Evlenmek için evlenen erkek nasıl erkektir ?

ha dur şunuda söylyim
seni gözardı etmiştim
başka bir konuda yazdıklarınada denk gelmiştim bugun cıktın karşımada gözardını kaldırdım
görmücem yazdıgını
ben bebeği kendim için doğurdum adam eve baglansın dıye dogursaydım adamla yollardım bebeyı
ya da falcıya yollardım :)
öperim senı kısmetsızlıgınden

A anitaaa

ay beni vurdu güya bu sözleriyle zavallı .
iyi sen koca bulmuşsun bir enayi yakalamışsın aman tut kaçırma
hayatın ibret verici bir öykü ama demek ki hak etmişsin diyorum birşeyde demiyoruma rtık sana . ben seni gözardı bile etmiyorum çünkü umrumda değilsin zaten
zavallı takmış bana ya ay bu kadar üzüleceğini bilseydim iki üç tüp bebek yap derdim ya

Ben falcı kısmını bilmiyorum o durum da kendisini bağlar ama gördüğüm şeylerde sessiz kalamam
İnsanlar neler neler yaşamış ta güçlü kalmışken
Hadi canım hadi niye tüp bebek yaptın da kocan senle değil de nasıl başkasıyla yaptı o işi de sen niye ikinciyle evlendin de demek çok çirkin geldi bana
İsterse bana da versin veriştirsin umrumda değil

yok oyle dememıstı dedıkı sen saf bırı degılsın o bebegı bunca seye ragmen yapmanda bır cıkar olmalı demıstı bende yazdım paramı ? degıl cocukta bende ne yanı ureyemıyecegımden korkmusum herhalde bılmıyorum. yazdıgında degıl bana dırek yalan soyluyorsun demıstı
halbukı yazdıklarımda eksık var fazla yoktu

canım sen onuda bulamıyorsun napcaksın ben buluyorum gene ıyı fena
sende bulursan dugunune cagır benı
hehe bulamıyorum sen mutlu ol boşver
send ebulduğunla şey yapamıyorsun zaten neyleyeyim öyle kocayı

Evlenmek için evlenen seviyorMUŞ gibi yapıp sizi de inandıran erkek türü bu kadar şok olmayın bunlardan çok var.

bu arada ben tükiyede derken her erkekten bahsetmedim . böyle kıs istemeye giden tiplerden bahsettim .

ay canım burda iş yerinde sana çok güldük ya
valla tarihe geçtin
iyi aferin bakire değilmiş artık süpersin
Can can sevgican
Sen kalça dolgunlaştırma işini ne yaptın
Ha birde senden 19 yaş büyük olan ama sevdiğin adam vardı
Onlara ne oldu ki

Başkasına güleceğine dön kendine bak, inan sen daha komiksin

Can can sevgican
Onlara ne oldu ki

vay 46 yasındakı amcalardanmı hoslanıyormus
ayyy kepazelıge bak 46 yasındakı adamı bıle kandıramamıs oooohoo bu ne becerıksızlık ya

buarada sevgıcan kardesım her bı haltı arkadaslarıma anlattım dıye anlatıyorsun ama ınan sende senın arkadaslarında hııııc umurumda degıl be

kalçaya gelınce ne eksiğin oldugunuda anladım sımdı

Can can sevgican
Onlara ne oldu ki

gülerim çünkü komik
bakireydim ama tüp bebek yaptırdım
merak ediyorsan kendi yaşıtımda birini buldum
kalçamda süper
ben gülmemiştim ama gülünecek birşeymiş hayatı bunu anladım . ben sadece anlattıklarının kopuk olduğunu mantık hatası olduğunu söyledim . söylemediği şeyler var dedim . bir konuya inanıp inanmamak beni bağlar kimseyi bağlamaz .
kime ne ki ya bu kadına inanmıyorum bu kadar basit . anlattığı herşey saçma . bana göre böyle . sen inanabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…