- 31 Ekim 2022
- 92
- 41
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sabriye36789
-
Ritüel derken kurbağa bacağı falan mı? Gözünüzü seveyim sene 2022 ya.Çirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?
2022'ye Esra Ezmeci gibi bir şahıs fırlatıldı malum cadılar devrinden.Ritüel derken kurbağa bacağı falan mı? Gözünüzü seveyim sene 2022 ya.
Youtuba da ruh eşini kendini çek diye meditasyonlarRitüel derken kurbağa bacağı falan mı? Gözünüzü seveyim sene 2022 ya.
Bu manifest falan, 77 bişeyler duyuyorum habire, bu bahsettiğiniz kadının eseri mi?2022'ye Esra Ezmeci gibi bir şahıs fırlatıldı malum cadılar devrinden.
1995liyim haklısınız da işteYaş kaç ? Bekarlık sultanlıktır geri dönüşü yokne kadar çok zaman geçirirsen o kadar iyi
Haklısınız yeni üye oldum sayılırBu konu bana kk müdavimleri üyeleri hatırlattı
Yeni biri daha mi acaba der yorumumu yaparım
Nasibinde varsa gelir hintten yemenden
Nasip değilse ne gelir elden
Hayırlısı
Ben de kendisiyle duydum, onun eseri mi bilmem ama değilse de o hortlattı. Müge Anlı'ya çıkmıştı bi kız, bilmem kaç kere X benimle evlenecek X bana aşık yazmış ailesi büyü sanmışBu manifest falan, 77 bişeyler duyuyorum habire, bu bahsettiğiniz kadının eseri mi?
Bu işlere bu kadar kafa yorarsanız olmaz. Sosyalleşin biraz. Hobiler edinin, yeni çevrelere girin. Kendiliğinden olur. Bu ritüel saçmalıklarına da inanmayın.Youtuba da ruh eşini kendini çek diye meditasyonlar
Çok saçma bunlarYoutuba da ruh eşini kendini çek diye meditasyonlar
Kendim istiyorum bi düzenim olsun beraber yol çizelim karar alalımRitüel derken? Neler yapiyorsun yaş da 27 yaziyor neden bukadar kafaya taktin evlenmeyi. Cevre baskisimi?? Cinsel arzularmi??? Nedir sebebi
Çok da popüler konular bu ara. Sık sık duyuyorum iptal miptal saçma sapan bişeyler. Her devrin bir batılı bir saçmalığı oluyor. Bu devrinki de bunlar herhalde.Ben de kendisiyle duydum, onun eseri mi bilmem ama değilse de o hortlattı. Müge Anlı'ya çıkmıştı bi kız, bilmem kaç kere X benimle evlenecek X bana aşık yazmış ailesi büyü sanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?