Begüm hanim bu kaynana degismez malesef. Siz o abartili davranışlar gosterdikce sakin sinirlenmeyin , gicik gicik gulun. Yaptığının komik oldugunu anlasin. Ki gercekten de komik. Yazdiklarinizi okudugum kadariyla akli basinda bir hanimsiniz. Bu kaynana malesef sizi tasiyamamis, hak edememis.
Hani diyorsunuz ya kendimi oksuz hissettim. Cok iyi anladim kalbinizin ne kadar kirildigini. Ben de anneyim, misafirim gelse onlarin cocuklarini severim , kendiminkini sevmeye utanirim. Onlarin cocuklarini overim ama bazi arkadaşlarım var ayyy kizima cok yakışıyor su renk vs diyen. Bana cok komik geliyor. Sizinki de o hesap. Onemsemeyin. Kendine guvenmeyen bir kadin demek ki
ay şaka gibi yaa
benim kv arada gel öpem oglum içimden geldi der sadece Allahım beterin beteri varmış
konu sahibi sana gelince baştan yüzgöz olmuş fazla yüz vermişsin
geri attıgını söylemişsin çokta iyi olmuş
kv sonuçta bide oglu askerde en tehlikeli cinslerden olmuşmümkün oldukça uzak dur
evleneceksen evini uzak hatta çok uzak tut
genelde,
evlenmeden önce : amann baş göz etsekte kurtulsak şu deli oğlandan belki durulur akıllanır..
evlendikten sonra : oğlum paşam anasının kuzusu. benim oğluma en güzeli layık gelinlerin...
not: herkesin evladı kıymetlidir. ama yağlama işi sadece makinecilerde olur...
öncelikle çok zarifsiniz teşekkür ederim ...ya çok takmıyorum ama kafama takılıyo yani doğal olarak ileriyi düşünüyorum...aslında özünde iyi biri ama oğlunu görünce değişiyio hele şimdi bide asker ya daha fazla düştü üstüne bende ortamda olunca her şeyi gördüm yani ben yokken nasıldır bilmiyorm ama erkek arkadşmda anlatır bazen sıkılıyorm habire öpüyo falan diye diyo ama işte ... ben kendi ailemde akrabalrmdada erkek çocuklar var böyle şeyler görmedm öperiz severiz de ama abartılı abartılı falan hiç görmedm etmedm bana garip geliyo ,, gene sevsin öpsünn ama ben gelin olcaksamda eğer hanii benide çocuğu yerine koyması lazım biraz oğlumun evi diyo mesela çocukların evi olunca dese daha hoş,,kızım gibi sevemem olmaz diyo içi dışı bir tamam sevemezsin ama bağrına basarsn ne biliyim ben böyle olgunluklar bekliyorm ya şimdi bizim aramzda söz nişan yok diye yapcanı yapıyo şimdiden tavrını belli ediyo ya düzelir ya da ne bilim daha beter olur aman olmasında tabi...
anlattığınız kaynana modeli biricik oğlunu yere göğe sığdıramayan sana vererek lütuf edecekmiş gibi davranan senin de bir ana kuzusu olduğunu kavrayamayan bencil bir varlık.. o yüzden en güzeli mesafe ve ağırlık.saygı tek taraflı değildir sende her zaman değerli ve saygıdeğer olduğunu unutma...Öncelikle herkese merhaba kızlar bu başlığı açmamdaki sebep acaba ben mi artniyetliyim...burdaki arkadaşlarım çok yardımcı oldular ama evli olupta bu tarz sorunları olan arkadaşlardan da yorum almak istiyorum...Hepinize de teşekkür ederim...
