıyor öpüyor diye söylensin ha! kusura bakmasın ama baştan savaş açılmış gibi hissederim..elbette ki o kadın oğluna sarılacak elbette ki öpecek..!ki bi de asker....kimbiir bidaha ne zaman görecek evladını..anlayamıyorum ben bazen ya...büyüdü diye annelikten mi feragat edeceğiz...elbette ki şakasına her anne yavrumu kimselere veremem der..ben şimdiden derim "anne sen beni iyi vermişsin vallahi ben nasıl vereyim " diye şakalaşırım o da seni vermesem bu minikler nerden olcaktı der..
ben ileride oğlum askerden gelse herkesin içinde sarılıp yanaklarından oğlum benim yavrum diye öpemeyecek miyim ?anlamış değilim..biraz empati lütfen?her gelin adayı aslında bir kaynanan adayıdır..ileride kendiniz de kaynana olacaksınız diye düşünüp vicdanlı hareket edin lütfen..Allah kimseyi el eteğe düşürmesin ne beni ne benim ve eşimin ana babasını ama ;yatağa düşecek olsa mazallah bakarım onlara..şöyle ileriyi düşünüyorum da çok zor durum ya hakikaten ne zorluklarla büyüt evladın seni istemesin....kızım 7 yaşında geçen sınıfına bıraktım 1. sınıf daha..öpüp çıkıcaktım öpme dedi geri çekildi naıl bozuldum anlatamam.."bebek "diye kızdırıyorlarmış da ondan öptürmemiş...kırıldığımı izah ettim şimdi bay bay yapıyor gülümsüyor ben giderken...

anlattığınız kaynana modeli biricik oğlunu yere göğe sığdıramayan sana vererek lütuf edecekmiş gibi davranan senin de bir ana kuzusu olduğunu kavrayamayan bencil bir varlık.. o yüzden en güzeli mesafe ve ağırlık.saygı tek taraflı değildir sende her zaman değerli ve saygıdeğer olduğunu unutma...

Son düzenleme:

Ne güzel anlatmışsın, ne tatlı bir annesin sen :) Sevgiler...

öpmek sorun değil ama bunu gösteriş gibi her defasında yapmak bana göre abartı ...neyse herkesin kendi fikri ...o zaman sizde ilerde evladınızı paylaşmıcaksınız birlikte oturursunuz...her defasında imalarla şeylerle el kızısın modunda...bende bi ananın evladıyım herkes çocuklarını zorluklarla yetiştiriyo ... sizde eş ve çocuk olayını ayırtedemiyosnuz demekki öpmek sorun değil oğlunun kız arkadaşını kabullenmemek sorun ayrıca laf sokmak daha şimdiden hiç bi haklı yanı yok...

Benim anlatmak istemediğimi anlayamamışsın ama neyse...tekrarlamayayım..
Emin ol senden iyi ayırt ediyorum eş ve çocuk olayını..Allah sana da tattırsın "çocuk olayını" dilerim..iyi geceler.

Şimdi erkek anneleri hemen atağa geçti :))
İleride oğlunuz bir kadına aşık olacak ve siz 2.kadın olacaksınız. bunu unutmayın
hatta 3,4 5 de olabilir. bu sayı o erkeğin sahip olacağı kız evlat sayısı ile orantılı artar.
ders bitmiştir

Son düzenleme:
ben yaklaşık 5 yıllık evliyim ve evlenmeden önce 4 senelik bir ilişkimiz vardı eşimle. ben kayınvalidemi ilk gün nasıl gördümse hala da öyle yani sizin kv adayı gibi. X kimin aşkı diye sorardı bana sonra da "benim" diye cevap verirdi şapur şupur öperdi bebeğimler havada uçuşurdu başlarda çok sinir oluyordum hatta bir ara -2 yıllık evliykendi sanırım-eşime "annen seni böyle öptükçe benim gözümde senin karizmanı yerle bir ediyor" demiştim heralde zoruna gitti ki annesine yapma demeye başlamıştı. sonra aman dedim anne bu tabi öpecek güç gösterisiyse alsın onun olsun şimdi gülüp geçiyorum kimin aşkı X dediğinde senin anne senin diyorum. öpüp bana laf attığında " 11 ay benim zaten anne al doya doya öp" diyorum. sıkma kendini art niyet arama art niyet olsa da sen normal ol emin ol sana zararı dokunmaz ama gözüne battıkça hem sen rahatsız olursun hem de ilişkin etkilenir.

evet erkek annesi olarak üstüme alınıp cvp vermek istedim başkalarını da beklerim elbette ki Allah nasip ederse oğlumun büyümesini sevgiyi aşkı tatmasını evlenmesini çok isterim...neden 2. plana atılmışlık hissine kapılayım ki:)) elbette ki ailesiyle ilgilenecek geçim derdiyle uğraşacak kızı veya oğullarıyla ilgilenecek nasipse..bana saygısını sevgisini kaybetmemesi duasıyla mutlu olsun eşi ve çocuklarıyla beni de unutmasın isterim...kendince verdiğin derste sınavın sana ait

Son düzenleme:

yani ;bırakın öpen anne öpsün..size laf sokup durmadıktan sonra iftiraya yuva bozmaya yeltenmedikten sonra habire oğlunu size doldurmadıktan sonra..öpmüş bebeğim demiş nolacak ki,me ne zararı var..o kadın da sevgisini böyle ifade ediyor bebek severmiş gibi...takılmayın....ne rahatsızlık duyacaksınız size zarar vermiyorsa kv;keyfinize bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…