Evlenmek istedik, altın meraklısı çıktık :) (bu bir latifedir)

Böyle arada laf taşıyarak önce müstakbel eşi ile ailesini birbirine düşürecek, sonra '' Amaaan kadın milleti işte. '' diye tertemiz çekiliverecek. Konfora bak.
hep böyle olur zaten, önce saf saf herşeyi herkese yetiştirirler ondan sonra eeehh deyip sıkılıp işin içinden sıyrılırlar. ki arkadaşımın eşi başta arkadaşımı çok tutardı, annesine vs hiç laf ettirmezdi düşünün. o bile bir süre sonra yıldı çünkü koalisyon çok kuvvetli. napıyorsanız yapın a döndü iş, bizim kız çok yıprandı, hala da yıpranıyor. adamın çok net tavrı olması lazım ama bizim türk erkeklerinde o potansiyel sıfır.

Saf değil burdaki adam, kız altın istemesin diye yetiştiriyor her şeyi. Bu aileden beni aldığına şükür edeceksin diyor daha ne istiyorsun diyor. . Bu konuda eski kafalıyım, erkek milletine harcatacaksın. Senin kıyamayıp yemediğini sıvayacak yer illa buluyorlar, sonra üzülüyorsun.

Tamam aileyi anladık sorunlu ama sevgilinizde normal değil kusura bakmayın kim ne derse gelip yetiştirmiş size. Sizi şimdiden ailesine karşı düşman etmiş.
Erkek dediğin ağır olur laf taşımaz. Sizin hakkınızda kötü bisey derlerse orada susturur size taşımaz. Sizden ailesi hakkinda kötü bisey duyarsa orada size gereken cevabi verir ailesine taşımaz. Böylece dengeyi sağlamış olur. Lakin sevgilinizde o ağırlığı göremedim.

+ 100000

tahminimce gönüllerinden geçen başka kız var , yada oğlanın parasını azıcık yiyelim . geri kalan hepsi bahane . para harcamayalım . hatta üstüne para yiyelim. bence erkek arkadaşının buradaki rolü çok çok önemli . eğer anneci babacı ise ömür zor geçer.

Size belki çözülebilir problemler gibi geliyor ama bu evlilikte mutsuz olmamanız imkansız.

Tüm aile bireyleri bu tavırlarını arttırarak devam ettirecekler. Ne yapsanız da kabul görmeyeceksiniz. Sevgiliniz problemleri çözmekte yetersiz kalacak. Zamanla aranızdaki sevgi azalacak ya da bitecek.

Yani “beni tanısalar her şey farklı olur” diye düşünüyorsanız hiç hayal kurmayın. Siz şu ana kadar olanları bile unutamazsınız zaten.

Yol yakınken ayrılın. Erkenden yüzleştiğiniz için şanslısınız.

Ben naçizane bircok genc kızımızın yaptigi ve cok buyuk bir hata olarak gördüğüm bi konuyu söylemek istiyorum, belki okuyup nasiplenen olur. Ne kadar ciddi görüşüyor olursaniz olun, asla ama asla kendi ailenizden once sevgilinizin ailesi ile tanismayin. Onlar sizin muhatabiniz degil. Varsa bi talep veya teklifleri sizin ailenizle konusup tartissinlar. Ailenizle tanisilmadan siz onlarin onden size ayar cekme kıvamındaki laflariyla ugrasmayin Lutfen sakın.

Hakkımda böyle şeyler konuşabilecek insanları, bunu normalmiş gibi gelip bana aktarmaya cüret edecek adamı, 30 saniyede kapının önüne koyarım. Göz dağı vermek için falan değil, koyarım kapının önüne, yürür giderim.

Ailesi; terbiyesiz ve hasta ruhlu paçozlardan oluşuyor bunu anladık, ama sizinle bunları gönül rahatlığı ile paylaşan insan da bire bir aynı kumaştandır, haberiniz olsun.

o kadının oğluyla evlenmek isteğinizden emin misiniz

Sevgilin ailesinin sacmaliklarina gerekirse vicdansiz ve umursamazca ailesine "ne haliniz varsa görün haksizsiniz ve umrumda degilsiniz" skelinde rest cekecek, ayar verecek kadar sert mizacli ve sağlam karakterli degilse bi evlilik yürümez. Malesef aci gercekler. Anne baba olduklari icin her daim saygiyi hak etmiyorlar bence

Babanın o lafindan, 3 kızıni eğlendirirken altın muhabbeti yapmayı çok sevdiğini çıkardım nedense. Şimdi kendisine söylenmesin diye yol yapıyor. Iyi düşünün bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…