Adetim değildir ama beni çok tahrik ediyovay 46 yasındakı amcalardanmı hoslanıyormus
ayyy kepazelıge bak 46 yasındakı adamı bıle kandıramamıs oooohoo bu ne becerıksızlık ya
buarada sevgıcan kardesım her bı haltı arkadaslarıma anlattım dıye anlatıyorsun ama ınan sende senın arkadaslarında hııııc umurumda degıl be
kalçaya gelınce ne eksiğin oldugunuda anladım sımdı
valla bende kalçada var ama en önemlisi beyin var akıl var küültür var .vay 46 yasındakı amcalardanmı hoslanıyormus
ayyy kepazelıge bak 46 yasındakı adamı bıle kandıramamıs oooohoo bu ne becerıksızlık ya
buarada sevgıcan kardesım her bı haltı arkadaslarıma anlattım dıye anlatıyorsun ama ınan sende senın arkadaslarında hııııc umurumda degıl be
kalçaya gelınce ne eksiğin oldugunuda anladım sımdı
Layığını bulacağına eminim sonuçta herkes kalbi kadar.sağol teşşekür ederim . sen otur seni istemeye gelirler birazdan
kafan kaldırmıyor tabiki artık yıpranmışsındır oldukcavalla bende kalçada var ama en önemlisi beyin var akıl var küültür var .
zaten şuraya yazmıcam diyorum yine yazıyorum . bütün mahalle kadınları burda stres atıyor .yahu diyorum herkesin eline şu interneti vermeyin diye .
Bana göre herkesin yaşantısı kendisini bağlargülerim çünkü komik
bakireydim ama tüp bebek yaptırdım
merak ediyorsan kendi yaşıtımda birini buldum
kalçamda süper
ben gülmemiştim ama gülünecek birşeymiş hayatı bunu anladım . ben sadece anlattıklarının kopuk olduğunu mantık hatası olduğunu söyledim . söylemediği şeyler var dedim . bir konuya inanıp inanmamak beni bağlar kimseyi bağlamaz .
kime ne ki ya bu kadına inanmıyorum bu kadar basit . anlattığı herşey saçma . bana göre böyle . sen inanabilirsin .
evet konularım gayet gerçek .Adetim değildir ama beni çok tahrik ediyo
Madem milletin konularıyla vurmaya çalışıyo önce kendine baksın
Sütyen ölçümü bilmiyorum, kalçamı dolgunlaştıracam, solaryum hakkında bilgi, 19 yaş benden büyük seviyorum ama söylesem ne olur bunlar aklıma gelen sadece bir kaç konusu hani
Millet bari amcası yaşındakilerle değil
Yaşıtlarıyla gayet hukuki yollarla evlenmiş, olmayınca da aynı yollarla boşanmış nesi komik
sanada yazdım oradan bakınca tuhaf gozukuyor ama ben bunları yasadım dedımevet konularım gayet gerçek .
solaryum bilgisi almak suç mu oldu ?
sanane ya sen en karışıyorsun bu akıllının arkadaşımısın
ben onu konularından vurmadım dedikleri mantık dışı dedim inanmadım inanmak zorunda değilim . çünkü anlattığı deli saçması birşey . gerçekte olabilir ama saçma .
o kim ki sevgilimi diline doluyor . o başlattı . görmüyor musun pes bu kadar taraflı olmayınSevgi Hanım biliyor musunuz ben hayatta en çok sizin gibi insanlardan korkarım. Dürüstçe, açık açık öfkesini sergileyenlerden değil sizin gibilerden korkarım. Yılan der çoğu kişi, ancak yılanı tedirgin etmezsen, yaşam sahasına girmezsen, tehdit oluşturmazsan sana zarar vermez. Ancak şimdi bu kızlar sana ne etti de böyle sağdan soldan geçiriyorsun? El alemin konusunda neden gövde gösterisi yapıyorsun? Neyin tatmini bu da başkasının başlığı altında başka bir hanımın geçmişini çamaşır sepeti gibi ortaya deviriyorsun? Cute samimi olup içini dökmüş bu siteye, hayatından kesitleri paylaşmış sen de bunu şimdi koz olarak kullanıyorsun. Cidden yakışıyor mu bu? Sence etik mi bu? Hem de öyle berbat bir üslupla yaklaşmışsın ki, bakireydi bilmem neydi diyerek inan senin yerine ben utandım. Ayıp çok ayıp, esefle kınıyorum.