Uzun zamandır devam eden birlikteliğimiz var aile arasına söz nişan hiçbirşey yok.Şu an erkek arkadaşımda uzun dönem askerde...Ben ailesiyle bu 4 sene içinde bi kere tanışmaya gittim telefondada pek konuşmadım ama ne olduysa erkek arkadaşm askere giderken oldu...Bende alışveriş yaptım herşeyini aldım ettim son 1 haftası diye her gün bütün gün olmasada günde 2 saat falan onlarda geçti...Ailesi falan çok güleryüzlü,misafirperverler öyle yabancı bi evdesin gibi hissetirmiyolar ama nolursa olsun ben geriliyorum...O zamanda her şey güzeldi hiç bi kötü düşüncem yoktu...Erkek arkım askere gitti ben aradım annesini haftada bi kere nasılsınız diye onlar beni aradılar halimi hatrımı sormak için hep hoşuma gidiyodu bu şeyler...Yemin törenine gittim onun ailesi olmasına karşın yalnız anne oğluna çok aşırı düşkün orda da oğlumm oğlumm diye sarıla öpe durdu tabi ben kötüye çekmiyorum hasretlik var asker annesi daha farklı özler diye...Bu zaman içinde hep telefonlaştık çok sık olmasa ben aramasam da onlar aradılar nasılsın diye...Yalnız bu anne biz ilk ilişkiye başladığımzda da ben bişey yapiyim kıskanıyodu falan sonra beni tandıkça aştı bu durumu...Gel gelelim askerim dağıtıma geldi benide yemeğe çağrdılar gittim güzel bi gündü ben oğlunu annesinden kıskancak değilm zaten üstüne yanlarında geçip sevgilimle bile oturmam saygımdan ötürü...1 hafta boyunca beni hep çağrdılar gel burda oturalım gel kahvaltıya gel çaya ben de samimiyete inanarak gittim diceksiniz sözyok nişan yok niye gidiyosun işte asıl salaklığımda orda zaten...Kadın oğluna bir sarılıyo bir öpüyo böyle bişi olamaz evet öpcek evladı ama göze soka soka yanlış bence oğlmmm benmmm oğlumm bitanecik oğlmmm seni vermem etmem hep böyle...oğlunu görünce dünyası değişiyo bi günde gene oturuoduk mevzu oldu kimse kimseyi kendi annesi kendi çocuğu gibi sevemez dedi yüzüme çok bozuldum evet sevemez ama bunu açıkça söylemekte yanlış daha aramzda bi bağ yokken duvarı resmen ördü aramıza...bugüne kadar kızım dememiştir bana gelin adayı diye hitap etmştr zaten ...bunun yanında bi gün gene oturuyoruz kadın oğlumla-gelinime bi ev alalm ama bana yakın olsun gidip oğlumu göriyim dedi ben gene bozuldum çocuklarımızı görürüz demiyo oğlumu görürüm diyo hep bi şey var bana alttn alttan..en son günde gene sarılıyo oğlummm oğlummm herkes oturuodu böyle oğlumla kızım (kendi kızı için diyo) iyi olsun başka bişi istemem dedi ben orda kendimi öksüz yetim hissettim resmen bazen askerim anne ben içgüveysi gidicem diye güler ben oğlumuuu kimseye vermemm olmaz der hemen böyle sahiplenme falan,,kendiside bi evin oğluyla evlenmş ama empati kuramıyo oğlunun mutlu olmasını hangi anne istemz ki ? askerimde annesine normal derecede onun kadar düşkün değil o da bazen bu ilgiden sıkılıo ama annem yani napabilirm ki diyo,,ben olmasam başkasıyla evlncek bu çocuk evlendirmiceksen al da turşusunu kur...ben anlamıyorum bu işleri cidden de kafama çok takıyorm ilerde noluruz diye...
tamam beni sevme ama say ve oğlunu bu kadar sevdiğim her şeyine koşturdum için elimden her türlü iş geldiği için mutlu ol şimdiden kaynanalık derdi de ne oluyo anlamadm...Kendime kızıyorum tabi böyle gitmemeliydim kendi ailemide düşünseydm diye aramasaydm sık sık diye,,şimdilerde kendimi çektim aramıyorum pek bi daa izne gelse böyle asla gitmem zaten... ama şimdiden kadının bu tavırları beni yıpratıyo sizce şimdi ortda söz nişan yok diye mi böyle yapıyo ilerde düzelir mi ?
