- 4 Ekim 2012
- 16.690
- 33.021
- 798
- Konu Sahibi Sabriye36789
Kayseride mi?Cocuk parkina gidin. Elinde oglunun vesikalik resmiyle dolanan teyzeler sizi bulur. Ciddiyim. Defalsrca kez bunu yasadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayseride mi?Cocuk parkina gidin. Elinde oglunun vesikalik resmiyle dolanan teyzeler sizi bulur. Ciddiyim. Defalsrca kez bunu yasadim
Zaten tanıyıp güvenene kadar 2Yaşınız, kaderim buymuş diyip kapanmak için çok genç değil mi , sadece evliliği sürekli düşünüp olmuyor acaba hata bende mi , çirkin miyim diye kendinizi sorgulamayın artık akışına bırakın, güzel bir aşk ve evlilik yaşamak er geç olur zaten illede 27 yaşınızda evlilik olcak diye bir kural mı var ki ritüel vs uğraşıyosunuz bence kendinizi bu konuda rahat bırakın
Benim istediğim bu değil ki görüp karşılıklı sevmek karşılıklı anlaşmak özellikle birileri aracılığıyla istemiyorum bi defasında anne baba okula oğullarıyla görüşmemi rica ettiler çok garipsedim erkek seviyorsa o gelsin anne baba ya da başkaları olmasınCocuk parkina gidin. Elinde oglunun vesikalik resmiyle dolanan teyzeler sizi bulur. Ciddiyim. Defalsrca kez bunu yasadim
Esra Ezmeciyi takip et :)Çirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?
Ritüel yerine Allah'ım hayırlı birini karşıma çıkart diye dua edip normal hayatını yaşa illa ki evlenirsin kimse evde kalmıyor.Çirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?
Kayseride mi?
O o kadar bilseydi eşinden ayrılmazdı demek öyle aman aman bildiği yokEsra Ezmeciyi takip et :)
Cocuk parkina gidin. Elinde oglunun vesikalik resmiyle dolanan teyzeler sizi bulur. Ciddiyim. Defalsrca kez bunu yasadim
Soruna cevabın ne oluyor pekiÇirkin biri miyim diye soruyorum kendime
IzmirdeKayseride mi?
Annenizin masallahi var demekkiValla annemin de başına gelmiş, bir teyze oğlumla tanış demiş annem de ben evliyim 2 çocuğum var demiş![]()
Ben bakışlarımla kendime nazar değdiriyorum galiba kendi çok seviyorumSoruna cevabın ne oluyor peki![]()
Sanırım başka bi gezegendeyimAnnenizin masallahi var demekkivalla bende cok yasadim. Hatta vesikalık fotografi birkeresinde elime tutusturdular. Arkasinda telefon numarasi yazıyordu. Isi profesyonellestirmisler
![]()
Ne zaman bu kadar üstüne düşmeyi bırakırsanız o zaman olurKendime benzer biri istiyorum hayatımda çıkar olmadan hep birbirimizi gözetmek anlaşılmak istiyorum
Annenizin masallahi var demekkivalla bende cok yasadim. Hatta vesikalık fotografi birkeresinde elime tutusturdular. Arkasinda telefon numarasi yazıyordu. Isi profesyonellestirmisler
![]()
Bu iş cevreyle alakalıÇirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?
Siz de haklısınız sağ olun Rabbim düzlüğe çıkarsın inşallah sizi dertlerinizden kurtulun inşallahBu iş cevreyle alakalı
Ben de görücü usulü evlendirildim
Evlenmez olaydım
Bacım ye iç gez toz
ben de isterdim anne olmak yuva kurmak ama kısmet boşanıyorum ve tiksiniyorum ondan
ailesinden sülalesinden köküne kibrit suyu ki zaten onların soyu kuruyor torunları olmuyor
rica ediyorum bir dilek dilerken hayırlısı ise de
ben dini inancı çok zayıf biriyim ancak bu laf acayip hoşuma gider
bir düşünsene adam çalışmıyor eve ekmek getirmiyor düzenli işi geliri yok ya da ailesine karşı seni korumuyor ezdiriyor
böyle adamlar olacağına hiç olmasın daha iyi
şimdiki aklım olsa bir zaman makinesi olsa geçmişe dönebilsem aslaaaa ve kat aaaa ev len mez idim tövbeler olsun
Hep mutlu olsun inşallahsize teşekkür etmek istiyorum
hem de yürekten!
günlerdir gülmüyordum
kahkaha attım az önce hala kıkırdıyorum
gülmeyi özlemişim..
başlığa istinaden cevabım : EVLENMEYİN
aklı olan evlenmeeezzz
her şeyde bir hayr var derler yaSiz de haklısınız sağ olun Rabbim düzlüğe çıkarsın inşallah sizi dertlerinizden kurtulun inşallah