Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki neden istemiyor? Annenizin sözlerini direkt kulak ardı etmeyin; altı dolu gerekçeleri varsaAnnem sürekli sıkıntı çıkarıyor. En baştan istemiyordu zaten ama kavgalar küslüklerle kabul etti. Evlenme teklifi aldığımı söyledikten sonra siz beni ezip geçiyorsunuz dedi. Yahu anne evlilik teklifi için izin mi alalım senden dedim ona da kızdı. Annemin bu tavırları yüzünden hasta oldum mideme vurdu. Beni üzüyorsun diyorum sen de beni diyor. Anne olarak ondan beklediğim olabilecek kötü şeyleri bana söylemesi sadece. Seçim benim
Annem sürekli sıkıntı çıkarıyor. En baştan istemiyordu zaten ama kavgalar küslüklerle kabul etti. Evlenme teklifi aldığımı söyledikten sonra siz beni ezip geçiyorsunuz dedi. Yahu anne evlilik teklifi için izin mi alalım senden dedim ona da kızdı. Annemin bu tavırları yüzünden hasta oldum mideme vurdu. Beni üzüyorsun diyorum sen de beni diyor. Anne olarak ondan beklediğim olabilecek kötü şeyleri bana söylemesi sadece. Seçim benim
Mesleği sebebiyle. Kendisi asker.Peki neden istemiyor? Annenizin sözlerini direkt kulak ardı etmeyin; altı dolu gerekçeleri varsa
Kaderdaşız yani :)şu konuyu bi yakınım okusa ben açtım sanır haaa :)
Sırf asker diye istemiyorsa, boşverin.Mesleği sebebiyle. Kendisi asker.
Ben şimdiden böyle olacağını düşünüyorum zaten. İçinin ısındığını, çok aklı başında olduğunu ve yakıştığımızı söyledi. Ama sürekli sıkıntı çıkarıyor. Onu ezdiğimizi düşünüyor. Biz evlilik kararı alıp ailelerimize söyleyerek bunu yapmadık bence. Tam tersine onun rızası ve gönlü için bu çabalarımız.Benim annem de çok gönülsüzdü. Eşimin ailesi hiçbir şeye karışmadığı için annem de yokuşa sürmek istedi. Ama arada yıpranan eşim ve ben olduk. Çok şükür ki hepsi geride kaldı. Şimdi eşimle mutluyuz. Eşim aynı zamanda annemin kıymetli oğlu oldu.. Zaman ve karşılıklı iyi niyetle çözülüyor Allahın izniyle.
Evet sırf bu yüzden. Bazen korku geliyor içime bu kadın bu kadar karşı geliyor acaba içine bi şey mi doğuyor diye. Ama sevgim, aşkım o kadar ağır basıyor kiSırf asker diye istemiyorsa, boşverin.
Başka hiçbir sebep yoksa zamanla alışacaktır.
aynen. kaç yaşındasın, çalışıyor musun?Kaderdaşız yani :)
Mezun oldum ama ülkenin durumu yüzünden işimi yapamıyorum. Öğretmenim aslında :)aynen. kaç yaşındasın, çalışıyor musun?
Mezun oldum ama ülkenin durumu yüzünden işimi yapamıyorum. Öğretmenim aslında :)
Şu an tek derdim o zaten. Ama bizim atama işleri çok sıkıntıda. Kolejlere falan başvurdum. Olmadı ücretli yapıcamşimdi öncelik iş olmalı bence. çalış didin ne yap et bi iş bul. kendine güvenin gelsin. elin para görsün, bi birikim yap. sonra ailene rest çekersin.
Şu an tek derdim o zaten. Ama bizim atama işleri çok sıkıntıda. Kolejlere falan başvurdum. Olmadı ücretli yapıcam