kusura bakma ama sana karşı bi kötü tavrı olmamış şuanda kadının ha kızım demeyişi benim de dikkatimi çekti ama seni devaMLI arayıp sormaları davet etmeleri güzel ...senin en büyük yanlışınsa;ayaklarına gitmn olmuş..bundan böyle sadece telefonla arada bir konuşursun o kadar.ama evine gitmeni tavsiye etmem..kendini naza çekmeyi bilmelisin..
ben de bir anneyim benim de Allah bağışlasın bir kızım ve bir oğlum var..inan anne olan bilir;nelerle büyüyorlar ne zorlukla..gecede 5-6 kez kalkıyorsun zombiye dönüşüyor resmen insan ayakta uyuyorsun..bir lokma yedi diye seviniyor ateşi düşssün diye sabahlıyorsun...bir anne deyişinde deli oluyorsun sarılsa bir adım atsa dünyayı kurtarmış gibi seviniyorsun....bütün dünyan karnında taşıyıp zorluklarla doğurup büyüttüğün yavruların oluyor ve birisi çıkıp ileride oğluna;kızına sarılıyor öpüyor diye söylensin ha! kusura bakmasın ama baştan savaş açılmış gibi hissederim..elbette ki o kadın oğluna sarılacak elbette ki öpecek..!ki bi de asker....kimbiir bidaha ne zaman görecek evladını..anlayamıyorum ben bazen ya...büyüdü diye annelikten mi feragat edeceğiz...elbette ki şakasına her anne yavrumu kimselere veremem der..ben şimdiden derim "anne sen beni iyi vermişsin vallahi ben nasıl vereyim " diye şakalaşırım o da seni vermesem bu minikler nerden olcaktı der..
ben ileride oğlum askerden gelse herkesin içinde sarılıp yanaklarından oğlum benim yavrum diye öpemeyecek miyim ?anlamış değilim..biraz empati lütfen?her gelin adayı aslında bir kaynanan adayıdır..ileride kendiniz de kaynana olacaksınız diye düşünüp vicdanlı hareket edin lütfen..Allah kimseyi el eteğe düşürmesin ne beni ne benim ve eşimin ana babasını ama ;yatağa düşecek olsa mazallah bakarım onlara..şöyle ileriyi düşünüyorum da çok zor durum ya hakikaten ne zorluklarla büyüt evladın seni istemesin....kızım 7 yaşında geçen sınıfına bıraktım 1. sınıf daha..öpüp çıkıcaktım öpme dedi geri çekildi naıl bozuldum anlatamam.."bebek "diye kızdırıyorlarmış da ondan öptürmemiş...kırıldığımı izah ettim şimdi bay bay yapıyor gülümsüyor ben giderken...
kusura bakma ama sana karşı bi kötü tavrı olmamış şuanda kadının ha kızım demeyişi benim de dikkatimi çekti ama seni devaMLI arayıp sormaları davet etmeleri güzel ...senin en büyük yanlışınsa;ayaklarına gitmn olmuş..bundan böyle sadece telefonla arada bir konuşursun o kadar.ama evine gitmeni tavsiye etmem..kendini naza çekmeyi bilmelisin..