evde kaldım sanane . sana mı dert ayol ben bu kadar dert etmedimsanada yazdım oradan bakınca tuhaf gozukuyor ama ben bunları yasadım dedım
ama benı kızdıran bu degıl
cocugu yapmamdakı bılmedıgım ama ıdda ettıgın bır cıkarın olmalı yoksa sen saf bır kadın degılsın demen
kusura bakma ben senın gıbı ucuz basıt bırı degılım 9 senedır bır cocuk var benım hayatımda kendısı fıılen 5.5 yasında
bak bakalım yazdıgım hangı konudan ondan 1 kere olsun bahsetmemısım
benım zoruma gıden bu
o cocuk benım yol arkadasım hayat arkadasım ben hayatımı erkek uzerıne kurmadım senın gıbı
bır dahada ne olursa olsun benım yorumlarımı alıntılayıp yazma
ben yalan soyledıgını dusundugum bırılerıne yazmam sen neden yazıyorsun bırak kendı hayatına bak 50 yasında baban yasındakı adamlardan neden hoslanıyorsun bunları arastır.
kuyruk acın varmıs evde kalmıssın oyle ıste
o kim ki sevgilimi diline doluyor . o başlattı . görmüyor musun pes bu kadar taraflı olmayın
bu kadın kim ki benim özelimi döktü elalemin konusuna bir yorum yaptım diye
bende sizin gibilerden korkarım size yazmıcam herşey ortada
ne kısmetsizliğim kaldı ne başka birşey
gerçi gülüp geçtim çünküü kendisini takmıyroum bile zavallı işte konuşuyor .
Suç demedimevet konularım gayet gerçek .
solaryum bilgisi almak suç mu oldu ?
sanane ya sen en karışıyorsun bu akıllının arkadaşımısın
ben onu konularından vurmadım dedikleri mantık dışı dedim inanmadım inanmak zorunda değilim . çünkü anlattığı deli saçması birşey . gerçekte olabilir ama saçma .
ben 50 yasındakı adamı 3 gunde sepetlerımevde kaldım sanane . sana mı dert ayol ben bu kadar dert etmedim
senin gibi saçma sapan tiple evlenip çocuk yapmak için didinmedim en azından .
sen ucuz bir kadınsın ki bunları yaşamışsın hak ettiğini bulmuşsun . adam haklıymış demek ki senin için üzüldüm bide . o çeneni tut bu adamda senden ve alelamin çocuğundan sıkılıp kapıya koymasın seni . malum yani kendi çocuğu bile değil . o zaman neyle övünücen bakalım zavallı örümcek beyinli
Bak sana yapılınca nasıl zoruna gidiyor değil mio kim ki sevgilimi diline doluyor
bu kadın kim ki benim özelimi döktü elalemin konusuna bir yorum yaptım diye
ne kısmetsizliğim kaldı ne başka birşey.
ay valla sen tuhafsın yanisız benım senelerdır o yavrumu o adam arayacak dıye ne kadar korktugumu hıc okudunuzmu forumda?
o yavruma bısey alamadıgım zamanları genede o adamdan 1 lıra almadıgım zamanları okudunuzmuda benım cocuk yapma sebebımı kesınlıkle bır konuya baglamıstınız? he
hayır dımı
benım ne cıkarım olabılır ben soyluyorum o cocugu kendım ıcın yaptım ve ben bakıyorum kımseylede paylasmaya nıyetım yok net.
sende benım canımı boyle yakmıştın
sımdıde senın yansın
umurumda mı ? değil
valla hiç umrumda değil dediklerinizBak sana yapılınca nasıl zoruna gidiyor değil mi
Sen ona defalarca yaptın, ben görmüştüm ...
Sen sen ol bi daha bu kıza sarma
Bak yeterince tepki aldın
Daha fazla kötülük saçma
Belli oluyovalla hiç umrumda değil dedikleriniz
ben size güler geçerim sanal tiplersiniz . hiç gücüme gitmedi
ay valla sen tuhafsın yani
ne için canım yanıcak tövbe yararbim ya
işlerime yetişemiyorum buraya yazmaktan
sen laf dedin diye mi benim canım yanıcak
yahu banane ne amaçla yaptıysan yaptın çocuğu . bana öyle geldi dedim eleştiriyi kaldıramayacaksan buraya yazmıcaksın konu . herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil ki
ayy bide canımı yaktın seninkide yansın diyor
sanki ben bıraktım seni ortada çocukla saçmalıyorsun piskolojin bozuk .gerçekten dediklerine hiç alınmadım çünkü komiksin yani . ben evde kalmayı kafama takan biri olsam 5 dakikada koca bulurdum canım . ben aşk kadınıyım sen anlamazsın bunlardan sevdiğim erkeği beni ailemi diline dolama artık yeter .
umrumda bile değilsin inan bana .
valla hiç umrumda değil dedikleriniz
ben size güler geçerim sanal tiplersiniz . hiç gücüme gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?