- 31 Ekim 2022
- 92
- 41
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sabriye36789
Öyle mi diyonuz27 yasinda olsam bunlari dert etmezdim bak ciddengenceciksin citirsin ohh keyfine bak ya rituelle filan bozma kafayi.. gelecegi zaman gelir zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi diyonuz27 yasinda olsam bunlari dert etmezdim bak ciddengenceciksin citirsin ohh keyfine bak ya rituelle filan bozma kafayi.. gelecegi zaman gelir zaten
Çirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?
HaklısınızEvlenmek kolay, evlilik ve aile sorumluluğunu alan birini bulup evlenmek zor. Yıllardır birbirini tanıyan severek evlenen insanlar bile pişman olabiliyor, görücü usulü olup da mutlu olan çıkabiliyor.
Beni üzen şey bu kadının psikolog olması. Evrene gönderilen enerjilere inanırım o ayrı konu ama bilim insanı kimliği ile tuzlu suyla yıkanın sirkeli suyla çitilenin 19 kere boş ol boş ol boş ol deyin demesi çok itiyor beniÇok da popüler konular bu ara. Sık sık duyuyorum iptal miptal saçma sapan bişeyler. Her devrin bir batılı bir saçmalığı oluyor. Bu devrinki de bunlar herhalde.
Sağ olunYuva kurmak istemenizi anliyorum, kaldi ki bu sizin en dogal hakkiniz elbet isteyebilirsiniz ama ustun bir gayret ve caba ile ne derece dogru bir evlilik olur o kismi bilmiyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Çok saçma bunlar
Öyle bir şey olsa herkes eşinin dizinin dibindeydi
Ayrıca herkes evlenecek diyede bir şey yok
O es adayı doğru biri değilse hayatınız zindana döner
Bırakın beklemeyin
Belki o isteği salınca ipleri bırakınca size gelicek
Bu evlilik telaşı neden y
Evet oyle diyorum.. evlenmeyi yaparsin sanki yasin 50Öyle mi diyonuz
DiyorsunuzÇoluk çocuk ev yemek temizlik derdi yokken eğlen gez dolaş ye iç. Ararsın bu günlerini![]()
Yerine gore o da guzel olabilir ama iste tamda bunlari yapabilecegin birini bulmak onemli.. yoksa evlenmek kolayHaklısınız bilmiyorum içimden geliyor hayata evli olmak daha güzel gibi geliyor birlikte karar almak birbirine yardım etmek düzen kurmak
Ben de insanın kendine gönderdiği enerjilere inanırım. Kendimize söylediğimiz sözler, alışkanlıklarımız, kendimizle ilgili hislerimiz hayatımızı kesinlikle etkiliyor. Örneğin bu “hayat eşini kendine çek” meditasyonunu yapan bir insanın motivasyonu “çok yalnızım, acilen eşe ihtiyacım var” oluyor. Bu da kendisiyle ilgili diğer insanlara böyle aciz bir enerji yaymasına sebep oluyor. Tabii bu benim düşüncem. Daha kötüye gitmek için birebir gibi. Psikologların işi batıl inanç yaymak olmamalı.Beni üzen şey bu kadının psikolog olması. Evrene gönderilen enerjilere inanırım o ayrı konu ama bilim insanı kimliği ile tuzlu suyla yıkanın sirkeli suyla çitilenin 19 kere boş ol boş ol boş ol deyin demesi çok itiyor beni
Evet oyle diyorum.. evlenmeyi yaparsin sanki yasin
Siz de haklısınız sağ olunEvet oyle diyorum.. evlenmeyi yaparsin sanki yasin 50![]()
Haklısınız bilmiyorum içimden geliyor hayata evli olmak daha güzel gibi geliyor birlikte karar almak birbirine yardım etmek düzen kurmak
Herkes erken diyo amaOoooho yaşın geçmiş evle kalmışsın
Tez vakitte birini bulman lazım![]()
Herkes erken diyo ama
İşte uyumlu kişi yok ya da ben uymuyorun bilmiyorumBu yola evli olayim diye cikilmaz. Karsiniza biri cikmistir, seviyorsunuzdur, uyumlu oldugunuzu dusunursunuz evlenmeye karar verirsiniz evlenirsiniz.
Kızmayın ya tamam geç kaldım ben
Tamam olurOoooho yaşın geçmiş evle kalmışsın
Tez vakitte birini bulman lazım
Yatır matır dua mua büyü falan artık ne varsa yap et bul birini