Evlenmek için ne yapabilirim?

Sabriye36789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
92
41
3
30
Çirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?

Ritüel derken kurbağa bacağı falan mı? Gözünüzü seveyim sene 2022 ya.

Bu manifest falan, 77 bişeyler duyuyorum habire, bu bahsettiğiniz kadının eseri mi?
Ben de kendisiyle duydum, onun eseri mi bilmem ama değilse de o hortlattı. Müge Anlı'ya çıkmıştı bi kız, bilmem kaç kere X benimle evlenecek X bana aşık yazmış ailesi büyü sanmış

Youtuba da ruh eşini kendini çek diye meditasyonlar
Çok saçma bunlar
Öyle bir şey olsa herkes eşinin dizinin dibindeydi

Ayrıca herkes evlenecek diyede bir şey yok
O es adayı doğru biri değilse hayatınız zindana döner
Bırakın beklemeyin
Belki o isteği salınca ipleri bırakınca size gelicek
Bu evlilik telaşı neden yani

27 yasinda olsam bunlari dert etmezdim bak cidden genceciksin citirsin ohh keyfine bak ya rituelle filan bozma kafayi.. gelecegi zaman gelir zaten

Ben de kendisiyle duydum, onun eseri mi bilmem ama değilse de o hortlattı. Müge Anlı'ya çıkmıştı bi kız, bilmem kaç kere X benimle evlenecek X bana aşık yazmış ailesi büyü sanmış
Çok da popüler konular bu ara. Sık sık duyuyorum iptal miptal saçma sapan bişeyler. Her devrin bir batılı bir saçmalığı oluyor. Bu devrinki de bunlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…