Evlenmek için ne yapabilirim?

ritüel nedir ya, büyünün pembe tozlu olanı, nasibinizi kapatıyorsunuz benden söylemesi acil böyle şeyleri bırakın, dini boyutunu hiç söylemiyorum . Bırakın nasip ne zamansa o zaman olur istediğinizi yapın vakti gelmedikçe olmazzz

Sosyal misiniz? Cevreniz var mi? Yoksa evde rituel mi yapiyorsunuz?
Bence en makul yorum bu. Yaşınız itibarı ile evlenmek istemenizi anlıyorum. Beklemek ve ritüeller yerine size önerilerim; bakımlı olun, makyajınıza, temizliğinize, kıyafetlerinize dikkat edin, özenli olun. Konuşma ve davranışlarınızda biraz daha girişken ve muhabbet sever olun. Mutlaka erkeklerin de olduğu sosyal ortamlara girin; kafe, akşam yemeği, konser, konferans, piknik, düğünler, nişanlar gibi. Hafta sonu ve akşam kurslarına katılın; müzik aleti kursları, yabancı dil kursları, tezhip, ebru... kursları gibi. Sosyal çevreniz geliştikçe tanınırsınız, tanışırsınız, tavsiye edilirsiniz. Duayı tabii ki ihmal etmeyin, hayırlı kısmet isteyin. Ritüel dediklerizden de uzak durun.

Evlenmekten vazgeç o defteri kapat çok kalmaz evlenirsin kovaladığın iş senden kaçar zaten karşıya da kötü enerji verirsin

Çalıştığım kurumda yaşılarım evli nişanlı herkes soruyor onlar sormasa da ben uyumlu olduğum biri istiyorum hayatımda ama yok
Ay sorsunlar kime ne? Hayatta başkasının ağzına bakıp iş yapmam. Önemli olan gerçekten severek evlenmek. E o kişi karşına çıktığında ya çoktaaaan evlenmiş olursan?

Amaç evlenmekse görücü usulü deneyin bir süre de madem. Giyinip süslenip günlere, düğünlere, bayramlara gidin. Belki bir ana sizi beğenir de oğluna ister?
Düğünlere gitmeyi sevmiyorum çok çevrem de yok za
Çalışıyorum kurs imkanı pek yok burda düğün sevmiyorum pek çevrem de yok ama yazdıklarınız çok mantıklı teşekkür ederim

Düğünlere gitmeyi sevmiyorum çok çevrem de yok zaten
O zaman evde bekleyin birinin içine doğar belki bir gece ansızın beyaz atına atlar gelir bulur sizi.
Birileriyle tanışmak istiyorsanız sosyalleseceksiniz. Düğün olması şart değil. Tanıştığınız her erkeğe yarın evleneceğiz gözüyle bakmayacaksınız.

Haklısınız işte dışarı da çıkıyorum bilmiyorum teşekkür ederim

Ay güldüm siz de gülün inşallah teşekkürler

Düğünlere gitmeyi sevmiyorum çok çevrem de yok za

Çalışıyorum kurs imkanı pek yok burda düğün sevmiyorum pek çevrem de yok ama yazdıklarınız çok mantıklı teşekkür ederim

Çevrenizi geliştirmezseniz beklersiniz. Kısmetinizi biraz da kendiniz arayın. Kırın kabuğunuzu. Niye siz aktif olmayasınız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…