eşiniz evlenmeden önce hangi sözleri verdi?Benim eşim maçla arası olmadığını,sadece özel günlerde içtiğini falan söyledi.ama evlenince bunu yavaş yavaş ortaya çıkardı.herzaman içmese de arkadaşları çağırdığında içmeye gidiyor.Geç dönüor eve
.ben de kızıyorum.neden konuştuğu gibi değil diye.Neden evlenince böyle oluyorlar?:tomato:
valla kesinlikle deişiorlr ben telde konuşurken evlenmedn önce sırtım çok kaşınıo derdim oda bana ben evlennce sabah kadar kaşırım derdi ama evlendik şimdi sırtım kaşınıo dedimmi hemen o bölgeden uzaklaşıoo hain adam :)
ben 6 aylık evliyim. malatyadan istanbula geldim onun için. öğretmenim. istanbul uzak ben ailemi görmek istediğimde göremem dediğim zaman uçakla 1 buçuk saat değil mi hem senin tatillerin çok haftasonu bile gider gelirsin diyip beni kandırdı. şimdi tatildeyim gitmemi istemiyor. ayrıca benim burda akrabam arkadaşım yok. ben seni yalnız bırakmayacağım hiç, fazlasıyla ilgi göstercem demişti. yok ,oturup akşama kadar eve gelmesini bekliyorum. akşam geldğinde yalnızım sıkıldım dediğimde bana çıkışıyor utanmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?