- Konu Sahibi Sabriye36789
-
İşte uyumlu kişi yok ya da ben uymuyorun bilmiyorum
Çalıştığım kurumda yaşılarım evli nişanlı herkes soruyor onlar sormasa da ben uyumlu olduğum biri istiyorum hayatımda ama yokEvlenmek için evlenilmez. Elbet size uygun biriyle karşılaşacaksınız ne bu acele?
Nerden mezun ki?Beni üzen şey bu kadının psikolog olması. Evrene gönderilen enerjilere inanırım o ayrı konu ama bilim insanı kimliği ile tuzlu suyla yıkanın sirkeli suyla çitilenin 19 kere boş ol boş ol boş ol deyin demesi çok itiyor beni
Çok çevrem yok pek ritüel yazdığım meditasyonduSosyal misiniz? Cevreniz var mi? Yoksa evde rituel mi yapiyorsunuz?
Haklısınız değil ama insan kendini anlayacak biri istiyor yanındaBu kadar telaş yapmasanız akışına bıraksanız mesela. Kendi hayatınıza odaklanın herşey herkes için aynı zamanda gerçekleşmez. Ritüeller büyüler yapacak kadar abartmayın, hayat evlilikten ibaret değil.
Haliç'ten 1.likle mezun olmuş.Nerden mezun ki?
Bence en makul yorum bu. Yaşınız itibarı ile evlenmek istemenizi anlıyorum. Beklemek ve ritüeller yerine size önerilerim; bakımlı olun, makyajınıza, temizliğinize, kıyafetlerinize dikkat edin, özenli olun. Konuşma ve davranışlarınızda biraz daha girişken ve muhabbet sever olun. Mutlaka erkeklerin de olduğu sosyal ortamlara girin; kafe, akşam yemeği, konser, konferans, piknik, düğünler, nişanlar gibi. Hafta sonu ve akşam kurslarına katılın; müzik aleti kursları, yabancı dil kursları, tezhip, ebru... kursları gibi. Sosyal çevreniz geliştikçe tanınırsınız, tanışırsınız, tavsiye edilirsiniz. Duayı tabii ki ihmal etmeyin, hayırlı kısmet isteyin. Ritüel dediklerizden de uzak durun.Sosyal misiniz? Cevreniz var mi? Yoksa evde rituel mi yapiyorsunuz?
Evlenmekten vazgeç o defteri kapat çok kalmaz evlenirsin kovaladığın iş senden kaçar zaten karşıya da kötü enerji verirsinÇirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?
Ay sorsunlar kime ne? Hayatta başkasının ağzına bakıp iş yapmam. Önemli olan gerçekten severek evlenmek. E o kişi karşına çıktığında ya çoktaaaan evlenmiş olursan?Çalıştığım kurumda yaşılarım evli nişanlı herkes soruyor onlar sormasa da ben uyumlu olduğum biri istiyorum hayatımda ama yok
Düğünlere gitmeyi sevmiyorum çok çevrem de yok zatenAmaç evlenmekse görücü usulü deneyin bir süre de madem. Giyinip süslenip günlere, düğünlere, bayramlara gidin. Belki bir ana sizi beğenir de oğluna ister?
Düğünlere gitmeyi sevmiyorum çok çevrem de yok zaAmaç evlenmekse görücü usulü deneyin bir süre de madem. Giyinip süslenip günlere, düğünlere, bayramlara gidin. Belki bir ana sizi beğenir de oğluna ister?
Çalışıyorum kurs imkanı pek yok burda düğün sevmiyorum pek çevrem de yok ama yazdıklarınız çok mantıklı teşekkür ederimBence en makul yorum bu. Yaşınız itibarı ile evlenmek istemenizi anlıyorum. Beklemek ve ritüeller yerine size önerilerim; bakımlı olun, makyajınıza, temizliğinize, kıyafetlerinize dikkat edin, özenli olun. Konuşma ve davranışlarınızda biraz daha girişken ve muhabbet sever olun. Mutlaka erkeklerin de olduğu sosyal ortamlara girin; kafe, akşam yemeği, konser, konferans, piknik, düğünler, nişanlar gibi. Hafta sonu ve akşam kurslarına katılın; müzik aleti kursları, yabancı dil kursları, tezhip, ebru... kursları gibi. Sosyal çevreniz geliştikçe tanınırsınız, tanışırsınız, tavsiye edilirsiniz. Duayı tabii ki ihmal etmeyin, hayırlı kısmet isteyin. Ritüel dediklerizden de uzak durun.
O zaman evde bekleyin birinin içine doğar belki bir gece ansızın beyaz atına atlar gelir bulur sizi.Düğünlere gitmeyi sevmiyorum çok çevrem de yok zaten
Haklısınız işte dışarı da çıkıyorum bilmiyorum teşekkür ederimGerçekçi tavsiyelerde bulunayım.
Azıcık dışarı çıkın. Bir kurstur, hobidir vs. edinin. Yeni insanlarla tanışın. Yoksa hop diye nereden olacak? Gökten inecek değil ya.
Evde oturup meditasyon yaparak koca bulamazsınız.
Ay güldüm siz de gülün inşallah teşekkürlerO zaman evde bekleyin birinin içine doğar belki bir gece ansızın beyaz atına atlar gelir bulur sizi.
Birileriyle tanışmak istiyorsanız sosyalleseceksiniz. Düğün olması şart değil. Tanıştığınız her erkeğe yarın evleneceğiz gözüyle bakmayacaksınız.
O zaman evde bekleyin birinin içine doğar belki bir gece ansızın beyaz atına atlar gelir bulur sizi.
Birileriyle tanışmak istiyorsanız sosyalleseceksiniz. Düğün olması şart değil. Tanıştığınız her erkeğe yarın evleneceğiz gözüyle bakmayacaksınız.
Düğünlere gitmeyi sevmiyorum çok çevrem de yok za
Çalışıyorum kurs imkanı pek yok burda düğün sevmiyorum pek çevrem de yok ama yazdıklarınız çok mantıklı teşekkür ederim
Çevrenizi geliştirmezseniz beklersiniz. Kısmetinizi biraz da kendiniz arayın. Kırın kabuğunuzu. Niye siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?