tamam yaparımüzülme üzülme
falcıyı bırak hocalara git sen kısmetin acılsın
ay beni vurdu güya bu sözleriyle zavallı .ha dur şunuda söylyim
seni gözardı etmiştim
başka bir konuda yazdıklarınada denk gelmiştim bugun cıktım karşımada gözardını kaldırdım
görmücem yazdıgını
ben bebeği kendim için doğurdum adam eve baglansın dıye dogursaydım adamla yollardım bebeyı
ya da falcıya yollardım :)
öperim senı kısmetsızlıgınden
A anitaaa
Ben falcı kısmını bilmiyorum o durum da kendisini bağlar ama gördüğüm şeylerde sessiz kalamamçek bırak ya ciddiye bile almıyorum
ben istersem 3 kocayıda bulurum cillop gibi
ama bu basıt kadın gıbı falcı falcı kapı asındırmam
napcan kısmet bu işler
kimisinin nasibinde 1 erkekle gecırmek var ömrü kimisinin benim gibi 2 erkekle şans yani napcak kıskancak tabi
yok oyle dememıstı dedıkı sen saf bırı degılsın o bebegı bunca seye ragmen yapmanda bır cıkar olmalı demıstı bende yazdım paramı ? degıl cocukta bende ne yanı ureyemıyecegımden korkmusum herhalde bılmıyorum. yazdıgında degıl bana dırek yalan soyluyorsun demıstıBen falcı kısmını bilmiyorum o durum da kendisini bağlar ama gördüğüm şeylerde sessiz kalamam
İnsanlar neler neler yaşamış ta güçlü kalmışken
Hadi canım hadi niye tüp bebek yaptın da kocan senle değil de nasıl başkasıyla yaptı o işi de sen niye ikinciyle evlendin de demek çok çirkin geldi bana
İsterse bana da versin veriştirsin umrumda değil
canım sen onuda bulamıyorsun napcaksın ben buluyorum gene ıyı fenaay beni vurdu güya bu sözleriyle zavallı .
iyi sen koca bulmuşsun bir enayi yakalamışsın aman tut kaçırma
smile'lar cuk diye oturmuşBunun ayarlariyla oynamislar o zamanya bunlar zaten kopruyu gecene kadar guzelim,bu erkeklerin o kadar cok cesiti varki,insani dengesiz yapiyolar evlillik oncesi evlilik sonrasi
hehe bulamıyorum sen mutlu ol boşvercanım sen onuda bulamıyorsun napcaksın ben buluyorum gene ıyı fena
sende bulursan dugunune cagır benı
Erkek milleti boyle yapar insani istesmile'lar cuk diye oturmuş
teşekkür ederim canımBoşver canim yaa o adamin eline dusmemissin eğer onun peşine dolanirsan adam hala bana Asik deyip hava atar umursama sen önündeki güzel hayata bak
sımdı sorun yok ya merak etme bakıre degılım artıkhehe bulamıyorum sen mutlu ol boşver
send ebulduğunla şey yapamıyorsun zaten neyleyeyim öyle kocayı
ay canım burda iş yerinde sana çok güldük yasımdı sorun yok ya merak etme bakıre degılım artık
Can can sevgicanay canım burda iş yerinde sana çok güldük ya
valla tarihe geçtin
iyi aferin bakire değilmiş artık süpersin
vay 46 yasındakı amcalardanmı hoslanıyormusCan can sevgican
Sen kalça dolgunlaştırma işini ne yaptın
Ha birde senden 19 yaş büyük olan ama sevdiğin adam vardı
Onlara ne oldu ki
Başkasına güleceğine dön kendine bak, inan sen daha komiksin
Siz gerçekten kötü bir kadınsınız.tamam yaparım
tüp bebek yapan bakire kadın olarak aklımda kaldın arkadaşlarıma bile anlattım tarihte bir ilksin boşver beni sen kendi hayatına bak .
gülerim çünkü komikCan can sevgican
Sen kalça dolgunlaştırma işini ne yaptın
Ha birde senden 19 yaş büyük olan ama sevdiğin adam vardı
Onlara ne oldu ki
Başkasına güleceğine dön kendine bak, inan sen daha komiksin
sağol teşşekür ederim . sen otur seni istemeye gelirler birazdanSiz gerçekten kötü bir kadınsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?