- 22 Kasım 2010
- 11.465
- 20.677
- 598
- Konu Sahibi kapitoneli
-
hep böyle olur zaten, önce saf saf herşeyi herkese yetiştirirler ondan sonra eeehh deyip sıkılıp işin içinden sıyrılırlar. ki arkadaşımın eşi başta arkadaşımı çok tutardı, annesine vs hiç laf ettirmezdi düşünün. o bile bir süre sonra yıldı çünkü koalisyon çok kuvvetli. napıyorsanız yapın a döndü iş, bizim kız çok yıprandı, hala da yıpranıyor. adamın çok net tavrı olması lazım ama bizim türk erkeklerinde o potansiyel sıfır.Böyle arada laf taşıyarak önce müstakbel eşi ile ailesini birbirine düşürecek, sonra '' Amaaan kadın milleti işte. '' diye tertemiz çekiliverecek. Konfora bak.
Saf değil burdaki adam, kız altın istemesin diye yetiştiriyor her şeyi. Bu aileden beni aldığına şükür edeceksin diyor daha ne istiyorsun diyor. . Bu konuda eski kafalıyım, erkek milletine harcatacaksın. Senin kıyamayıp yemediğini sıvayacak yer illa buluyorlar, sonra üzülüyorsun.hep böyle olur zaten, önce saf saf herşeyi herkese yetiştirirler ondan sonra eeehh deyip sıkılıp işin içinden sıyrılırlar. ki arkadaşımın eşi başta arkadaşımı çok tutardı, annesine vs hiç laf ettirmezdi düşünün. o bile bir süre sonra yıldı çünkü koalisyon çok kuvvetli. napıyorsanız yapın a döndü iş, bizim kız çok yıprandı, hala da yıpranıyor. adamın çok net tavrı olması lazım ama bizim türk erkeklerinde o potansiyel sıfır.
Elinde bir beyaz kedi "Bir milyon dolarlik altin" diyeceksinYooo asıl bunlardan isteyeceksin. En çok bunlardan isteyeceksin. Zaten her türlü kötüsün pissin. İste de kötü ol.
Böyle arada laf taşıyarak önce müstakbel eşi ile ailesini birbirine düşürecek, sonra '' Amaaan kadın milleti işte. '' diye tertemiz çekiliverecek. Konfora bak.
Tamam aileyi anladık sorunlu ama sevgilinizde normal değil kusura bakmayın kim ne derse gelip yetiştirmiş size. Sizi şimdiden ailesine karşı düşman etmiş.
Erkek dediğin ağır olur laf taşımaz. Sizin hakkınızda kötü bisey derlerse orada susturur size taşımaz. Sizden ailesi hakkinda kötü bisey duyarsa orada size gereken cevabi verir ailesine taşımaz. Böylece dengeyi sağlamış olur. Lakin sevgilinizde o ağırlığı göremedim.
Sorsan kadınlar dedikoducu ama.
Şu laf taşıyan araya nifak sokan erkeklerden/insanlardan nefret ediyorum.
tahminimce gönüllerinden geçen başka kız var , yada oğlanın parasını azıcık yiyelim . geri kalan hepsi bahane . para harcamayalım . hatta üstüne para yiyelim. bence erkek arkadaşının buradaki rolü çok çok önemli . eğer anneci babacı ise ömür zor geçer.Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Evlenme kararı aldık, inşallah. Tanışma + evde söz nişan + sade nikah şeklinde düşündük, 1 seneye yayılarak. Maddi olarak borçlanmadan ve her anlamda mübalağadan uzak kalmak istiyoruz. Düşüncemizi ailelerimize bildirdik fakat sevgilimin ailesi şu anda olsun istemiyor. Nedenini soracaksınız: aslında böyle bin tane konu açılmıştır forumda, göbek bağını koparamayan bir aile daha diyeyim. Annesi evlilik kararı aldık diye tansiyon hastası oldu, psikiyatriste gitmiş. Kız kardeşi (evli), sevgilime “biz seni kimseyle paylaşmadık bu yaşa dek, hazır değiliz evlenmene, evlenirsen düğününe gelmem, kıskanıyorum o kızı” vs. demiş. Bir de yüksek lisans sürecindeyiz bunu bahane etmişler işte derslerin kötüye gider vs diye fakat yüksek lisansa birlikte başladık biz zaten, teşvik eden dahi bendim sevgilimi, biliyorlar bunları da.
Ben sadece ilk defa fikrimizi söylerken dahil oldum bu muhabbetlere. Sonra hiç karışmadım kötü olurum diye. Zaten 3-5 konuşmada konu düğününe gelmem kadar çirkin muhabbetlere gitti. Muhabbetimi de azalttım. En hoşlanmadığım ve istemediğim şeylerden biriydi ciddi olmadan ailelerle tanışmak. Kendi aileme de mahçup oldum.
Az çok nasıl biri olduğumu düğünümün nasıl olduğunu istememden dahi anlamışsınızdır. Mütevazı yaşayan orta halli normal bir aileyiz, ben de sade bir vatandaşım. Tüm bu olaylar olurken altın konusunu sevgilimle dahi konuşmadık. Kendi ailemle dahi konuşmadım çünkü fol yok yumurta yok daha bismillah.
