Evlenmek istedik, altın meraklısı çıktık :) (bu bir latifedir)

firsat bu firsat cicuga jus baski yap bisi yap ailesiyle arasina gir senin tarafina doneese ne ala , dobmezse bas tekmeyi gitsin evkenmek icin ablasinin hazir olmasini mi bekleyeceksiniz .... bu aile agizlicadan ne kiy olur ne kasaba akli basinda adam gelip bunlari anlatmaz zaten

Okurken şaşırdım bide şöyle şaşırayım
Aileye bak resmen şimdiden pandomim oynamaya başlamışlar. Allah akıl fikir versin.

Bi akıllı, bastığı yeri titreten genç bir kadın çıksa, duygularına yenilmese ve “hahayt aç köpekler, kimsiniz! Ruh hastası kadınlar, pazarlık yapan babalar ve laf taşıyan ılıkların olduğu aile kirli sepetindeki donumu görmeyi hak etmiyor!” deyip işine kariyerine kendi hayatına odaklansa da bizim de şöyyyyyle bi içimizin yağları erise.
Varsa yoksa “sevdiğim, kavuşmak, zorlukların üstesinden gelmek, nelere göğüs gerdik..” lerden ibaret duygusal bla bla’lar.

Biriniz de haddini bildirin şunlara be. Biriniz

Yani simdi bir kac arkadas size soylememeliydi diyor ama haberiniz olmadan ailesini he diyip size he diyip iki tarafli konusabilirdide
Ustelik ailesine ne cevap vermis onlar bunlari deyince
Benim hayatim
Duzenim karismayin diyebilmis mi
Demediyse fırsat ayagina gelmis
Vazgec bu sevdadan

Evet biraz zor insanlar o belli ama daha ortada bir şey yokken bu şekilde konuşabilirler o da anlaşılır bir durum, ben en çok tüm bu ayrıntıları size anlatan sevgilinizin kişiliğine takıldım. Evde her şey konuşulur eyvallah da, neden her şeyi size aktararak ortada daha bir şey yokken ailesine karşı önyargı oluşmasına sebep oluyor? Önce böyle her şeyi anlatıp kızların tüm iyi niyetini bitirirler, sonra da gelin kaynana çekişmesini uzaktan izleyip, aranızda çözün derler. E arayı bozan sensin ama size nispeten iyi bir haber vereyim, tüm bu süreci sabırla yönetip evlenebilirseniz, bu tip adamlar ailesini silip hanım köylü olurlar, en azında ben öyle örnekleri çok gördüm. Halbuki o, akıllıca yönetip arada laf taşımasa, ailesini de yola getirir, sizin kalbiniz kırılmaz moraliniz bozulmaz, resmen kendi uğraşmamak için arada laf taşıyıp kenara çekiliyor değişik insan.

Yol yakınken kurtul sen bu oğlandan. Böyle aileler insanın ömrünü çürütür. Anneyle ayrı, babayla ayrı, görümcelerle ayrı uğraşacaksın. Aileyle mi evleneceğim sanki diye düşünme. Böyle hastalıklı tipler yüzünden birçok evlilik boşanmayla sonuçlanıyor.

+10000 kez katılıyorum katip
Adam şimdiden kızın kulağını çekiyor ki bir şey istemesin.
Çocuğun söyleme sebebi o öyle bir kız değil deme sebebi bile kızı baskı altında tutmak
Bak ben senin için böyle konuştum sen ufacık bile olsa bir şey isteyip beni aileme rezil etme demek
Oğlunun evlenme düşüncesiyle bile psikiyatrilik olan kaynanaya, seni kıskanırım diyen koskoca evli barklı görümceye gelmedim bile

Ne tuhaf aile. Kiskaniyoruz evlenme ne demek ya. Tobe tobeee. O zaman Nikahina al kardeşini derler adama. Şimdiden boyleler sonrasinda Allah yardimcin olsun. Erkek arkadaşina tavrini bildir. Evliligin usulu yordami neyse oyle de yapalim de. Maddi yuke girmeden. Ama altindan bahsetme demekle o işden siyrilamazlar. Usul neyse o. Bu aile için fedakarlik yapma. Ne gerekiyorsa yaptir. Sanki gorumcen yillardir buyutulen bir oglanla evlenmedi. Sanki kendisine altin takilmadi. Saf olma. Herkes gibi yuva kurmak hakkin.

Ailesi sana baya sıkıntı çıkaracak gibi canım Allah yardımcın olsun

Tiksindim yeminle ya, eskiden kız alınırdı şimdi erkek alıyoruz.

sen bu arkadaşla evlenirsen daha çok konu açarsın buraya görümceye bak kıskanırmış ayıp be insan utanır şunu söylemeye

Evlenmemiş olsa gerçekten bi nebze anlarım. En yakın paylaşımda bulunduğu erkek abisi derim ama kendin de evlenip gitmişsin. Ben eşiyle aile olamadığını düşünüyorum kız kardeşin de. Daha tanıma sürecindeyim aileyi ve ben de evliliği sorguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…