- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben nişanlıyım . nişanlım yalnız yaşıyor... evi oturdugum eve yakın.. ama evdeki tüm eşyayı beraber aldık. yemek, düzen temizlik çamaşır herşey bana ait :) yaz sezonu dışında orada kalamıyorum. yazın kalıyorum annemler yazlıkta olduğundanev düzeni tamamen bana ait. bu arada ben 33 yaşındayım. belirteyim de
![]()
bi evin içinde birbirini tanımak çok ama çok iyi... benim nişanlım çok dağınık. bazen sinirleniyorum elbette ama en azından evlendiğimde bir surprizle karşılaşmıycam. aksine bende aşırı titiz ve kılım. o da buna alıştı![]()
flört dönemindeyken en bakımlı hallerimizle çıkarız birbirimizin karşısına.. herşey çok yapaydır aslında... evlendiğin zaman sabah uyandığında ya ağız kokusuna , şiş gözlerine tahammül edemezsen ... o yüzden birlikte bir evi paylaşmak evlilik öncesi iyi bir etüt diye düşünüyorum..
en azından "sen böyle değildin" diye başlayan cümleler olmayacak hayatımızda..
Peki aileler nasıl izin veriyor bu duruma? Yani aileniz hiç karşı çıkmadı mı:26:![]()
Canım ben zaten 20 gün 1 ay falan birlikte kaldım dediğim gibi..
Zaten düğüne 16 gün kala nikah oldu,toplamda 2 hafta falan beraber yaşadık,ama ben düğüne kadar olan kısmı beraber yaşamak sayıyorum..
Yani 1 ay..sonra düğün oldu..
Aileler uzakta olduğu için haberleri olmadı ama nikahtan sonra birşey diyemediler..
Düğünden önce mecburen aynı evdeydik,çok tehlikeli bir şehir burası ve en güvenli yer eşimin yanıydı..
Aynı evi paylaşmayan herkes yapay bir ilişki sonucu mu evleniyor.Sadece fiziksel yönleri mi önemli
yataktan kalktığı hali v.s.Pek ala aynı evin içindeyken de evlilik öncesi oynabilir daha toleranslı v.s.
Size katılmıyorum.Bu sadece yapılan şeye kılıf uydurmak olur.Haa evlilik öncesi beraber yaşamak
herkesin tercihi kesinlikle yargılamıyorum saygı duyarım.Ama benim düşünce tarzıma aldığım görgüye ters.
Helal haram dairesi diye birşey var.Helal dairesi çerçevesinde yapılan paylaşılan şeyler evlilikleri güçlendirir
birbirine bağlar ama haram dairesi içinde bunu yapıyorsanız ki evlenmeden önce sonuçta birbirinizin helali
değilsiniz,bu durumda tam tersi geçerli..