Evlenmeden önce eşimin ilişkisi bende takıntı oldu please yardım!

Merhaba :) şöyle hızlıca sizin ve diğer canım kadınların yorumlarını okudum. Bence siz kendinizi değersiz hissediyorsunuz bu ilişki de. Belki de sadece araba soda mevzusu değil, genel bi yalnızlık hissiniz var. Zaman zaman hepimizin yaladığı şeyler. Bazen içinden çıkılmaz olur be başkalarını suçlarız. Belki de gezdiği kadınlardan (ortak arkadaşımız dediğiniz için) hoşlanmıyorsunuz ve acısını ilişkinizden çıkarıyorsunuz. Belki de sevginiz bitti ve artık her şey batıyor ama nerede sonlandıracağınızı bulamıyorsunuz. Benim tavsiyem bi uzmandan yardım almanız ve biliyorum bu ekonomi de zor gibi oluyor. Umarım gönlünüz ferahlar. Ama kızların da dediği gibi bu kavgayı sürdürmek size hiç bir getiri sağlamayacak. Ve unutmayın başkalarıyla kendinizi kıyaslamanız sizi yorar, siz zaten biricik ve değerlisiniz. Eğer böyle hissetmiyorsanız kendinize başka hayat kurmayı düşleyin :)

Evet canım öyle olduğum için iş güç ev Araba sahibi oldum huyum bu ama bu konuda takıldığım şey arabanın yıpranması değil tabii ki başkalarına değer vermiş olması
sizin kafa yapınız çok değişikmiş

çok şükür evim arabam işim gücüm var, 35 olmadan hepsi olmuştu, aile desteğim vs de yok yani hepsini kendim yaptım (bekarım), ama böyle şeylerin hesabını yapmam.

gereksiz şeylere gereksiz paralar da harcamam, o konuda da titizimdir ama

tatile gitmişim arkdaşlarım da "zorla" salça olmamış dimi? birlikte gezmişiz, arabanın yıkamasını bölüşelim mi diycem? daha neler artık. ki, oturup yenilip içilen şeyi bile hesaplayıp bölmem ben hiç sevmem öyle şeyleri.

deseniz ki "eşim kız düşürcem diye masraf/zahmet çekmiş işte keyiflerine göre şoförlük yapmış, ezikçe bi iş yapmış", valla olayı böyle görseniz de buna takılsanız valla daha hak vercem...ama bu da değer vermek değil ki bu abazalık olur.

Düz soda değil de soda-tuz- limon birleşimi olan Churchill söylemiş olabilir misiniz ? Dümdüz soda örnek olarak 20 TL ise mesela, adı Churchill olunca fiyatı 2, 3 kat artış gösterebiliyor. Adam muhtemelen dümdüz soda içeceksek niye bara girdik diye sinirlenmiş.

Eşiniz sizin tavırlarınızı sineye çekip, bir de affet beni diyorsa; eşinizin de bazı sorunları var sanırım. Eve çivili yatakta alın bence, adamın çilesi tam olsun.

Sizle soda hesabı yapan adamla geçmiş hesabı yapmayın derim koyun kapıya geçmiş gitti artık benim eşim de benden önce hemşire sevgilisi (bütün sülale hastaneye gidince onla tanışmış işini görmüş) olmuş herkes eşim için çok seviyordu şöyleydi böyleydi diyordu ilk zamanlar ben de şaka yollu laf sokardım ama baktım adam bana aşık o şakaları da bıraktım,gereksiz.Sizin durum farklı sizinki kusura bakmayın size değer verse hesap kitap yapmaz sizle
Bizim eşimle hesap kitabımız olur ama büyük bi şey alınacaksa nasıl yapabilirizi konuşuyoruz,soda falan değil
Her ilişkinin dinamiği farklı tabii de sizinki saçmalıyormuş iyice..Haklısınız

Son düzenleme:
Hiç bi erkek bedava gezdirmez, illa bi kazancı vardır o işte, sen orasını irdele bence

Evet canım öyle olduğum için iş güç ev Araba sahibi oldum huyum bu ama bu konuda takıldığım şey arabanın yıpranması değil tabii ki başkalarına değer vermiş olması
Geçen burada benden önceki sevgililerinden zevk aldın mı diyen koca konusu vardı. Adama çok saydırdık, kadın versiyonunu da haklı görmeyeceğiz. İş güç ev araba sahibi olmuşsunuz ama zevkini çıkaramıyorsunuz. Afiyetle yiyemiyorsunuz çünkü küçük hesap insanısınız. Bunlar sizi mutlu etmiyor işte. O kadınlar yakıt ve kişisel harcamalarını ödemişler isteseler yıkılırlardı kocanızın üstüne. Biri araç sağlamış diğerleri de yol arkadaşlığı yapmışlar. Kadınlardan birine ilgi duymuş ama karşılık alamamış yani eşiniz de safın önde gideni değilmiş.

Bence siz ayrılın çünkü milyon yıl geçse bu konuyu tekrar tekrar açar kavga edersiniz. Kimseye hayatı zehir etmeye hakkınız yok. Sodanın lafını eden adamla da ömür geçmez bu arada.

10 günlük tatil Evet arabayı yıpratmış koltuklar sigara izmariti kapının biri bozulmuş Kabak Koyu ve bilmediğim bir sürü koylar Yolları bozuk olan koylara gitmişler
Olayi on gün önce olmuş gibi anlatıyorsunuz.

Bu iş için mi gitti bir getirisi mi vardı bilginiz dahilinde gidilmiş sanki.

sizinkide nasıl bir cimrilik seviyesi yahu.
araç yıpranma payı ne
benzin koymuşlar tatil paralarını vermişler dönüşte yıkama parası vermemişler bak sen çıkan olaylara.
Ve araç sıfır yeni almışlar bunlar yeni aracın başına gelmiş. Ben olayın yeni olduğunu hissediyorum. Konu sahibi cimri. Sanırım iş için kabul edilmiş kârlı çıkacağız denilmiş ama işte Çarşı pazara uymamış.

Konuyu en baştan sona okursanız olayın taze olduğunu görürsünüz. Arabanın içindeki izmariti dört yıl önce nereden gördünüz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…