Evlenmek için ne yapabilirim?

Haklısınız işte dışarı da çıkıyorum bilmiyorum teşekkür ederim
Akşamları vs. olan etkinlikler, kurslar dolu. Belediyelerin bile var, ücretsiz olanlar vs. dolu yani.
Sizin bir süre aynı yerlerde takılıp gözlemleme yapmanız lazım. Ki bir tanışıklık olsun, birileriyle bağ kurabilin.
Yoksa avm turu atmakla bir şey bulamazsınız.

Beni üzen şey bu kadının psikolog olması. Evrene gönderilen enerjilere inanırım o ayrı konu ama bilim insanı kimliği ile tuzlu suyla yıkanın sirkeli suyla çitilenin 19 kere boş ol boş ol boş ol deyin demesi çok itiyor beni

bana da bu psikolog hanıma çevresindekilerin ter kokusundan gına gelmiş de böyle bi rituel uydurmuş gibi geliyor :halay::dondurma:

Evlilik nasip işidir, hesap işi değildir.
Zorlamakla olmaz. Nasibinizde varsa, elbet bir gün karşınıza çıkar.
Benim bütün kuzenlerimin, onların çocukları görücü usulu evlendi. Amaç evlilikse eşinize dostunuza evlenmek niyetinde olduğunuzu söyleyin, size uygun birilerine aracı olsunlar.

İnsan çirkin olup olmadığını bilir. Dış görünüşünle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsan bakımlı olmaya çalışabilirsin. Bir cilt problemin vs varsa tedavi görebilirsin.

Evlenmek için evlenenlerin sonu iyi olmuyor ayrıca. Onu da diyeyim.

Akşamları vs. olan etkinlikler, kurslar dolu. Belediyelerin bile var, ücretsiz olanlar vs. dolu yani.
Sizin bir süre aynı yerlerde takılıp gözlemleme yapmanız lazım. Ki bir tanışıklık olsun, birileriyle bağ kurabilin.
Yoksa avm turu atmakla bir şey bulamazsınız.
Akşam hiç dışarı çıkmam ki sağ olun haklısınız tani

Evlilik nasip işidir, hesap işi değildir.
Zorlamakla olmaz. Nasibinizde varsa, elbet bir gün karşınıza çıkar.
Benim bütün kuzenlerimin, onların çocukları görücü usulu evlendi. Amaç evlilikse eşinize dostunuza evlenmek niyetinde olduğunuzu söyleyin, size uygun birilerine aracı olsunlar.
Aile bağlarımız kopuk herkes herkesin sırtından vurmuş ben de hiçbiriyle konuşmuyorum ailemi üzdükleri için çevremiz de yok denecek kadar yok

Akşam hiç dışarı çıkmam ki sağ olun haklısınız tani
E Sabriye Hanım, onu yapmam bunu yapmam. E nasıl olacak o zaman?
Gökten adam mı yağacak?
Düğüne gitmem diyorsunuz, sosyal değilim diyorsunuz, akşam dışarı çıkmam diyorsunuz. Eeee? Görücüler de kapıyı kırmadıklarına göre mecbur kendiniz bulacaksınız.

İnsan çirkin olup olmadığını bilir. Dış görünüşünle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsan bakımlı olmaya çalışabilirsin. Bir cilt problemin vs varsa tedavi görebilirsin.

Evlenmek için evlenenlerin sonu iyi olmuyor ayrıca. Onu da diyeyim.
Ya güzelim bence seviyorum kendimi girdiğm ortamlarda da sever beğendiklerini söylerler

E Sabriye Hanım, onu yapmam bunu yapmam. E nasıl olacak o zaman?
Gökten adam mı yağacak?
Düğüne gitmem diyorsunuz, sosyal değilim diyorsunuz, akşam dışarı çıkmam diyorsunuz. Eeee? Görücüler de kapıyı kırmadıklarına göre mecbur kendiniz bulacaksınız.
Nasıl tatlısınız çok da haklısınız ne diyim

Çirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?
Belki de evlenmemen gerekiyordur evlenirsen mutlu değil mutsuz olacaksındır belki de zamanı gelmemiştir. Zamana bırakın bence evleniyim diye de evlenilmez ki :)

bana da bu psikolog hanıma çevresindekilerin ter kokusundan gına gelmiş de böyle bi rituel uydurmuş gibi geliyor :halay::dondurma:
En küçük kardeşim doğduğunda ben 8 yaşındaydım. Rahmetli halam onu tuzlayıp yıkadı. Anneme sordum teri kokmasın diye yapılır demişti. O geldi aklıma. 😂 Olabilir yani.

B
Çirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?
Bence bir insanın hayattaki tek amacı bu olmamalı. Evlilik sandığınız gibi bir şey değil.

Giyin kusan gez ah ah bekarlik gibisi mi var. simdi bi kucagimda cocuk bi kosede kariyer her yer daginik bi ev 😅
Ama yine de hayirlisi olsun kismetiniz gelsin bulsun sizi. 30 a kadar aday degerlendirmeleri yapin emin olmadan evlenmeyin derim.

Beğenen öyl oldu ama ben sevemedim işte bu diyeceğim kişi çıkmıyo
Belki evlenecem de evlenecem diye zorladiginiz için çıkmıyor.
Siz sosyallesip, yeni insanlarla tanışıp, flörtlesip, sevgili olup hayatı yaşamak ve olacakları beklemek yerine bununla evlenir miyim, şu olur mu diye bakıyorsunuz muhtemelen. Hayatınızı yasayın, her şey vaktine esirdir, gelince olur.

Siz sosyallesip, yeni insanlarla tanışıp, flörtlesip, sevgili olup hayatı yaşamak ve olacakları beklemek yerine bununla evlenir miyim, şu olur mu diye bakıyorsunuz muhtemelen. Hayatınızı yasayın, her şey vaktine esirdir, gelince olur.
Direkt evlenme niyetiyle yaklaşıyorsa erkekler tırsıp kaçıyor da olabilir.

Merhaba, daha önce flört edip etmediğinizi, hayatınıza birilerini alıp almadığınızı bilmiyorum. Bir ilişkinin resmiyete dökülmüş hali evliliktir. Evlilik kararını vermekte kişiler özgürdür bu nedenle evlenmekte acele etme denilebilir. Ancak,

Yaşam biçiminiz ve tercihlerinizden dolayı sevip sevilmeyi ertelemeniz, fiziksel yakınlaşmadan uzak kalmanız sizi gerecektir. Bu nedenle fiziksel ve psikolojik olarak ilgi duyduğunuz kişilerle yakınlaşma isteğiniz çok doğal. Evliliği istemeniz de. Evlilik bir birliktelikten sonra verilen bir karar bir sonuç olduğu için öncelikle evlenmeliyim modundan çıkıp, sevmek sevilmek istiyorum moduna girmelisiniz bence.

Çevrenizi genişletmez iseniz bu kendi kendine çözülmez. Arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar.

Sağ olun içtenliğiniz için

Back
X