- 17 Şubat 2015
- 8.743
- 23.970
- 548
- Konu Sahibi papatyamgm1
-
Savaşma seviş diyorum aa, kimse kimseyi dövmesin hele şu saatte yani. Hadi herkes sevişmeye, naş naşErken sevişenler geç ya da hiç sevişmeyenleri döver bence, meydanı kimseye bırakmıyorlar.
Sevişemiyoz adam yok ahshdhSavaşma seviş diyorum aa, kimse kimseyi dövmesin hele şu saatte yani. Hadi herkes sevişmeye, naş naş
büyük bir problem bu hdhdhsjsjSevişemiyoz adam yok ahshdh
büyük bir problem bu hdhdhsjsj
olan da 24 saat sevişmiyor canım, düzenli ilişki öyle bir şey değiladam olsa gecenin bu saatinde forumda ne işim olur
24 saat sevismeyen de kendine erkegim demesin ahshdholan da 24 saat sevişmiyor canım, düzenli ilişki öyle bir şey değil
At desin24 saat sevismeyen de kendine erkegim demesin ahshdh
Ahhhh nerdeee?24 saat sevismeyen de kendine erkegim demesin ahshdh
Eski konunuza baktımda sürtünmüşsünüzMesela neler yaptın anlatsana biraz
ya ahahahahahahaEski konunuza baktımda sürtünmüşsünüzbende bişey sandım
Şu sürtünmeyi cok merak ediyorum ya. Gec mi kaldım acaba?Eski konunuza baktımda sürtünmüşsünüzbende bişey sandım
Pişman olmayın sonra sürtündüm diyeŞu sürtünmeyi cok merak ediyorum ya. Gec mi kaldım acaba?
Pisman olacagim en son sey surtunmek olurdu ahshhdPişman olmayın sonra sürtündüm diye
+ Beni de ekle listeye lütfenBenimde aklım hep yapamadıklarımda. Liste oluşturuyorum. Boşayınca yapıcam.
Bacımmm neden kaçırmış olasın yapın bir fantazi gitsin azgın bakire role playPisman olacagim en son sey surtunmek olurdu ahshhd
Ben hic surtunmedim hatta saka bir yana bu kadar "yaygin" bir uygulama oldugunu bu foruma girince gormustum.
Su an tek pişmanlığım bunu deneyimlememek olurdu ama bu yaştan sonra adama "sevisemeyiz cnm sadece surtun" desem akil sagligimdan şüphe eder. Kacirdik treni, bir dahaki hayatimda artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?