Erkek arkadaşımın babası “ben öyle şu kadar altın isterim, bu kadar takı isterim muhabbetlerini sevmem, şimdiden diyeyim” demiş. Sevgilim de kızmış “nereden çıkarıyorsunuz siz bunları, altının a’sının lafını yapmadı kız size, daha ailesiyle tanışmadınız” diye.
Bir babanın, evlenmeye hatta tanışmaya dahi sıcak bakmıyorken bu lafı etmesi bana çok garip geldi. Üç kız evlendirdiler, usul yordam bilmiyorlar da değil. Bir tanışalım, aileler konuşsun. Daha hiçbiri olmadan neden altını konu etti sizlere sormak istiyorum? İnsan olayın içinde olunca akıl tutulması yaşıyor galiba. Ben hiçbir mana bulamıyorum olanlara, bilhassa altın olayına.
Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Evlenme kararı aldık, inşallah. Tanışma + evde söz nişan + sade nikah şeklinde düşündük, 1 seneye yayılarak. Maddi olarak borçlanmadan ve her anlamda mübalağadan uzak kalmak istiyoruz. Düşüncemizi ailelerimize bildirdik fakat sevgilimin ailesi şu anda olsun istemiyor. Nedenini soracaksınız: aslında böyle bin tane konu açılmıştır forumda, göbek bağını koparamayan bir aile daha diyeyim. Annesi evlilik kararı aldık diye tansiyon hastası oldu, psikiyatriste gitmiş. Kız kardeşi (evli), sevgilime “biz seni kimseyle paylaşmadık bu yaşa dek, hazır değiliz evlenmene, evlenirsen düğününe gelmem, kıskanıyorum o kızı” vs. demiş. Bir de yüksek lisans sürecindeyiz bunu bahane etmişler işte derslerin kötüye gider vs diye fakat yüksek lisansa birlikte başladık biz zaten, teşvik eden dahi bendim sevgilimi, biliyorlar bunları da.
Ben sadece ilk defa fikrimizi söylerken dahil oldum bu muhabbetlere. Sonra hiç karışmadım kötü olurum diye. Zaten 3-5 konuşmada konu düğününe gelmem kadar çirkin muhabbetlere gitti. Muhabbetimi de azalttım. En hoşlanmadığım ve istemediğim şeylerden biriydi ciddi olmadan ailelerle tanışmak. Kendi aileme de mahçup oldum.
Az çok nasıl biri olduğumu düğünümün nasıl olduğunu istememden dahi anlamışsınızdır. Mütevazı yaşayan orta halli normal bir aileyiz, ben de sade bir vatandaşım. Tüm bu olaylar olurken altın konusunu sevgilimle dahi konuşmadık. Kendi ailemle dahi konuşmadım çünkü fol yok yumurta yok daha bismillah.
Erkek arkadaşımın babası “ben öyle şu kadar altın isterim, bu kadar takı isterim muhabbetlerini sevmem, şimdiden diyeyim” demiş. Sevgilim de kızmış “nereden çıkarıyorsunuz siz bunları, altının a’sının lafını yapmadı kız size, daha ailesiyle tanışmadınız” diye.
Bir babanın, evlenmeye hatta tanışmaya dahi sıcak bakmıyorken bu lafı etmesi bana çok garip geldi. Üç kız evlendirdiler, usul yordam bilmiyorlar da değil. Bir tanışalım, aileler konuşsun. Daha hiçbiri olmadan neden altını konu etti sizlere sormak istiyorum? İnsan olayın içinde olunca akıl tutulması yaşıyor galiba. Ben hiçbir mana bulamıyorum olanlara, bilhassa altın olayına.
Babanın o lafindan, 3 kızıni eğlendirirken altın muhabbeti yapmayı çok sevdiğini çıkardım nedense. Şimdi kendisine söylenmesin diye yol yapıyor. Iyi düşünün bu işiErkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Evlenme kararı aldık, inşallah. Tanışma + evde söz nişan + sade nikah şeklinde düşündük, 1 seneye yayılarak. Maddi olarak borçlanmadan ve her anlamda mübalağadan uzak kalmak istiyoruz. Düşüncemizi ailelerimize bildirdik fakat sevgilimin ailesi şu anda olsun istemiyor. Nedenini soracaksınız: aslında böyle bin tane konu açılmıştır forumda, göbek bağını koparamayan bir aile daha diyeyim. Annesi evlilik kararı aldık diye tansiyon hastası oldu, psikiyatriste gitmiş. Kız kardeşi (evli), sevgilime “biz seni kimseyle paylaşmadık bu yaşa dek, hazır değiliz evlenmene, evlenirsen düğününe gelmem, kıskanıyorum o kızı” vs. demiş. Bir de yüksek lisans sürecindeyiz bunu bahane etmişler işte derslerin kötüye gider vs diye fakat yüksek lisansa birlikte başladık biz zaten, teşvik eden dahi bendim sevgilimi, biliyorlar bunları da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?