ben de bir anneyim benim de Allah bağışlasın bir kızım ve bir oğlum var..inan anne olan bilir;nelerle büyüyorlar ne zorlukla..gecede 5-6 kez kalkıyorsun zombiye dönüşüyor resmen insan ayakta uyuyorsun..bir lokma yedi diye seviniyor ateşi düşssün diye sabahlıyorsun...bir anne deyişinde deli oluyorsun sarılsa bir adım atsa dünyayı kurtarmış gibi seviniyorsun....bütün dünyan karnında taşıyıp zorluklarla doğurup büyüttüğün yavruların oluyor ve birisi çıkıp ileride oğluna;kızına sarılıyor öpüyor diye söylensin ha! kusura bakmasın ama baştan savaş açılmış gibi hissederim..elbette ki o kadın oğluna sarılacak elbette ki öpecek..!ki bi de asker....kimbiir bidaha ne zaman görecek evladını..anlayamıyorum ben bazen ya...büyüdü diye annelikten mi feragat edeceğiz...elbette ki şakasına her anne yavrumu kimselere veremem der..ben şimdiden derim "anne sen beni iyi vermişsin vallahi ben nasıl vereyim " diye şakalaşırım o da seni vermesem bu minikler nerden olcaktı der..
ben ileride oğlum askerden gelse herkesin içinde sarılıp yanaklarından oğlum benim yavrum diye öpemeyecek miyim ?anlamış değilim..biraz empati lütfen?her gelin adayı aslında bir kaynanan adayıdır..ileride kendiniz de kaynana olacaksınız diye düşünüp vicdanlı hareket edin lütfen..Allah kimseyi el eteğe düşürmesin ne beni ne benim ve eşimin ana babasını ama ;yatağa düşecek olsa mazallah bakarım onlara..şöyle ileriyi düşünüyorum da çok zor durum ya hakikaten ne zorluklarla büyüt evladın seni istemesin....kızım 7 yaşında geçen sınıfına bıraktım 1. sınıf daha..öpüp çıkıcaktım öpme dedi geri çekildi naıl bozuldum anlatamam.."bebek "diye kızdırıyorlarmış da ondan öptürmemiş...kırıldığımı izah ettim şimdi bay bay yapıyor gülümsüyor ben giderken...
öpmek sorun değil ama bunu gösteriş gibi her defasında yapmak bana göre abartı ...neyse herkesin kendi fikri ...o zaman sizde ilerde evladınızı paylaşmıcaksınız birlikte oturursunuz...her defasında imalarla şeylerle el kızısın modunda...bende bi ananın evladıyım herkes çocuklarını zorluklarla yetiştiriyo ... sizde eş ve çocuk olayını ayırtedemiyosnuz demekki öpmek sorun değil oğlunun kız arkadaşını kabullenmemek sorun ayrıca laf sokmak daha şimdiden hiç bi haklı yanı yok...
Ne güzel anlatmışsın, ne tatlı bir annesin sen :) Sevgiler...
Şimdi erkek anneleri hemen atağa geçti :))
İleride oğlunuz bir kadına aşık olacak ve siz 2.kadın olacaksınız. bunu unutmayın
hatta 3,4 5 de olabilir. bu sayı o erkeğin sahip olacağı kız evlat sayısı ile orantılı artar.
ders bitmiştir
ben yaklaşık 5 yıllık evliyim ve evlenmeden önce 4 senelik bir ilişkimiz vardı eşimle. ben kayınvalidemi ilk gün nasıl gördümse hala da öyle yani sizin kv adayı gibi. X kimin aşkı diye sorardı bana sonra da "benim" diye cevap verirdi şapur şupur öperdi bebeğimler havada uçuşurdu başlarda çok sinir oluyordum hatta bir ara -2 yıllık evliykendi sanırım-eşime "annen seni böyle öptükçe benim gözümde senin karizmanı yerle bir ediyor" demiştim heralde zoruna gitti ki annesine yapma demeye başlamıştı. sonra aman dedim anne bu tabi öpecek güç gösterisiyse alsın onun olsun şimdi gülüp geçiyorum kimin aşkı X dediğinde senin anne senin diyorum. öpüp bana laf attığında " 11 ay benim zaten anne al doya doya öp" diyorum. sıkma kendini art niyet arama art niyet olsa da sen normal ol emin ol sana zararı dokunmaz ama gözüne battıkça hem sen rahatsız olursun hem de ilişkin etkilenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?