Evlenmeden önce mi daha mutluydunuz, yoksa evlendikten sonra mı daha mutlusunuz?

evlenmeden önce de çok mutluydum evlendim daha daha dahaaaaa da mutluyum. hele oğlumda gelsin ailemiz tamamlansın ozaman benden mutlusu olmayacak

Ya Nergis ben hiç forumlarda yazmam genelde okurum ama senin yazını görünce dayanamadım..4 aylık evliyim 2*5yıllık flörtün ardından ve sahiden başıma gelmeyen kalmadı bu dediklerini okuyunca ben mi yazdım acaba bunu dedim kendi kendime..Bilmiyorum hayat kimisine fazla adaletsiz...Umut ediyorum herşey eski haline bigün döner...

evlilik oncesi doenmde mutluydum,simdi cok daha mutluyum

Son düzenleme:
ilk olarak şunu söyleyeyimm kocamı çooookk sewiorumm onunda beni sewdiğine inanıyorum sevgi her şeye bedeldir bu yüzden mutluyuz.. ewlendikten önce mi mutluydunuz sonra mı sorusuna gelince ewlenmeden önce de mutluydum ewlendikten sonra da mutluyum.. ama şöyle bir şey war ki hayat güllük gülistanlık değil elbet iniş çıkışlar oluyo bu da ailenizi baya baya etkiliyo huzursuzluklar ortaya çıkıyor. huzursuzluklar kısıtlamalar beklentiler sonucu da ister istemez mutsuz oluyorsunuz. sanmıyorum ki kusursuz hiç mutsuzluğu tatmamış bi evlilik var olsun. elbet olmuştur küçük de olsa bir şeyler ama önemli olan bu küçük şeylere takılıp hayata küsmemek yapıcı olup yola devam etmektir. nasıl bekarlıktan zevk alabildiysek (bekarken de mutsuz olduğumuz zamanlar olmadı mı sanki?? oldu elbet) evlilikten de zevk almaya bakılmalı küçük bir kıvılcımın yangına dönüşmesine izin verilmemeli. bunlar benim şahsi görüşlerim dilerim kimse yaptığı evlilikten pişmanlık duymazz herkes mutlu mesut yaşar... doğru kişiyi bulmanız dileğiyle...

Ne sacma bir soru, su an mutsuz olsam esimden ayrilirdim.
Demekki her akilli, zeki ve egitimli bir kadin mutluluk varsa bir evliligi yürütür. Ama yinede cevapliyayim.
Ben ne olursa olsun bu dünyada mutlu olmayi bilenlerdenim, cünkü mutlulugum icin hep calisiyorum, mutlulugu var ediyorum.
Mutluluk kendiliginden gelen birsey degil, senin elinde.
Yani öncedende, sonradanda ve her zaman mutluyum...

Benim için hiç bir şey değişmedi, evlenmeden önce de çok mutlu, rahat bir hayatım vardı, evlendikten sonra da aynı şekilde devam etti.
Çünkü hiç bir zaman (evlenmeden önce de sonra da) kendimi ev işleri, çocuk bakımı gibi sevmediğim işlerden sorumlu tutmadım, evlenmeden önce de sonra da görüşmek istemediğim insanlarla muhattap olmadım, kocam şuna izin vermez buna izin vermez gibi bir modum olmadı, çünkü lise yıllarımdan beri yaptığım herhangi bir şey için ailem dahil herhangi birinden izin istemedim.
Çevremdeki bir çok kadının evliliklerinde şikayetçi oldukları konuları yaşamadım ben, arkadaşlarımdan dünyadan soyutlamadım kendimi, hala her yaz en az 1 hafta kız arkadaşlarımla tatil yaparım, haftada en az 1 akşam arkadaşlarımla dışarı çıkarım, dolayısıyla evlilik bekarlıkta sahip olduğum hiç bir şeyi kaybettirmedi bana, sadece artıları oldu...

iyi bir soru.. evlenmeden önce her seyi kisitliydi evde. evlendikten sonra istedigim alip istedigim yere gidebiliyorum. evlendikten sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…