Evlenmek istedik, altın meraklısı çıktık :) (bu bir latifedir)

Yok yok farkındayım gayet ama anne ve ablaya şaşırmadım. Bu sık karşılaştığımız bir olay kıskançlık ayılma bayılma. Ama babanın karışması bana epey garip geldi. Bir erkeğin altın vs akıl etmesi. Burada da biri yazmış baba ya dolduruluyor ya da altın konusunda kızlarında çektirdi, baştan önlemini alıyor.

Sevgilin bu konu da ne düşünüyor anneci ablaci mi
Hiç değil. Benci o Bu yüzleriyle yeni tanışıyor ailesinin. Şaşırıyor ve sinirleniyor, cevap vermekten geri durmuyor. Ne olacak bilinmez de şu an böyle. Burada öyle şeyler okuyoruz ki değişmez diyemiyorum kimse için.

Bir de benim ailem onu çok sahiplendi, ilk günden oğlumuzsun dediler. Aileme karşı da mahçup hissediyor.

Kesinlikle bu bir bağımlılık hastalığı. Oğlu da farkında zaten.
Sevgiliniz farkında mı eminmisiniz? Çok pasif geldi bana. Evlenince daha beter olacak. O aile ile olmaz çok çektirirler hele de sevgiliniz size sahip çıkmıyorken. Ailenize daha çok mahcup olursunuz.
İyi şeyler yazmak isterdim ama bu aile ile zor. Başınızı yakmayın

Herkes bunu yazmış. Bunun toplu cevabını buradan vereyim. Ailelerimize bu haberi iki aileye de birlikte giderek verdik. Çünkü zaten tanışıyorduk ikimiz de ve ciddi olduğumuz için tanıştık. Böyle ters bi geri dönüş aklımızın ucundan geçmedi bu yüzden. Benim yanımda başladı “daha erken, bilemiyoruz bi konuşalım”lar.

Erkek arkadaşım da şaşırdı. Ben kalkmak istedim uzatmadan, ortam bozulmadan.

Sonra ailecek konuştular bu konuyu, sonra orada olan biteni bana anlattı hâliyle. Ben laf yetiştirmek olarak değerlendiremiyorum. Olanı biteni bilmek zorundaydım, ben sordum zaten. O da ailesine sinirle ve şaşkınlıkla aktardı bunları bana.

Bu işin sonu ayrılık dahi olacaksa anlatması iyi oldu bence. Yalan söylese konu dahi açmadan ayrılırdım.

He bu saatten sonra böyle çirkin sözleri bana söylerse evet laf taşımak olacak.

Evlenmesine hazır değiller miymiş
Yemin ederim kk da bundan daha fazlası olmaz derken hep daha fazlasını görüyorum
Tövbe Tanrıma yaaaaw.
Ay böyle pısırık herifi de koca yapmayın bi zahmet. Anasına danasına söz geçiremeyen , evlenince de size sürekli salak salak baskılar kuran bir elma kurdu. Ay daha kötü şeylerde yazmak istiyorum da bu pıs pıs herif için banlanmaya değmez.

Ay bi an konuyu benim kız kardeşim mi açtı diyecektim ki bi iki farklılık gördüm sadece

Kız kardeşimin sevgilisi de aynı bu şekilde göbekbağını koparmayan bi aileye sahip. İlk duyduğumda zoruma da gitti tabi ki . Bizim yere göğe sığdıramadığımız kızımıza insanlar ne cüretle burun kıvırıyolar diye. Özellikle de babası... Çok sinir oldum kız kardeşim de bi ara sevgilisiyle arayı bozdu. Ama şimdi yine tanışma vs olucak . Bitmedi yani... Ne diyim hayırlısı olsun

Kuzum, üzgünüm ama bu bildiğin laf yetiştirmek. O benci erkek arkadaşın evlendiğinde anneci ablacının tillahı olacak.

Ama bana da açıklaması gerekiyordu ya ne oldu ne bitti. Bana kalırsa zaten daha fazlası olmuştur da bu kadarını biliyorum. Kemalim yapmaz demiyorum da yine de kötü niyet yok gibi burada. Akıl edemediğini düşünüyorum o şokla. 5 gün geçti bu olayların üzerinden. Elbet daha konu olmuştur evde. Daha bir şey anlatmadı mesela.

Yine de bilemiyorum. Bu kötü başlangıç beni soğuttu evlilikten. Bu insanlarla aile olacağım, sindirebilir miyim diye sorunca cevap veremiyorum kendime.

Ama mesela, benim dayım bir sebepten içeride yattı çıktı. Kız kuzenimi istemedi karşı taraf bu yüzden. O kadar üzülmüştük ki ailece bu saçmalık karşısında. Aynısını sevgilime yapacağım gibi hissediyorum. İki senedir tek bir tartışmamız yok, ondan ayrı düşünemiyorum geleceğimi. O da bunları yaşamayı hak etmiyordu, ailesiyle onu yargılamak ve cezalandırmak istemiyorum.

Çok araftayım çok.

Sevgiliniz pırlanta olsa bu aileyle hiçbir şey olmaz. Ben olsam hiç ilerletmezdim.

Kuzum, üzgünüm ama bu bildiğin laf yetiştirmek. O benci erkek arkadaşın evlendiğinde anneci ablacının tillahı olacak.
Bunu o kadar duyuyorum ki çok sorguluyorum doğrusu.

Ailem ciddi olmadığım hiçbir erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmama müsaade etmedi, bir yaştan sonra bana da mantıklı olan bu geldi zaten. Ve bu zamana dek ömrümün çoğu okulda ve akademide geçti. Bu yüzden inanın bu konularda forumda okuduklarım dışında tecrübem yok.

Biri için değişecek bir karakter değil aslında ama evlilik olayı başka ve yüksek kanaat erkeklerin değiştiği yönde. Kafası karışmıyor değil insanın.

Sevgiliniz pırlanta olsa bu aileyle hiçbir şey olmaz. Ben olsam hiç ilerletmezdim.
Canim sevgilin disli olsa ailesi bunlarin hicbirini soyleyemezdi ondan cekinirlerdi. ya da onlari dedigi an sevgilin onlara oyle bi favor sergilerdi ki R yapmak zorunda kalirlardi. Bakalim gozun ne zaman acilacak

Iki ornek birbirinden cok alakasiz. Sevgiliniz sizi denge saglamaya ikna edene kadar sakin bir adim atmayin.

Belki anne ve abla konusunda boş bulundu ama babasi ve altin konusunda bu kadar iyimser degilim. Basbaya ters psikoloji yapiyor bir sey isteme sansin olmasin diye. Butun altin konularinda istenmemesi taraftariyim.ama burda karsi tarafin tutumu acayip cirkin.

Evlenince aileyle de evleniyorsun maalesef. İyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…